Κεφάλαιο 13

599 62 30
                                    

"Τι θες τόσο αργά;". "Πρέπει να μιλήσουμε τώρα". "Ποιος ο λόγος που δεν μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο;". "Αφορά την Ερμιόνη".  

Το χέρι του Ντράκο ήταν ακόμα ματωμένο και είχε λερώσει το άσπρο πουκάμισό του. Ο άντρας σηκώθηκε και έτρεξε να δει το χέρι του Ντράκο. "Εκείνη στο έκανε αυτό;" ρώτησε με λαχτάρα και τρόμο στα μάτια του. "Όχι! Εγώ το έκανα αυτό..." τράβηξε το χέρι του αμέσως. "Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Άσε με να σου το κάνω καλά" τράβηξε το ραβδί του. "Άστο χέρι μου Νέβιλ. Θα το τυλίξω". "Πως και θα προτιμήσεις του τρόπους των Μαγκλ; Αν μολυνθεί όμως μην τρέχεις σε μένα"  εξαφάνισε το ραβδί στον αέρα σαν να ήταν καπνός. "Το θέμα μας δεν είναι το χέρι μου αλλά η Ερμιόνη". "Τι έγινε;". "Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο". "Ντράκο η απόφαση ήταν μία για το καλό όλων! Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο". Ο Ντράκο κοίταξε τριγύρω στο δωμάτιο για λίγο. Ήταν όπως όλα τα άλλα δωμάτια της έπαυλης Μαλφόι. Απλό, άσπρο με ξύλινα έπιπλα. Στηρίχθηκε πάνω στην ντουλάπα, που όπως σε όλα τα δωμάτια ήταν απέναντι από το κρεβάτι. Ο Νέβιλ τον κοίταζε. Ο Ντράκο κατέρρευσε. Δάκρυα άρχισαν να κυλάνε στα μάγουλά του.

"Δεν αντέχω άλλο Νέβιλ. Δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν αντέχω να με κοιτάζει αλλά να μην με βλέπει. Να μην με αναγνωρίζει. Δεν αντέχω αυτό το βλέμμα στο οποίο λείπει όλο το συναίσθημα, για το οποίο είχα παλέψει τόσο πολύ. Δεν αντέχω να μην θυμάται τίποτα, να μην θυμάται εμάς. Τι κάναμε. Πως μεγαλώσαμε. Αυτή με έκανε αυτόν που είμαι σήμερα. Βλέπω αναλαμπές συναισθήματος στα μάτια της αλλά αμέσως κρατιέται. Απομακρύνεται. Γιατί στο μυαλό της πιστεύει ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον Ρον, πιστεύει ότι αγαπάει εκείνον" ο Ντράκο πλέον έκλαιγε αλλά προσπαθούσε να σταθεί στητός για να μην δείξει αδύναμος. Τίποτα σε όλη την στάση του δεν έλεγε ότι ήταν αδύναμος. Ήταν πολύ δυνατός. "Ντράκο της αφαιρέσαμε τις αναμνήσεις για ένα συγκεκριμένο λόγο και....". "Της πήραμε τις αναμνήσεις για να μην τις αλλοιώσει το δηλητήριο. Της κάναμε το ξόρκι του ύπνου για να μην προχωρήσει το δηλητήριο" τον διέκοψε ο Ντράκο "της φτιάξαμε ένα ολόκληρο κόσμο διαφορετικό από αυτόν για να έχει έναν 'ύπνο' ήρεμο. Με στείλατε να την ξυπνήσω ήρεμα. Έφτιαξα ένα ολόκληρο παραμύθι για παράλληλους κόσμους ενώ στην πραγματικότητα βρισκόταν σε αυτό το δωμάτιο, σε αυτό το κρεβάτι τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορεί να ζει πλέον στο ψέμα. Πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια". Το χέρι του έτρεμε. Όλο το κορμί του έτρεμε. 

The Broken Time-TurnerΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα