Сезон 3, Глава 1

441 54 22
                                    

Гледна точка на Гошка

Бяха минали седем дни от погребението на Сузуки и малкото логика напусна света. Вече живеем на планетата Фрийск 9. Точно в момента бях преследвана от гигантски тостер, докато пържех яйца и пеех песни на лейди гага.
Налагаше се да оцелявам сама, тъй като Хари Стайлс беше пренесен в жертва (стана секс роб) на върховният бог на Сивото. Междувременно КаролиННа се оказа сестра близначка на Цветанка и се самоуби от шок. Унесена в мисли не видях крав на скалата и паднах. Мамка му, умрях!

Гледна точка на Хари Стайлс

Бях облечен в къса червена нощница, високи 1 метър гумени токчета и една дълга перулка направена от зелеви листа. Съблазнявах Фаърт, краля на К.Т.М.Л.А. (малка лилава планета, малка надясно от Х.И.Л.). Трябвашр да го съблазня и да го убия, но нещо не ми се получаваше. Явно замерването с банани не е ефективен начин за убийство. Кой да знае??

След унищожаването на земята, живота ми беше наистина тежък. Вече ме наричаха Градина. Както и да, съблазнявах си аз Фаърт, докато танцувах салса върху тюлен с един крак в кисело мляко и една горяща ръка, когато се появи Свети Данте.

-Градина, идиот долен, мръсен, гаден. Ко се праиш на софийска стриптизиорка ла келеш??? Всеки го убии тоя крал вече, че вечерта ще играя покер у Теринските родители. - изкрещя, докато пиеше айрян.

- Що не вземеш ти да го убиеш кат е толкоз лесно бе?! Аз всичко върша. Градина това, градина онова.

Данте ме погледна злобно, хвърли купа лед в главата ми и изчезна.

Гледна точка на Цветанка

Живота ми беше ад. Бях само на 13, а тоя 34 годишен пич ме караше да се оженя за него, тва законно ли е изобщо??

Прекарвах времето си в точене на ножове, докато си миех краката с шампоан schwartskopf. Тъкмо се опитвах да ям кокаин, когато влезе..... Швепърт!!!!



Цветанка & Harry StylesWhere stories live. Discover now