#14#

1.9K 98 7
                                    

Coboram increzatori din masina, si intram in campus. Prima ora aveam biochimia, asa ca ne-am grabit in sala de curs.




Am iesit de la facultate. A fost frumos, profesorii sunt foarte de treaba, iar campusul este foarte fain.

Ajung acasa, intru pe usa, ma descalt si ma trântesc pe canapea. Imi deschid ochii si vad ca in jurul meu erau baietiii care se uitau la mine. MA rasucesc, astfel incat sa stau pe burta si imi bag capul sub perna de la canapea. Imi e somn!!!!!

- Amm, cum a fost ziua ta? MA intreaba Harry.

- TAci maimuta. Vreau sa dorm.

BAietii au început sa rada de mine, in timp ce eu il priveam cu coada ochiului pe hARRY CARE A RAMAS perplex la spusele mele.

- Sa stii ca esti ruda cu maimuta asta.

- din pacate. Il intrerup eu.

- ei bine, vreau sa ma uit la un film, iar tu ocupi toata canapeaua. Spune Harry si isi incruciseaza mainile la piepti si isi ia postura de diva.

- I-ati alta.

- e casa mea. Spune el invingator.

- In care m-ai obligat sa ma mut. mormai cu fata in perna.

- PAna aici! spune el si se urca peste mine turtindu-ma.

- gramada! Spun baietii in cor si se pun peste mine si Harry.

- BA! Maimute fara creier! Dadeti-va de pe mine! sunt prea frumoasa ca sa mor!

- nu! spun baietii iar eu ma enervez. fiind cea-a de jos am stabilitate asa ca am inceput sa ma legan, si ei odata cu mine, pana când au picat toti pe jos. MA ridic invingatoare si merg la mine in camera, unde ma schimb in niste haine mai confortabile.

Telefonul imi suna si imi cade fata cand vad ca apelantul este Yce. Imi trag aer in piept si ii raspund.

- alo.

- HEi Saf. Vreau sa discutam despre cele intamplate.

- Da si eu as vrea, dar nu putem discuta asta printr-un telefon...

- da stiu.. De acceea ajung la tine in 3 minute. Poti sa iesi afara te rog?

- D...a. inchid telefonul si cobor jos unde ii vad pe baieti ridicanduse unul pe altul. ma incalt cu niste UGG-uri si ies afara. Stiam ca baietii se uitau intrebator la mine.. adica pana la urma, nu e ca si cum o tipa a iesit la miezul noptii afara in pijamale fara sa spun nimic. il vad [e Yce cum discuta cu Badigarzii, apoi intrand. MA saluta apoi imi da o imbratisare calduroasa. ne asezam pe iarba in spatele casei ca sa fim feriti de privirile badigarzilor...

- Multumesc ca ai venit... Voiam sa discutam despre acel sarut.. Eu. Niciodata nu te-am vazut mai mult, decât ce-a mai buna prietena. te cunosc de trei ani, cei msi frumosi din viata mea. Stii, inca imi amintesc ziua in care te-am intalnit... Erai in parc si te plimbai, apoi cainele meu a sarit pe tine, iar tu ai picat. Te-am ajutat sa te ridici, apoi am inceput a vorbim. Eu de-abia ma transferasem la liceul tau, asa ca incepusem sa stam din ce in ce mai mult pana am devenit cei mai buni prieteni. L-am cunoscut pe Dylan, care acum imi e si el cel mai bun prieten.. Apoi gasca, iar acum pot sa spun ca am o a doua familie. Ce vreau sa spun este ca... PAna atunci, nu te vazusem deloc mai mult ca o prietena adevarata pe care ma pot baza.. dar de la incidentul in care ai picat pe mine, DAca nu ma sarutai tu, crede-ma ca o faceam eu. Atunci, mi-am deschis ochii cu adevarat si am vazut ca tu pentru mine esti mai mult decat o prietena. Nu stiu dac si tu simti la fel. Stiu ca ai trecut prin multe din cauza iubirii, si stiu ca inca suferi. Dar lasa-ma sa te fac ce-a mai fericita femeie din lume. Spun el iar eu deja plecasem in alta lume. Realitatea ma loveste,a sa ca ma uit la el,a poi imi pun mainile pe obrajii lui is il trag intr-un sarut plin de dorinta.

- m-ai facut cel mai fericit barbat din lume. spune si ma saruta apasat.

- perspectiva lui Zayn-

SAtateam toti cocotati pe geam sii ii priveam pe cei doi indragostiti... AM auzit tot si sunt fericit petru Safaa. este o fata super de traba si ma bucur ca si-a gasit pe cineva. Bine.. Cred ca eu sunt fericit, ca eu, liam, si niall suntem fericiti pentru ea. AHrry e inca intr-o stare de soc, iar Louis se tot stramba la ei si comentreaza tot ce a spus Yce. POate sa spuna ce o vrea. Dar e gelos...


# un alt capitol, sper ca v-a placut.. nu uitati sa votati si sa comentati. scuze de greseli...

bay minionilor!

Sora lui Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum