1

117 22 8
                                    

~Louis~


Milujem december! Nielen, že mám narodeniny (budem mať 18!) ale hlave pre to, že bude sneh. Na ten sa teším každý rok od mojich 3. narodenín...

Teraz sedím na hodine matematiky. Nepreberáme nič zaujímavé. Preto pozerám cez okno von a čakám. Čakám na zvonček, ktorý oznámi koniec tohto školského mučenia. A keďže je toto posledná piatková hodina pred začatím zimných prázdnin, nikto profesora nepočúva. Možno len šprt Kevin.

Jedna vec, ktorá ma najviac trápi je to, že je pár dní pred Vianocami a sneh nikde nie je. Rok čo rok je ho menej. Vždy som sa tešil, že postavím prvého snehuliaka ale nemám z čoho. Niall a Liam nechápu, prečo sneh tak  veľmi milujem. Dokonca ani rodičia. Podľa nich na snehu nezáleží...Nevedia o čom hovoria.

*Cŕŕŕn* Konečne zvonček! Spolužiaci rýchlo odchádzajú von z triedy. Povzdychnem si a nasledujem ich. Pred triedou ma čaká Niall. „Pôjdeš zajtra na klzisko?"  spýta sa ma. „Pôjdem." usmejem sa „A čo Liam?" opýtam sa neskôr. „Nepýtal som sa ho. Teraz je zaneprázdnený hentou." smutne povie a nenápadne ukáže na Liama a tú kravu, ktorá ubližuje môjmu kamarátovi. Alebo obom kamarátom.

Rozídeme sa von zo školy. „To mi je ľúto." šepnem. Viem ako veľmi ho miluje. Ale Liam to nevidí. „Tak zajtra o jednej pri klzisku, Lou. Ahoj." rýchlo povie Niall, keď uvidí prichádzajúce auto. „Ahoj." odpoviem. Pozriem sa hore. „Zatiaľ žiadna vločka." pomyslím si a idem domov.

---------------------------

Je naozaj ťažké pozerať do zošita a ešte kontrolovať, čo píšem :D Ale časť je tu!

Dúfam, že som vás nesklamala :)

Názor?

Snowflake || LSWhere stories live. Discover now