27- Sırılsıklam Aşık

15 5 0
                                    


15 Ekim 2017 Pazar

Bugün oldukça ıslak bir gündü. Ama kesinlikle mükemmeldi.

Sabah kahvaltı ederken cama vuran damlaların sesiyle Yifan'a baktım. Konuşmadan da anlaşabiliyorduk. Bu yüzden ne istediğimi anladığına emindim.

Kahvaltıdan sonra Soo ve ben masayı toplarken, Jiaheng ikisi için film odasını hazırlamaya gitti. Yifan da odada beni bekliyordu.

Yanına gittiğimde yatağın üstünde yağmurluklarımız duruyordu. Yağmurda el ele dolaşacağımız için giyinmem gerektiğini söyleyip yatağa oturdu. Ben gelene kadar çoktan hazırlandığı için bir tek benim giyinmem kalmıştı.

Yifan'ın beğenmediği ve beni seksi gösterdiğini söylediği dört pantolon sonra nihayet beşinci giydiğimde onay aldım. Kıyafet faslının akşama kadar süreceğini düşünüyordum. Neyse ki bir an önce beğenmişti.

Dışarı çıktığımızda elindeki şemsiyeyi fark ettim. Tanrım.. Mükemmel erkeğim el ele yağmurda dolaşmanın romantizmini bırakıp beni koruma çabalarına giriyordu. Tabi ki buna izin vermedim. Eve geri dönmemek için şemsiyeyi ipinden kapıya astım.

Saatlerce yağmurda dolaştık. Aralarda hızlandığı zaman kapüşonlarımızı kapatıp bulduğumuz çardakların altına girdik. Ama yavaşladığı anda tekrar dolaşmak için çıktık.

Gün sonunda ikimiz de sırılsıklam olmuştuk. Ama günün en güzel kısmı yağmur altında öpüşmekti. Ona gerçekten sırılsıklam aşığım ve bu her geçen saniye büyüyor..

With Love ✓Where stories live. Discover now