Spontane Cam

1.8K 37 0
                                    



"Okay elever, første skoledage efter sommer ferien" sagde læren og fik ingen reaktion.
"Sååå vi starter hårdt ud, med en makker opgave, og jeg har lavet holdene" sagde hun igen og denne gang fik hun er reaktion, men i ved vel godt hvilken slags der var.
Jeg kom ihvertfald i gruppe med Cameron "goood ik' Cameron" tænkte jeg, jeg kiggede ned på Cameron som sad bagerst i lokalet, han sad bare med armene over kors og et selvfedt smil, jeg rullede øjne og kiggede igen op på læren og det værste var vi havde havde om "mennesket indeni" altså hvad et menneske føler og tænker, smukt nu skal jeg diskutere med Cameron om tanker og følelser, PERFEKT?!

Mig og Cameron valgte at sætte os ud i kantinen siden der ikke var så mange derudad der ude.
Der var helt stille og det var bare alt for akavet, altså Cameron sad bare der og fulgte hvert en bevægelse jeg fjorde med øjnene.
"Såååå Cameron... hvad mener du om tanker og følelser" sagde jeg og prøvede at starte en samtale.
"Bruh hvad fanden betyder det, ifølge mig er det, det uden på der betyder noget" sagde han lidt irriteret.
"Så du har aldrig følt udenfor, krænket, glad... forelsket" sagde jeg og trak mig lidt tilbage. Han borede sit blik i mit, rykket sig helt sæt på mig "Næ" sagde han og rejste sig op, "skal vi ikke bare lave der her efter skole" sagde med en manipulerende blik. "Hvad mener du?" Sagde jeg og rynkede brynene lidt. " Jeg har nøglerne til rektors kontor" sagde han stolt, "skal vi ikke gå i d og få rettet nogle karakterer" sagde han igen med et overbevisende blik. "Cameron du sindsyg" sagde jeg og kiggede bed i min bog. "Så du vil altså ikke have rettet nogle 10 taller til 12 taller" sagde han fristende igen, "og bare valg mig cam" sagde han. "Okay cam.... ved du hvor store konsekvenser det har hvis vi bliver opdaget" sagde jeg. "Hvis VI bliver opdaget" sagde han, "Cameron Dallas du syg i hovedet" sagde jeg, tog mine ting og gik. Men jeg var jo så, så heldig at vi skulle lave en fremlæggelse som skulle være klar om 2 uger, JUBI to ugen med Cameron....

-efter skole-

Mig og cam havde aftalt af lave lektierne hos mig, men han var jo så god først at dukke op 1 time efter vi havde aftalt det.
Jeg hører døren blive lukket op, jeg kan hører småsnakken. MIN MORMOR STOR FREAKING IKKE OG SPØRGER CAMERON OM HAN ER MIN KÆRESTE?! goooosh det så pinligt. Jeg løber ned og viser cam op på mit værelse. Vi sidder i ca en halv time og laver lektier da vi falder i snak, det udviklet sig hurtigt til jokes og diss ide'er, cam er faktisk rigtig sjov. Der bliver helt stille igen, cam og jeg har øjenkontakt i godt nok lang tid, men denne dreng er ikke ondskabsfulde, egoistiske cam, det er dejlige omsorgsfulde cam, ha"n tager mig om hofterne oh læner dig frem mod mig, skal til at kysse mig, idet jeg trækker mig tilbage.

cam hvad har du gang i?....

// ikke rettet og lidt længere ind det første, men håber i kunne lide den//

XOXO

Players want it tooWhere stories live. Discover now