16

12K 940 209
                                    

"İstediğin her hangi birşey var mı?" Hoseok montunu sırtına geçirirken onu yolcu etmek için kapıya doğru ilerledim.İstediğim , fakat şuan aklıma gelmeyen çok şey vardı.

"Hayır.Sadece işini halledip dikkatli ol." Hoseok bana ufak bir gülümseme attıktan sonra kapının kulpunu kavradı ve açtı. Dışarı çıktığında arkasından kapıyı kapatmak üzereyken beni durdurdu.

"Kapıyı kilitle ve sakın delikten bakmadan açma.Aslında kimseye açmasan daha iyi." Kafamı salladığım da bana değişik bir yüz ifadesi ile baktı.Sanırım emin olmak istiyordu.

"Anlaştık mı?" Derin bir nefes alıp ağzımı araladım.

"Anlaştık." Gülümseyip kapıyı kapattı ve ev sessizliğe büründü.Hoseok olmadığı zaman benim için hayat böyleydi işte.Sessiz ve yaşamayı gerektirmeyen.

O gittikten sonra biraz salonda oturup televizyon izledim.Kanalları durmadan değiştirmiş ve izleyecek hiç bir şey bulamamıştım.Canımın istediği bazı abur cuburları alıp tekrar dönmüştüm televizyonun başına.

Bu aralar yediğim şeylerin haddi hesabı yoktu.Karnım hafiften belirginleşmiş ve mide bulantılarım artmıştı ama yine de şikayet etmeyip en iyi şekilde geçirmeye çalışıyordum hamileliğimi.Hoseok'un bu sıralar şirkette işleri olduğu için genellikle evde olmuyordu.Ya Jimin ya da Taehyung beni kontrol etmeye ve yanımda kalmaya geliyorlardı.Bugün herkesin işi vardı ve ben sıkıntıdan ölmek üzereydim.

Taehyung olsaydı saçma sapan espriler yaparak beni güldürebilirdi ama onun da okulla uğraşması gerekiyordu.Benim yanıma geldiği için bir kaç dersi kaçırmıştı.

Gözlerim yavaş yavaş kapanana dek televizyon izledim ve Hoseok'un gelişini bekledim.Fakat uykuya daha fazla direnemedim ve kendimi uykunun kolları arasına bıraktım.Ta ki yüzümde hissettiğim sıcaklığa kadar.

Yanaklarımda gezinen parmaklar üzerine gözlerimi hafif aralamış ve bana dokunana bakmıştım.Hoseok yüzünde ki anlatılamayacak kadar güzel gülümsemesi ile birlikte bana bakmış ve elini yanaklarımın üzerinden çekmişti.

"Yanakların tombullaşmış sanki." Bu sözü tamamen uyanmama sebep olmuştu.Yattığım yerden doğrulup tezgahtan kırmızı bir elma alan Hoseok'a baktım.Ellerimi yanaklarıma götürüp sıkıştırdım.

"Uykudan şişmiştir." Kilo aldığımı kabullenmek istemiyordum ama her şey ortadaydı.Bir kaç ay sonra karnım davul gibi olacaktı.

"Sen öyle diyorsan." Kıkırdamasına karşılık omuzlarımı düşürdüm.Kilo aldığımı onun ağzından duymak nedense moralimi bozmuştu.

"Çok mu çirkinleşmişim?" Yoongi sürekli aynı şeyi söylerdi.Yani çirkin olduğumu , hatta günden güne çirkinleştiğimi.Onu ne zaman görsem moralim bozulur ve bana çirkinleştiğimi söylemesine alıştığım için tepki bile vermezdim.

"Sen hiç bir zaman çirkin olmadın Hye Su.Bu sadece Yoongi'nin seninle dalga geçme şekli." Hoseok'un doğrudan olmasa da yaptığı iltifat tüm kemiklerimi ısıtmış ve Yoongi'nin salak şakası tümüyle kafamdan gitmişti.Bir daha yaptığı herhangi bir şeye sadece gülüp geçecektim çünkü Hoseok'un beni güzel bulması Yoongi'nin çirkin bulmasından daha önenmliydi.

"Seni kontrol etmek için gelmiştim.Birazdan Taehyung gelecek." Gülümseyen yüzüm anında donmuş ve gülümsemem silinmişti.Bu gece de yoktu anlaşılan.Kafamı sallayıp onu onayladım.Elinde ki elmayı yerken bir an olsun gözleri benden çekilmemiş ve utançtan kızarmama sebep olmuştu.Böyle dik dik bakması benim için yeni ve heyecan verici bir şeydi.

Hem elinde ki elmanın bitmesi hem de kapının çalması ile gözlerini benim üzerimden çekmişti.Gerçekten öleceğim zannettmiştim.

"Sen otur.Ben bakarım." Elmayı çöpe basketledikten sonra kapıya doğru yürüdü.Ev küçüktü.Gerçekten küçüktü.Bu kadar küçük bir evde neden yaşadığını bilmiyordum.Babası ve Annesinin olduğu evde kaybolma ihtimalim bile vardı.Taehyung kardan adam olmuş bir şekilde içeriye girerken yüzüme istemsiz bir gülümseme yerleşti.Üzerinde ki karları silkeledi ve kafasında ki bereyi çıkardı.

"Soğuktan kıçım donacaktı." Yanakları ve burnu kızarmış elleri neredeyse çatlamıştı.Yerimden kalkıp Hoseok'un odasına girdim ve komodinin üzerinde ki kremi alıp salona geri döndüm.Bu sırada Hoseok montunu giymiş , Tae ise kendini koltuğa bırakmıştı.Geçip Taehyung'un yanına otururken Hoseok kafasına beresini geçirmiş bir şekilde yanımıza geldi.Yüzünde tanımlayamadığım bir ifade vardı.

"Onla ne yapacaksın?" Hoseok'a cevap vermeyip Tae'nin ellerini ellerimin arasına aldım ve kucağıma yerleştirdim.Elleri gerçekten uzun ve inceydi.Benimkile onun yanında tombul birer bamyaya benziyordu.Kremin kapığını açıp soğuktan kızarmış ellerine sürmeye başladım.

"Eğer krem sürmezsek kurur ve çatlar.Canının acımasını istemeyiz öyle değil mi?" Taehyung sevimli bir şekilde gülümseyip yanağımı parmakları arasına alıp sıktı.

"Hamilelik sana yaramış Noona.Karşımda annemi gördüm gibi oldu." Parmakları yanağımı daha da yoğururken yüzüne hafif şaşkın bir ifade yerleşti.  "Yanakların ne kadar tombullaşmış , aynı Jimin'nin ki gibi." Hoseok ne ara yanımıza geldi bilmiyorum ama yanağımı Tae'nin elinden kurtardı ve kremi elimden aldı.

"Hamilesin sen.Ben yaparım." Kaşları çatık ifadesi benimde kaşlarımın çatılmasına sebep oldu.Hamile olmam bunu yapamayacağım anlamına gelmiyordu ki.

"Ben yapabilirdi-" 

"Ben yaparım dedim ya." Taehyung aramızda ki değişik çekimi anlamış gibi ellerini Hoseok'tan çekip kremi eline aldı.

"Ben kendim yaparım.Çocuk değilim ya." Kremi bir güzel ellerine yedirip kapağını kapattı ve yanında ki sehpaya bıraktı.Hoseok ayağı kalkıp montunu düzenledi.

"O zaman ben gidiyorum.Ona dikkat et." Tae Hoseok'u onayladığında yerimden kalkıp Hoseok'u yolcu etmek için arkasından ilerledim.Hoseok kapıyı açıp çıktı.

"Bunu her zaman yapmak zorunda değilsin fakat çok hoşuma gidiyor." Onun için kapıya kadar gelmemden bahsediyordu.Yanaklarım kızarmaya başladığında başka bir şey söylemeyip arkasını döndü.Bende kapıyı kapatıp arkasına yaslandım ve gözlerimi kapattım.Evde Tae'nin olduğunu unutmuş gibiydim.

"Biliyor musun Noona? Sana yardım edeceğim." Gözlerimi aralayıp koltuğa yayılmış Tae'ye baktım.Ellerini birbirine sürtüp sevinç ile mırıldanırken sadece boş bir ifadeyle ona bakıyordum.

"Hoseok Hyung sana aşık olacak!"

TATATATAM İÇİME SİNMEYEN BİR BÖLÜM DAHA

 İLHAM ARAYIŞLARINA BAŞLIYORUM DIRIRIRRIM BU BÖYLE DEVAM ETMEZ ÇÜNKÜ.RESMEN BEYNİMİN YAPABİLDİĞİMDEN FAZLA KULLANIP ANCA BÖYLE BİR BÖLÜM ÇIKARABİLDİM.

NOLUYOR BANA HELP

best friend ❆ jung hoseok✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin