//We both know//

238 38 3
                                    

Eltávolodtam tőle majd egy elegáns pördültem és elindultam a parkoló felé. Mintha említette volna valamikor hogy  van egy Impalája. Azt bárhol kiszúrom . 

Hátrapillantottam és láttam, hogy még mindig ott áll mint egy cölöp...hmm vagy mint valami egészen más....
-Nem jössz? - kacsintottam rá mire megrázta a fejét és beharapott ajakkal indult el felém. 

Ismét visszafordultam és amint megláttam az Impalát el is indultam ám ő hamarabb odaért és rácsapott a fenekemre majd elhaladva mellettem viszonozta a kacsintást.

Vigyorom nagyobb lett majd mikor láttam a kocsi fényeit felgyúlni szemem sarkából. Oldalára lépdeltem majd kinyitva az ajtót bepattantam. Ő is beslisszant majd a kulccsal elindította  a csodajárgányt. 

Kihajtottunk a parkolóból majd fel is csendült a rádó amiből ahogy látom egy cédé szólt. Feljebb hangosította és ekkor rögtön fel is ismertem. Ah Kurt Cobain hangja összekeverhetetlen. Halkan elkezdtem dúdolgatni. 

Mikor oldalra pillantottam láttam hogy Ashton épp egy szál cigit próbál kiszedni a dobozból amit szájal sikerült is. Észrevette, hogy figyelem és kivette a szájából a cigit. - Zavar? - kérdezte felmutatva az előbb említett tárgyat.

- Nem dehogy. Kaphatok egyet. - Nyújtottam felé a kezem mire azt ami az előbb még az ő szájában volt adta ide. Megforgattam a szemem majd a gyújtót kikapva kezéből számba vettem a szálat és elkezdte szívni miközben gyújtottam meg. Szívtam egy nagyot majd amint éreztem ahogy a füst végigszalad a tüdőmön lassan kifújtam. 

- Uhm arany malbi. Kedvencem - vizsgáltam oldalról a cigit majd szippantottam egy újabbat.

- Százas. A legjobb. Egyszerű de nagyszerű - Elmosolyodtam majd a lehúzott ablakon kifele bambulva hallgattam tovább a kellemes zenét.

Egy olyan tíz perc után meg is érkeztünk egy nem túl kis...khm...kurva hatalmas ház elé. Azta rohadt eskü nagyobb mint Caluméké pedig az se kutya. 

A csodálkozásomból az ajtó nyitódása ébresztett fel és fejem kissé megrázva én is nyitottam és már zártam is a kocsi ajtaját.

Így kiszállva még szebb. Basztikuri.

Vettem egy levegőt és elindultam Ashton után aki már az ajtóban állt. 
Végigsétáltam a pázsitba kövekkel kirakott kis kivilágított úton majd a mostanra nyitott ajtón keresztül beléptem a lakásba amit Ashton be zárt utánam.

Körbekémleltem a fehér előszobába majd a sötétbarna fa kis szekrény feletti akasztóra ledobtam a bőrdzsekim és lerúgtam a cipőim. Egy szót sem szólva beljebb mente a lakásba és elkezdtem feltérképezni. Az előszobából jobbra fordulva volt a nappali aminek egyik oldala full üveg volt és egy verandára nyílt. A közepén egy szép sötétbarna kanapé díszelgett a tévével szemben. A Falak fehérek voltak mint ahogy az eddigi összes amit láttam, és  a padló sötét tölgy parketta volt. Gyönyörű. Tovább sétálva eljutottam a konyhába aminek a közepén volt egy nagy pult bele építve a csappal és a főzőlappal mellette pontosan a falnál, körbe beépített szekrények és egy hűtő na meg egy sütő.

Innen nyílt a étkező melynek szintén közepén egy ebédlő asztal helyezkedett el és az egyik oldala ennek is, mint a napainak, üveg volt és ugyan úgy a verandára nyílott. Az ablakon kitekintve láttam a gyönyörű pázsitot és egy kisebb tót a mellet pedig egy óriási kivilágított medencét. Tovább menve lefordultam barra ahol az első ajtó a fürdőszoba volt. Fuh baszki az se kicsi. De így kajak ennek menyi pénze van már?! Volt benne egy jakuzzi ami szintén egész falas üveg ajtó mellett volt. Egy szauna ékeskedett a jakuzzi mögött és egy homályosított falu fürdőkabin. Gondolom ha valaki fürdik ne látszódjon a nagy ablakon keresztül. 

Kiléptem a fürdőből és az utolsó ajtóról pontosan tudtam mi az ezért egy fél oldalas mosollyal l fordultam tőle és vissza indultam a konyhába. Heh majd később ezt is meglesem...bár nem tudom mennyire fogom akkor épp a berendezést figyelni. Hm...

- Honnan a rohadt túrós csuszából van neked ennyi lóvéd?! - kérdeztem a konyha pultra felpattanva Ashton mellé aki éppen egy sört kortyolgatott. -És olyat nem akarsz nekem is adni egyet? - mutattam a sörére. 

- Tudod csak jó vagyok a munkámban, meg még egy két dologba - vigyorodott el a végén perverzen mire csak megforgattam a szemem. 

- Majd én megmondom hogy jó vagy-e benne vagy nem - néztem rá kacéran majd egy nevetéssel lehuppant és a hűtőből kihalászott egy szőrt és a kezembe nyomta. A farzsebemből előkaptam a pillangó késem majd egy kecses kis mozdulattal kinyitottam és a hegyét beleszúrtam a sör oldalába ami el is kezdett spriccelni így gyorsan elkezdtem kortyolni a hűs nedűt közben pedig kinyitottam felűről hogy a szénsav kissé kiszivárogjon. Áh így a legjobb a sör. (Ha ismered azt a sorozatot amiben szintén így nyitja ki a sört a meleg párocska akkor imádlak<3)

- Te aztán nem lacafacázol - nézet rám Ashton miután kidobtam az üres sörös palackot a kukába ami pont beletalált Yesssss

- Minek - Néztem rá egy mosollyal majd elkezdtem lóbálni a lábam és fejem hátrahajtva tanulmányoztam a plafont. Igazán érdekfeszítő...fehér....hm...

- Hát--O az istenit is mindketten tudjuk miért vagyunk itt - Mondta leugorva a pultról és mellém csapta a sörös üvegét beállva a lábaim közé. Egy perverz mosoly kíséretébe nézet végig arcomon majd hevesen és vadul tapadt az ajkaimra. 

///HEy juuu alll Tudom tudom kurva sokat késtem így hoztam is egy hosszú részt valójában az eddigi leghosszabb rész de nah késtem jár a hosszabbítás uwu  Na pussazncs to you all <3

BTW ez a szám otan fenn nekem olyan Michaeles >w< xd szerintetek? :))///

LovelyBites.com //Mashton//Where stories live. Discover now