Jsi vážně SEXY.

4.7K 123 1
                                    

Zpráva byla od Camerona. Byla jsem zaskočená a Andy si toho hned všimla... co se děje zeptala se. Nic... odpověděla jsem...
V té zprávě bylo...

Cameron: moc vám to spolu sluší. Jo a dneska jsi vážně SEXY.

Kathie: jdi do hajzlu!

Proč je najednou tak hnusný. Ale jestli si chce hrát tak fajn... Začalo se zvonit a my s Andy jsme šli na hodinu. No bezva první hodina je matika... Cameron vešel do třídy a začal nám něco říkat.

Vybral jsem pár lidí kteří se mnou pojedou na zájezd do Paříže. A jsou to tito tři: Luke, Andy a Kathie.
A proč jste vybral jen tyhle tři pane učiteli zeptala se Angela. Každý učitel si může vybrat tři žáky z druhého ročníku takže se nemusíte bát že by někdo z vás nejel.
Andy byla celá bez sebe ne kvůli tomu že by jela do Paříže ale kvůli tomu že tam jede taky Luke. Andy se totiž líbí a vypadá to že i ona jemu. Já jsem byla jako v tranzu, proč vybral zrovna mě?
Zazvonilo se a já s Andy jsme vyšli ze třídy. Začali jsme si hned povídat o Paříži. Pak mě někdo zezadu chytil za boky otočila jsem se a tam stál Shawn.

Shawn: ahoj krásko. Copak je nového?

Kathie: ahoj zlato. Omg Shawne jedu do Paříže.

Shawn: páni gratuluju. Kdy a na jak dlouho?

Kathie: ve středu. A je to na týden.

Shawn: co? To bez tebe nepřežiju... budeš mi strašně chybět...

Kathie: to ty mě taky...

Zazvonilo se a ja se s Shawnem rozloučila. Andy už šla a já chtěla jít do třídy ale někdo mě chytil za ruku. Podívala jsem se kdo to je a byl to Cameron. Přitiskl mě na zeď a já ho začala tlouct do hrudi. Pust mě!! Zakřičela jsem na něj ale on nic, nahnul se ke mě a pošeptal mi do ucha: už se těším na náš společný zájezd... jsi vážně k sežrání když se zlobíš...
Aby jsem ho trošku vyprovokovala kousla jsem se do rtu a řekla: už se těším až tě nakopu do prdele...
Koukal ne mě udiveným pohledem. Vzala jsem si tašku ze země a šla jsem do třídy. Ještě jsem se na něj otočila a poslala mu vzdušnou pusu.

Z pohledu Camerona.

Otočila se na mě a poslala mi vzdušnou pusu. Zatínal jsem ruku v pěst. Už mě nebaví hrát si na toho hodného... vždycky jsem byl tak trochu zmrd...kvůli ní jsem se chtěl změnit ale.... No nic. Chce si hrát tak si budem hrát...

Už středa (z pohledu Kathie)

Ráno jsem si dobalila poslední věci. Ještě se za mnou stavil Shawn aby jsme se rozloučili. Bylo půl osmé a se Shawnem jsme šli, on do školy a já před školu čekat na náš autobus. Už jsme stáli před školou a Shawn mi dal malou pusu na rozloučenou. Uviděla jsem Camerona a tak jsem naschvál chytla Shawna okolo krku a začala se s ním pořádně líbat. Konečně jsme se rozloučili a já šla k Andy která si povídala s Lukem. Najednou přijel autobus, proč máme tak velký autobus když jedeme jen čtyři pomyslela jsem si. Sedla jsem si na sedačku tak uprostřed autobusu. Chtěla jsem sedět sama... Andy a Luke si sedli úplně dozadu. Cameron si naschvál sedl přede mě. Zrudla jsem nenávistí... otočil se a řekl:

Cameron: tak co těšíš se na týden se mnou? Já strašně.

Kathie: je mi z tebe zle....

Dala jsem si sluchátka do uší a nevnímala ho. Jeli jsme už celý den a začalo se stmívat až byla úplná tma. Andy a Luke už spali ale já a Cameron ne... stoupl si a sedl si ke mě.

Kathie: co jako děláš? Vypadni, myslím si že volných míst je tady dost!

Cameron: ale notak Kathie...

Položil svoji ruku na moje stehno a já mu chtěla vrazit facku. Napřáhla jsem ruku ale on ji chytil... nahnul se ke mě a začal mě líbat. Odtrhla jsem ho od sebe, a on mi pak zašeptal do ucha: Vím že se ti líbilo. Zvedl se a sedl si zpátky na svoje místo...

Konečně jsme dojeli k našemu hotelu. Přišla průvodkyně a řekla nám pár informací.

Průvodkyně: kdyby jste cokoliv potřebovali tak mi stačí zavolat. Na jídlo budete chodit hned sem vedle do této místnosti. A ještě jedna věc, pokoje jsou dva po dvou.

Andy ke mě přišla a vypadala že se bojí.

Kathie: co se děje Andy?

Andy: No víš Kathie tak nějak jsme se dali s Lukem dohromady a já chtěla bych s ním být na pokoji.

Samozřejmě to slyšel Cameron a hned se do toho vložil.

Andy: pane učiteli víte mohla bych být se svým přítelem na pokoji? Kathie prosím moc prosím ale jestli ti to vadí tak budu s tebou.

Kathie: no, no fajn. Ale počkat to bude znamenat že mám být na pokoji se svým učitelem?

Cameron: zřejmě už to tak je slečno Forbesová.

Andy: Kathie snad ti to nevadí.

Kathie: ne jasně že ne, jsem ráda že jsi konečně s ním.

Andy: děkuju, dekuju, děkuju jsi vážně nejlepší.

Jasně že mi to vadilo jen jsem nechtěla Andy braním být s Lukem. Má ho ráda už dlouho...
Vzala jsem si věci a šla jsem s odporem za Cameronem. Vešli jsme do našeho pokoje. Hodila jsem tašky na zem a hned jsem si šla odsunout postel. Byla tam samozřejmě manželská...

Cameron: ale notak Kathie, to nemyslíš vážně!?

Kathie: myslím, nebudu vedle tebe spát. Jsem dost znechucená jen z toho že tady musím být s tebou...

Najednou mě zase přimáčkl na zeď. Jsi tak strašně sexy řekl mi. Naschvál jsem se kousla do rtu, chtěl mě znovu políbit ale já ho odstrčila.
Podíval se na mě a řekl....

A pokračování příště😂
Omlouvám se za chyby😇
Nici❤

Učitel matematikyWhere stories live. Discover now