-58-

124K 5.4K 2.4K
                                    

Duyuru: Sevgili okuyucularım..

Sasha'yı hatırlayamayanlar olmuş. Normaldir tabii ki unutabilirsiniz. Eğer kim olduğunu unuttuysanız 29,30 ve 31. bölümlere bakabilirsiniz. Hatta hatırlayanların da bakmasını tavsiye ederim. O bölümden bazı bilgiler, bu bölümde de var.

İyi okumalar.. ☄

---

İntikam..

Ama bu neyin intikamıydı?

Onu dövdüğüm için miydi bu intikam isteği? Ama o olay üzerinden yaklaşık iki ay geçmişti. Neden şimdi?

Başka bir sebebi olmalıydı.

"Ne intikamı?" diye sordum acıyla. Boynuma şırınganın iğnesini saplayarak mine verdiğinden ve az önce de bol miktarda mineye mâruz kaldığımdan kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Güçsüzleşmiştim. Ayağa kalkacak enerjiyi bile kendimde bulamıyordum.

"Bana yaşattıklarının intikamı."

Yaşattıklarım..

Bu kız neyden bahsediyordu? Sorduğum sorulara hep yarım cevaplar veriyordu. Belki de başka bir soru sormalıydım. Zaman kazanmalıydım. Belki gücümü toplarım diye umut ediyordum.

"Peki nerden biliyordun? Vampir olduğumu?" diye sordum. Kumral saçları rüzgarla birlikte geriye savruldu. Elini omzuna koyarak beni yere sabitledi.

"Sen gittikten ve o olaylar olduktan sonra bir arkadaşımdan yardım istedim. Seni bulması için. Bil bakalım bu kişi kimdi?"

Olaylar derken neyi kast ediyordu? Ama şu an bundan çok sorduğu soruya odaklanmaya çalışıyordum.

"Kimdi?" diye sordum.

"Miranda."

Gözlerim şaşkınlıkla açıldı.

Gizemli Kasaba'dan gittiğimde bir ara Miranda'yla yakın olmuştum. Ama daha sonra Sasha onu tehdit edince, o da benimle arkadaşlığını kesmişti. Ama bu kadar ihanet edebileceğini asla düşünemezdim.

"Evet yanlış duymadın. Miranda'ydı. Bir ara senle yakın olan şu sevimli kız."

"Onu sen tehdit ettin! Senden korktuğu için benden uzaklaştı." dedim sinirle.

"Ama senden uzaklaşmayı o seçti Jenna Collins." dedi Sasha. Bir cevap vermedim. Anlatmaya devam etmesini istiyordum.

"Her neyse. O olaylar olduktan sonra seni aradım. Ama nerede olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden de Miranda'dan yardım aldım. Neyse ki ona daha önce Gizemli Kasaba denen bir yerde, yani burada yaşadığını söylemişsin." dedi.

Aklıma okulun ilk günleri geldi. Yani kasabadan ayrıldığımda gittiğim okulun ilk günleri. Daha doğrusu ilk haftaları.

O zamanlarda Miranda bana nereden ve neden geldiğimi sormuş, ben de konuşmak istemediğimi söylemiştim.

Ama aradan biraz zaman geçince ve biraz yakınlaşınca ona nereden geldiğimi söylemiştim. Bunu söylememden bir hafta sonra da Sasha onu tehdit etmiş, o da benimle arkadaşlığını kesmişti zaten.

Keşke..

Keşke söylemeseydim.

Hâla Sasha'nın o olay derken neyi kast ettiğini anlayamıyordum. Onu dövmemi mi diyordu acaba? Ama hayır. Bu kadar basit olamazdı.

Gizemli KasabaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin