Capitolul 1

2.8K 88 15
                                    

"Nici nu are rost sa ma gândesc daca viața mea se va schimba vreodată". Aceste cuvinte îmi răsuna in minte timp ce ma îndrept spre scoala, îmi dau ochelarii mai înspre ochi si îmi continui drumul. Ajung peste 5 minute, na casa mea nu e asa departe de scoala, si nu are rost sa merg cu autobuzul. Ma îndrept spre intrare si deja aud cum barfesc despre mine toate grupurile de fete ce stăteau in fata porții. Deschid usa dar sunt oprită de o fata blondina..Oh e Laila, e tarfa scolii, toata lumea zice asta, m-am obisnuit cu ea sa fiu sinceră.

-Draga, ochelarii ăstia i-am mai vazut la second hand! zice timp ce ii apare un zâmbet victorios pe fata si toata lumea începe sa rada. Imi dau ochii peste cap încercând sa ignor ce a spus si ma trezesc ca sunt pe jos cu o palmă pe obraz. Ma uit la ea încruntată si îmi pun mana pe obraz, pe fata aparandu-mi o lacrimă.

-Sa nu iti mai dai ochii peste cap cand vorbesc cu tine! Ma auzi?

Aprob din cap tristă uitându-ma in jos nesuportand durerea ce o simteam pe obraz. Ma ridic încet dupa ce pleaca vad ca am întârziat si alerg spre clasa. Profesorul deja a aparut in clasa, m-am furisat printre banci si m-am pus in locul meu, profesorul nici nu a observat dar na ce sa ii faci? Nu am mai zis asta dar orele mi s-au părut plictisitoare si cred ca am primit si un 4. Nu stiu ce se intampla cu mine dar stiu ca am teste toata saptamana asta si trebuie sa învăț! Pff te ingrijorezi degeabaa, sigur ai sa iei 10! Da chiar!

Ies din scoala in curte si il vad pe Noel (CRUSH) Doamne mor cand ma priveste, mai mult ma ignora dar hai sa nu vorbim despre asta acu. Cobor scările rușinoasă ca naiba, era sa ma impiedic la ce proasta is, in cazul in care ma va privi sa fiu gata. Oh doamne si-a întors privirea spre mine timp de o secunda si si-o intorso inapoi. Trebuie sa iti bați joc de mine! Nici nu ii pasă de mine si apropo de ce i-ar pasă un băiat asa drăguț si seful tuturor băieților de singura tocilara din scoala (eu). Acu chiar îmi vine sa dau cu capul de pereti..de ce nu ma place..
De data asta chiar ma impiedic de scări si ajung intr-o pozitie jenanta. Oh si mai lipsea si Laila sa vina si sa rada de mine..

-(rade) Doamne ciudato! Imi faci ziua din ce  in ce mai buna!

Ma ridic rusinata, toata lumea SE uita la mine..ugh. DOAMNE AJUTA-MA!
Sa nu complic lucrurile înaintez si decid sa plec.

-Asa pleacă tocilaro! o aud pe Laila, îmi vine sa ii sparg gura aia si sa ajungă la spital si sa nu se mai întoarcă.

"doamne ce proasta" " Tampita ca ea nu am mai vazut" aud sosotind retardatii, nu au ceva mai bun sa facă de cat sa barfeasca?

-Sper sa nu mai vii duso! Un băiat se trezeste si incep toți a rade.

-Taceti dracului odată de pupaze ce sunteti! S-a împiedicat o fata si voi începeți sa barfiti intr-una! toata lumea se întoarce si eu. Noel..
Ma tot gandesc de ce mi-a luat apărarea? Adica..nici nu ii pasă de mine.

-Dar Noel..iubitule eu..! Isi deschide gura Laila

-Tarfo  pentru a mia oara nu sunt iubitul tau!

Mi se fac obrajii atât de rosii incat nici nu ii mai simt. Simt ca mor. Nu mai zic nici un cuvant si plec acasa.

Noel pov:

Ma uit cum se deplasează Meggie spre iesire dupa ma incrunt spre Laila care vine înspre mine nervoasă. doamne ce copilă, din toți băieții, pe mine ma chinuie.

-Tu ti-ai auzit cuvintele? Ma intreaba facandu-si unghiile.

-Ca esti o tarfa? Dap..destul de bine. Zâmbesc si plec catre iesire lasand-o pe Laila sa se holbeze la mine. Se vede ca ii place adevarul. Nu o puteam lasa sa ii mai dea o palmă lui Maggie. Frate si de ce ti-ar păsa? Nu ai iubit pe nimeni, doar acum 5 ani am iubit pe cineva cu adevarat. O iubeam ca pe viața mea, ne intalneam des pana cand..am mers intr-o florărie sa ii iau un buchet de trandafiri albi sa ii fac o surpriza, am ajuns in fata usii ei, am vazut ca era deschisa si am intrat. Hainele ei erau pe jos, chiloți, sutien si niste blugi a unui bărbat. M-am uitat îngrozit la acestea, am intrat in camera ei si am vazut ca ea făcea dragoste cu unu. De atunci amintirea aia e un cosmar. Pe băiat aproape ca l-am omorât si i-am zis ca am terminat-o. Nu mai sunt in stare sa ma îndrăgostesc si nici nu voi fi vreodată îndrăgostită de o fata.
Alerg spre Maggie care sta pe o banca si asteapta autobuzul.

Meggie pov:
Il vad pe Noel cum se îndreaptă spre mine si intre timp isi da cu mâinile in par. Imi vine sa tremur cand vine spre mine..Ce o sa vrea sa facă??

Se asează langa mine si se uita la strada, neprivindu-ma in ochi, eu il privesc si îmi dau ochelarii mai înspre ochi.

-Imi pare rău pentru Laila. Daca va mai veni la tine sa îmi zici ok?

Doamne. Noel cumva a luat-o razna? Ma rog ma rog, el doar vrea sa îmi ia apărarea, e un tip de treaba si ajuta oamenii nu numai pe mine. Aprob din cap tremurând toata dar autobuzul in sfarsit a ajuns si m-a salvat. Am urcat rapid in el si ii întâlnesc din nou ochii care se uita la mine. Autobuzul se deplasează iar eu îmi iau ochii de la el. Rasuflu ușurată si ma asez pe un scaun.

Ajunsă acasa îmi las rucsacul pe canapea, ma duc in dus sa îmi fac o baie calda, fierbinte sa uit de tot, dar chiar nu pot sa uit chipul lui oricât as încerca! Doamne, sper sa nu il plac. Doamne eu? Nuu! Imi pun o lenjerie noua si pijamalele, îmi fac temele si studiez rapid si ma bag in pat.

Ma trezesc de razele soarelui ce au aparut pe fata mea. Ma ridic somnoroasa din pat, îmi fac un dus cald, îmi iau uniforma mea sa zicem si îmi pun foarte putin machiaj. Cobor jos si fac micul dejun, un sandvis si ceai. Imi iau rucsacul si merg catre scoala. Cand ma îndrept spre intrare vad ca fetele nu mai sunt afara. Huuh ce ușurare! Mi-ar tăia capul Laila daca ma zăreste.

Ma îndrept spre vestiare, îmi pun cărțile care trebuie si chiar cand sa il închid ma împinge o mana, tresar si incerc sa ma uit inapoi dar îmi da o palma. Sunt jos..sunt jos. Imi pun o mana la obraj si vad ca îmi curge sânge. Doamne femeia asta stie sa dea palme nu gluma. Ma impinge cu piciorul făcându-ma sa gem de durere, pe fata mea numai lacrimi sunt si plâng incontinu. Durerea e peste tot si nu ma pot abtine.

-Daca te mai atingi de bărbatul meu, iti jur ca nu numai obrazul va sangera! O vad cum pleaca spre clasa.

Lacrimile mi se preling pe fata in continu. Merg schiopatand spre baie si îmi iau lama. Imi urăsc viața, la scoala is tratată ca un sac de gunoi. Ma tai cat de cat, la nervozitatea pe care o aveam incercam sa o bag cat mai adânc dar sunt întreruptă de o mana muschiuloasa ma face sa scap lama pe jos.

-Ce dracu crezi ca faci? ia lama de pe jos si o arunca la gunoi.

-Da-o inapoi, te rog Noel! zic cu lacrimi in ochi uitandu-ma la ochii lui.

-Nu am sa te las sa ajungi in spital pentru o tarfa ca Laila!

-Noel..te rog nu te baga in viața mea! Destul ca am prea multe probleme.

-Si problemele se rezolva cu lama?

-Da! Ma face sa ma calmez!

-Nu prea cred! Vino!

-Unde?

-Undeva!

-Nu pot lipsi de la scoala!

-Pentru o zi nu mori, aa am uitat esti tocilara!

-Nu merg nicăieri cu tine ai inteles? Sau trebuie sa iti zic pe litere?

-Ok! Se uita nepăsător la mine si ma trezesc luată in aer ca pe un sac de cartofi.

-Lasa-ma jos! Tip cu putere si dau cu pumnii in spatele lui.

-Daca tipi nu rezolvi nimic doar trezesti profesorii si nici daca dai cu pumnii.

Are dreptate e de 3 ori mai mare decat mine si de 100% mai muschiulos decat mine sau mai mult. Era chiar distractiv sa fiu sinceră dar si îngrijorată unde ma va duce.

Sper sa va placa capitolul! Si cartea! Dati-mi sugestii cu ce as putea continua! Va pup Ceau :**

Tocilara 💋💟Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum