Fun story The Wanted 2 fanfic

148 12 1
                                    

Túto story som našla na FB na stránke Czech and Slovak TW Fanmily a napísala ju Anna Hertlová :) len som sa s vami chcela o ňu podeliť, smiala som sa ako blázon :D :D

Co by se stalo kdyby Chris chtěl s kluky natočit klip a chtěl po klucích choreografii. Přidáme jednoho úchylného choreografa, pět né moc zdatných tanečníků a máme tu mega hit. Užijte si počteníčko.

„Čí to byl blbej nápad, že budeme tancovat!''řval Tom z plna hrdla.

„No an mě se nedívej,''řekla Nath a zkoušel ten pohyb rukou a nohou, „A vůbec, proč musíme tancovat, když to zvládne jen Jay a něco i já.''

„Můžete si za to sami chlapi,''ozval se manažer Scooter Braun, „Chtěli jste klip s Chrisem a on měl podmínku jménem tanec.''

Jay s o kousek dál rozcvičoval, Siva v hlavě spřádal plán jak si nezlomit vaz (nebo jen koukal do blba), Tom se nechával drbat od Maxe za uchem. Max se druhou rukou škrábal na zadku a Nath ty dva znechuceně pozoroval.

Pak přišle choreograf Pablo- takový malý nedochůdče v modrých legínách s přiléhavým bílím topem.

„Tak pánové,''řekl, „Na místečka, šup, šup!''

Nath si stoupl s Jayem do první lajny, aby nějak zachránili celé video, Tom a Siva jako dva nejméně talentovaní si vlezli dozadu a Max doprostřed, takže z vrchního pohledu vypadli jako číslo pět na hracích kostkách.

„Noha levá výkop a zároveň pravá ručička kolečko ukazováčkem,''diktoval Pablo.

Jay s Nathanem zvládli pohyb na jedničku, Max dělal kolečko jinou rukou, Tom byl zmatený, že jen sledoval první řadu a Siva při výkopu ztratil rovnováhu a tvrdě dopadl a pak skučel, že si zlomil zadek a že už nemůže. Pablo poslal Sivu, tom a Maxe sednou a předvedl jim celou choreografii jen s Jaythanem.

„Nat Hánku,''řekl na konci, „Ty nám v tom konečku nějak plaveš.''

„Jo,''přiznal se Nath, „Je to trochu komplikovaný.''

„Tak si to zkus sólo pomalu,'' řekl Pablo a postavil Nathana samotného před publikum.

„Zastč ten mobil, Tome!''rozčílil se Nath na toma vytahujícího mobilní telefon.

„Ale no tak, kluci. Nat Haánku, poskok, tlesk, prvá nožka doleva dozadu, dřep, otočka výskok, tlesk! Vidíš, že to jde! Teď to uděláme následovně. Jamesíku ty si vezmeš nestarost Tomíčka, Nat Hánku ty Maxíčka a já si vezmu naší Divu Sivíka.''

Kluci si rozdělili místnost na třetiny. Jay se postavil do pravé poloviny s Tomem a začal mu postupně vysvětlovat a ukazovat kroky. Aby si to Tom lépe zapamatovat, Jay se pokoušel u pohybů vymýšlet různé názvy, aby Toma nalákal.

„To nechápu,'' ozval se Tom, „Jak má hergot udělat hada hrudníkem.''

„Dej ramena doprava,''řekl Jay a už pomalu ztrácel trpělivost.

„Jaký levý nebo pravý?''

„Pravý, debile! No tak a teď totéž, ale nalevo s levým ramenem. No hurá! A konec zvládneš?''

„Ten je lehkej,'řekl Tom, ale při otočce ztratil rovnováhu a napral to do skleněných dveří.

Jay se pochopitelně mohl počůrat smíchy a mlátil pěstí do podlahy. Ostatní si ho nevšímali. A tak Jay a Tom nacvičili celou choreografii- s menšími detaily to vypadlo dobře.

Na druhé straně místnosti, u okna, Nath vysvětloval Maxovi, že levé není pravá a pravá není levá. Max byl stále trochu mimo, když se řeklo pravá ruka nahoru a choreograf Nath byl k němu otočený čelem, Max zvedl automaticky levou ruku.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Dec 12, 2014 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Fun story The Wanted 2 fanficKde žijí příběhy. Začni objevovat