Şüphe

2.3K 106 33
                                    

Harry Louis'in yanından mutlu bir şekilde ayrılıp evine yürümeye başladı aklında ise evlilik işini nasıl iptal edeceği vardı. Söz vermişti ve zayn'le evlenmeyecekti. Aklında daha farklı planlar vardı tüm bunlar zayn'i üzecekti ama harry duygularına engel olamıyordu. Bir yolunu bulup evliliği iptal etmeliydi ama nasıl. Herneyse bunları düşünmek için uzun bir zaman vardı önünde. Eve geldiğinde kapıda onu sinirli bakışlarda gergin bir suratla zayn karşıladı. Harry onu ilk defa bu kadar sinirli görüyordu. Merakına yenilip sordu:

"Zayn ne oldu ?"

"Bilmem ne oldu harry bunu bana sen söyleyeceksin! Bu kolye kimin?" Harry zayn'in elindeki ucunda kalp bulunan kolyeye baktı. Bu fazla kız işi gibiydi. Annesinin Yada ablasının değildi. O halde.. Louis'in olmalıydı. Onunla kaçamak yaptığı gün çıkardığını hatırladı demek unutmuştu.

"Nerede buldun?" Harry soğukkanlı davranmaya çalışıyordu ufak bir hatada herşeyi mahvedebilirdi.

"Odamızda, söyle dedim kimin bu kolye?!"

"Sevgilim sakin olur musun bu kolyeyi ben sana aldım." Harry olayı kurtarayım derken dahada batırmıştı. Zayn'in yumuşayan yüzü ve parlayan gözlerinde doğru birşey yaptığını gösteriyordu. Evet zaynden ayrılacaktı ama onu aldattığını bilmeden.

"Bana mı aldın ? Gerçekten mi. Harry gerek yoktu. Ben sana hiç birşey almadım ama." Zayn'i kandırmak Yada sakinleştirmek bu kadar kolaydı. Nasıl yapacaktı. Zayn'i üzmeden nasıl Louis'le olacaktı.?

"Bana hediye almana gerek yok bebeğim, sen varsın yeter bana. Hem sen başka ne düşündün ki?"

"Şey, beni aldat--

"Hayır zayn. Seni aldatmadım bunu yapmam." Harry söylediği bu yalanlardan dolayı kesin cehenneme gidecekti. Ama artık zayn'i eskisi gibi sevmemiyordu. Buna mecburdu. Ayrıldıklarında üzülür daha sonra alışırdı. Zayn'i çok iyi tanıyordu, aldatılmayı asla kaldıramazdı. Bunu zayn öğrenmeden nasıl ayrılacaktı harry. Sadece düşünmesi gereken buydu.

"Pekala o zaman sana birşey söylemek istiyorum."

"Dinliyorum canım"

"Ben artık hazırım. Yani şey, seni istiyorum harry." Harry irice açılan gözleriyle zayn'e bakıyordu. Ow. Hayır. Bu olamaz diye düşündü harry. Zayn'e dokunmamazdı.

"Z-zayn ama sen..'

"Biliyorum ne söylediğim biliyorum ama seni özledim aşkım. Sende özledin biliyorum. " harry şimdi büyük bir batakta gibi hissediyordu kendini. Louis'e aşıkken zayn'le sevişemezdi.

"Zayn, ben.. Sözlerini zayn'nin çalan telefonu böldü. Konuşurken yüzü az önceki gibi kasılmıştı ve gözlerinin dolduğunu gördü harry.

"Ne oldu zayn?"

"Babam kaza geçirmiş!

Love ıs love ( zarry // larry stylinson)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin