παρεξηγημένος

1.1K 88 7
                                    

Καθως τα μάτια θολωναν ολο και περισότερο απο τα σπαρακτικά δάκρυα μου το απαλό άγγιγμα του με ηρεμουσε αφάνταστα.  Η κατάσταση έμοιαζε με ενα ψεύτικο εφιάλτη που προσπαθούσα να αποδρασω καθε φορα που έκλεινα τα κόκκινα ματια μου.. Η καρδιά μου έτρεμε και ένιωθα πως κάποιος την ξεριζωνε με μανία , χωρίς δισταγμό σαν να έσβηνε σιγα σιγα..  Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτο που τα μάτια μου είδαν..  Πως φιλούσε κάποια αλλη;  αμέσως χωρις να σκεφτώ τιποτα εφυγα απο κοντά του για να μην βλέπω.. Ομως αυτη η εικόνα γυρίζει μεσα στο μυαλό μου και με στοιχειώνει,  νιώθω ενα βαρος να ανεβαίνει απο το στομάχι μου ως τον λαιμο μου..  Η ανασα μου θελει να με εγκαταλείψει μα το σωμα μου επιμένει να την πείσει να μείνει..  Το κρυο μαστιγώνει το πρόσωπο μου μα δε το νιώθω.. Χάθηκαν οι αισθήσεις μου,  τα παντα μεσα μου ειναι νεκρά..

-Κοριτσάκι μου..  Θα έρθεις;  ρωτάει ξανα και τοτε γυρίζω το βλέμμα μου πανω του..  Κατευθύνεται  σιγα σιγα προς τα θλιμμένα ματια του .. Ρίχνω μια ματιά στα μαύρα παπούτσια  λερωμένα απο το χώμα.. Ύστερα κοιτάζω τα ψηλα ποδια και καλοστεκουμενα ποδια του ώσπου φτάνω στην φαρδιά πλάτη του και το πεταχτό στέρνο του..  Τα βουρκωμένα ματια του ηλεκτριζουν την καρδιά μου και την πυροδοτούν ξανα με αγάπη..  Η ανασα μου επιστρέφει ξανα και ενα μούδιασμα διακατέχει το κορμί μου τωρα πέφτω ξανα στην αγκαλιά του,  σε εκείνη την προστατευτική αγκαλιά που νιώθω σαν παιδάκι.. Σαν να μην μπορεί τιποτα να με στεναχωρησει εκει μεσα.

-θα έρθω.. Λεω σιγανά και τοτε το χαμόγελο του λάμπει και τα ματια του στεγνώνουν,  κανενα δάκρυ πλέον.. 

Το βαρύ χερι του κλειδώνει την μικρή μεση μου,  η καυτή ανασα του πέφτει ακριβώς πάνω στα μισάνοιχτα χείλη μου,  αφήνομαι στα χερια του και εκείνος το εκμεταλλεύεται εις βάθος,  κολάει τα χειλη του με ορμή στα δικα του διώχνοντας το κόκκινο κραγιόν μου,  η γλώσσα του σπρώχνει τα τοιχώματα μου και η ανασα μου νιώθω πως τελειώνει, τα χερια του κατεβαίνουν στούς γοφούς μου και σφίγγουν απαλά χαϊδεύοντας με πρώτα,  το κατω χείλος μου ειναι μπλεγμένο ανάμεσα στα δόντια του και νιώθω εναν τρομερά ελκυστικό πόνο. Περνώ την πρωτοβουλία και ξεκουμπονω μερικα κουμπιά απο το πουκάμισο τού τοτε ξεφεύγει απο το υγρό στομα του μια κραυγή απόλαυσης..

-καλύτερα οχι εδω..  Λεει καθώς κανει μια μικρή παύση απ'το φιλί μας..  Και εγω κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου και τον ακολουθώ
Το βλέμμα του είναι σίγουρο και τοσο κυρίαρχο .. Κατι που με κανει να αισθάνομαι σιγουριά,  ηχεί απαλα στα αυτια μου ο ήχος των κλειδιών που κλειδώνουν την πόρτα του αυτοκινήτου..  Ειχα εντολή να καθήσω στο πισω κάθησμα,  οσο εκείνος ξεκουμπωνε με αυστηρό βλέμμα το πουκάμισο του εγω του έριχνα έντονες ματιές κι εκείνος δάγκωνε συνεχώς το κατω χείλος του με πάθος και ορμή χωρις να καταλάβω τι έγινε ξαφνικά ένιωσα τα χερια του να κλειδώνουν τους γοφούς μου κι ύστερα το φόρεμα μου εμπαζε αερα,  έτρεμα και ξέφευγαν μικρές κραυγές απο το στόμα μου καθως μπορουσα να δω μονο την σκιά του ανάμεσα απο τα καθίσματα να με βασανίζει ακατάπαυστα ... Τα νύχια μου ειχαν δημιουργήσει μερικες καμπυλοτες γραμμες στην γυμνή πλάτη του ενω τα δικα του χερια ανέβαιναν σιγα σιγα και πλησίαζαν το στήθος μου, η ανασα μου ειχε κοπεί για τα καλα και η τελειωτική κίνηση δεν άργησε να έρθει ..
Μερικά λεπτά αργότερα βρισκόμασταν καθιστοί στο αμάξι και ο καθε ενας φορούσε τα ρουχα του ξανα.

-λοιπόν κοριτσάκι μου.. Σου χρωσταω κάποιες  εξηγήσεις για αυτο που είδες..  Δεν θα σου πω πως δεν την γνώριζα γιατι θα ειναι ψεμα.. Την ξερω.. Καποτε ειχα δεσμό μαζι της..  Πλέον ομως δεν σημαινει τιποτα για εμενα.. Πριν απο αρκετά χρόνια περίπου εξι την ειχα γνωρίσει σε μια γιορτή..  Με πλησίασε σιγα σιγα μεσω κοινών φίλων και εγω θαρρώ να πω πως μου άρεσε εκεινη η κοπέλα,  βλέπεις τοτε ήμουν πιο μικρός.. Πιο άμυαλος δεν θα υποψιαζόμουν τον σκοπό της..  Ενας άνθρωπος μεσα απο την οικογένεια μου με μισούσε θανάσιμα .. Κακός άνθρωπος..  Προσπαθούσε να βρεί καθε τρόπο για να μου κανει κακό.. Έβαλε λοιπόν εκείνη την κοπελα να με πλησιάσει,  δεν ειχα καταλάβει τιποτα..  Υποπεσα στον έρωτα της και τα εδωσα σχεδόν ολα..  Οταν τελικά ανακάλυψα οτι σιγα σιγά με κατέστρεφε οικονομικά,  ειχα κάποιες υποψίες αλλα δεν μπορούσα να δω καθαρα..  Ειχα κανει στην άκρη ολους οσους διαφωνούσαν με αυτην την σχέση..  Ειχα μείνει μόνος... Ύστερα απο ενα χρόνο την είδα μαζι με εναν απο τους καλύτερους φίλους μου..  Και το χειρότερο ειναι οτι μου τα είχε παρει ολα πουλώντας μου έρωτα..  Και τώρα την βρίσκω και παλι εμπόδιο μπροστά μου...  Οχι κοριτσάκι μου δεν θα την αφήσω να σε παρει μακρια μου..  Ξερω πως κατι θέλει και οταν θέλει κατι το καταφέρνει με ύπουλα σχέδια..  Να ξέρεις όμως οτι εγω σε εσενα παραδινω την καρδιά μου..
Τα λογια του ήχησαν στα αυτια μου σαν γλυκιά μελωδία καθως τα χερια του φυλακιζαν τα δικα μου και τα χείλη του αφησαν ενα γλυκό φιλί στο κέντρο του μετώπου μου...
 
Ειναι λιγο πιο μικρό το κεφάλαιο αυτο.. Ελπίζω να σας άρεσε.. 😉Καλο απόγευμα!

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ 2 Where stories live. Discover now