⚡2.Bölüm⚡

64 23 12
                                    

Merhaba benim değerli arkadaşlarım. Biliyorum bu bölüm biraz geç geldi. Ama sizlere daha iyi bölümler yazabilmek için çok uğraşıyorum.Bu benim ilk hikayem olduğu için üstüne titriyorum.
Bu bölüm biraz duygusal olucak.Sonuna kadar okuyun sonunda ne olduğunu anlıcaksınız.

Onun için vay yinemi keder ama artık yeter şarkısını açın...
HayalNehirKorkmaz ona ithafen
Çağrı'dan

Annemle beraber akşamki doğum günü partim için yapılacak son rutuşları yapıyorduk.17.yaşıma girecektim. Çok mutluydum.Birden hızla açılan kapı sesiyle irkildim. O anda annem mutfaktaydı.Babam gelmişti ama niye bu kadar endişeli gözüküyordu ki.Hızlı adımlarla odasına doğru gitti. Bende merak edip yavaş adımlarla arkasından gittim.Babamın odasının önünde durduğumda odadan sesler geliyordu.

Yavaşça kapıyı açtım.Etrafa göz gezdirdim.En son gördüğüm noktaya kilitlendim.Orada babamın elinde silah vardı ve kafasına dayamıştı.Babam tam tetiğe basıcakken hemen yanına koştum.
-Baba dur yapma.Ne yapıyosun baba.yapma.Bak şaka yapıyorsan sırası değil.Böyle şakaları sevmediğimi biliyosun.
-Dayanamıyorum oğlum.Ben sevginizi hak etmiyorum.Artık bu yükü taşıyamam.
Dedi bunu söylemesiyle beraber gözlerinden iki boncuk yaş aktı.
Daha sonra kafasına sıktı ve yüzüm babamın kanıyla kaplandı.Babamın yanına koştum ve yere çöktüm.
-Hayır olamaz olamaz böyle bir şey.
Babaaaaaaaaaaa, baba ne yaptın sen.Hadi gözlerini aç.Hadi kalk bak annem bizi bekliyor baba.Duyuyomusun beni,duyuyorum de baba.
Baba kalk, kalk ne olursun, yapma bunu bize.Hadi gözlerini aç.Hani beni bırakmıcaktın, hani her zaman beraber olacaktık.
Baba beni kanatsız bırakma.Beni sensiz bırakma.Bak baba bugün doğum günüm 17. yaşıma girdim baba. Beraber kutlayacağımıza söz vermiştin.Doğum günümde bana ölü bedenini mi hediye ediyosun.
Mutlu musun şimdi. Mutlu musun yaşattığın bu acı için söylesene baba.Hadi gözlerini açta bunun şaka olduğunu söyle.Ne olur baba.Hadi kalsana. Babaaaaaaaaaa.

Daha sonra babamın ölü bedenini dizlerime bıraktım.Sarıldım sıkıca.Son defa kokusunu içime çektim.
Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.Annem sesimi duymuş olacak ki telaşla odaya girdi.Odaya girdiğinde gördüğü bir çift yaşlı göz kana bulanmış bir yüz ve babamın soğuyan ölü bedenı ile karşılaştığında o yüzündeki ifadeyi aklıma kazıdım.Bütün her sey bitmiş gibi,umutsuzluğa düşmüş gibi, bütün güzelliklerin üstü çizilmiş gibi.Annem yanıma koştu ve beni o odadan çıkardı.Kapıyı kapattı. Annemin çığlıklarını duyabiliyordum. Bende köşeye çekilmiş sessiz çığlıklarımla başbaşa kalmıştım.

Uykudan babaaaa diye bağırarak, nefes nefese uyandım.Yastıgım terden sırılsıklam olmuştu. Babamın intihar edişi, annemle beraber yaşadıklarımız hepsini tekrardan yaşamış gibiydim.Gördüğüm yine aynı rüyaydı. Unutmak istiyorum, elimden geleni yapıyorum.Acılarımın üstesinden gelemiyorum.Unutamıyorum bir türlü.

Çırpınmaya çalıştıkça daha çok batıyorum dibe.Silah sesi hala kulağımda çınlıyor.Annemim o yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor. Eskiden çok güzel bir aileydik ve çok mutluyduk. Şimdi yaşadığımız o mutlu günlerden bir kırıntı bile yok. Hayata dair yaşamak için bir sebebim yok.Annem de babamdan sonra o kadar çok değişti ki onu tanıyamıyorum artık.O günlerden tek kalan bir kırıntı vardı o da bilekliğimdi.Onu bile saklamayı beceremedim.Onu bile tutamadım elimde.Ben acınası bir vakayım sadece.

Bu hayatta kimseyi sevmemeye yemin ettim.Kimseye güvenmemeye de. Çünkü Hayatımda kimi çok sevdiysem hep kaybettim, hep kırıldım, hep üzüldüm. Babam bile beni terketti.Beni bu cehennemde yapayalnız bıraktı.Onun için kalbimi dondurdum sevgiye, aşka,acıya.Artık hiçbir şey hissetmiyorum.
Benim hayatım cehennemden farksız.Kendim ise yaşayan bir ölü gibiyim.Yapayalnızım,çaresizim.

Saate baktıgımda saat aksamın onuydu.Bende bizim eve yakın olan bir sahile gidip bankta oturdum. Sanki her şeyi daha şimdi yaşamış gibiydim.Birinın bana teselli vermesine çok ihtiyacım vardı.

Mira'dan

Aksam annenden izin alıp mahalledeki kızlarla beraber çekirdek ve kola alıp sahildeki parkta oturduk.Yaz günlerinde genellikle buraya gelırız.Çok eğleniriz burda.
Arasıra dedikodu yapmak sevaptır.Bu kızların yapısında var.Hele çekirdekle mmmm çok güzel olur.
Yanımızdan biri geçti. Tanıdık bir siması vardı. Ama çıkaramadım. Daha sonra elif
-Bu çağrı değil mi mira?
-Çağrı mı onun burda ne işi var ki
-Bana mı soruyosun kızım çocuğun bekçisimiyim.Git sor çok istiyorsan?
-Offf tamam ya ne tersliyon.Aaa elif doğruya onun bilekliği benim yanımda ona veriyim mi?
-Şimdi mi
-Evet çabuk gelirimm.
-tamam tamam git hadi.

Ah elif ah senin kadar dedikodu hastası birini görmedim. Burda ölsem dedikodu bitsin daha sonra yanına gelirim der. O derecede durumu kötü.Bende küçük bir tebessümle beraber çağrının yanına gittim.Bankta oturmuştu.Morali bozuk gibiydi, bende yanına sesizce oturdum.Hayret bir şey demedi herhalde daha yanında olduğumun farkında değil.

-Merhaba çağrı
Dedim ama duymadı. Tekrar seslendim. Bu sefer yüzüme baktı ve tekrar önüne döndü. Salak konusma tenezzülünde bile bulunmuyor.Kendini beğenmiş ukala işte ne olucak.Hay Allah'ım ya şeytan diyor bir tane vur tövbe estağfurullah. Neyse hiç bozuntuya vermedim. Daha sonra bilekliği ona uzattım.
Hiç bakmadı bile bende birazcık sinirli
-çağrı
Diye seslendim.O da bana dönerek
-ne var ne istiyorsun
Dedi. Bende ona avuç içimi gösterdim.Bilekliği görünce gözlerinden yavaşça yaşlar süzüldü. Bilekliği alıp bana sımsıkı sarılarak gözyaşları içerisinde defalarca teşekkür etti. Daha sonra...

Arkadaşlar yeni bölüm geldi. İnşallah beğenirsiniz.En kısa zamanda diğer bölümüde atıcam. Yıldızı doldurmayı unutmayın. Yorunlarınızı beklıyor olucam. Hepinizin fikirlerine çok deger veriyorum.Benimle paylaşın.

😊😊😊😊hepinizi çok seviyorum
Öpüldünüz😘😘😘😘😘😘
Bu bölümden sonra olaylar çok güzel bir sekılde olacak.Aklımda o kadar güzel şeyler varki ben bile simdiden sabırsızlanıyorum....
Görüşmek dileğiyle hoşcakalın.....
💖💖💖💖💖💖





KUYRUKLU YILDIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin