Chapter 4

55 9 0
                                    

Nici nu știi, Alessia, câte îți rezervă anul 2017. Habar n-ai că acest an îți va schimba viața. Nu te-ai fi gândit niciodată că o să iubești atât de mult pe cineva, și totuși de la o vârstă așa fragedă. Tu încă nu ți-ai dat seama, dar ai găsit acea persoană la care te vei întoarce mereu fără să vrei. Pentru care ai da orice. Chiar și viața. Persoana despre care vorbești cu Dumnezeu seară de seară. Persoana căreia îi urezi "noapte bună" și "bună dimineața" . Însă acelei persoane nici nu-i trece prin cap că are pe cineva ca tine. În momentele în care se simte singur și lipsit de speranță, nu se gândește la faptul că este cineva, la mulți km depărtare, care plânge pentru el și tot ce își dorește este ca el să fie fericit.

Nu contează că ai o inimă de piatră. El va reuși să pătrundă în ea. Va găsi, pur și simplu, cheia inimii tale. Chiar dacă pe parcurs o vor găsi și alții, tot el va rămâne blocat acolo. Uneori te vei întreba dacă mai are rost să speri. În interiorul tău, vei fi conștientă că lui nu-i pasă. Că el iubește pe cu totul altcineva. Dar tu nu vei putea renunța la el. Îl vei ierta mereu și te vei întoarce la el.

Dar, Alessia, tu ești diferită. Nu ești ca toate celelalte. Ești specială. În inima ta, știi asta. Știi și că visele devin realitate, dacă le visezi cu adevărat. Printre lacrimile pe care le vei vărsa, se va ascunde și o lacrimă numită "speranță" . Când vei vrea să renunți, vei primi o palmă care îți va spune să nu o faci.

Anul 2017 nu este un simplu an. Este anul viselor. Este anul în care vei conștientiza că visele pot deveni realitate. Că trebuie doar să lupți pentru ce îți dorești cu adevărat.

Va fi ceva ce îți va amplifica lacrimile și care te va face să suferi și mai mult, dar vei învăța o lecție importantă: că nu trebuie să te încrezi, niciodată, în nimeni.

În acest an, îți vei decide soarta și visele. Acest an îți va arăta un alt drum. Să înceapă lunga călătorie pe calea către succes.

2017.

Este 7 dimineața, toți dorm buștean după o noapte care ne-a extenuat pe toți. Însă eu de o oră mă foiesc pe toate părțile din cauza insomniei. Ceva anume nu mă lasă să dorm, ochii nu mi se închid nici măcar puțin. 

Încă nu pot să cred ce s-a întâmplat în noaptea asta. Cosmin s-a îndrăgostit de-a dreptul de Rebecca, și când îl întrebam pe Gabi dacă o place, se purta ciudat, deci mi-a cam dat de bănuit. A fost o seară oribilă, mi-am ținut lacrimile întreaga noapte, și din cauza Rebeccăi, care a vorbit într-una cu Cosmin și nu m-a băgat aproape deloc în seamă.

Îmi dau drumul lacrimilor și gândurilor. Am început 2017 ca un rahat, probabil Cosmin și Gabi vor strica legătura de prietenie dintre mine și Rebecca. Să-i ia naiba pe băieți. De ce trebuie mereu să se întâmple chestii de genul? Nu am o presimțire bună în legătură cu asta. 

Lacrimile îmi copleșesc ochii, privirea îmi e încețoșată și fără să îmi dau seama, ochii mi se închid și adorm.

(...)

- Alessia, trezește-te. Te însoțim până acasă.

Ochii mi se deschid brusc la auzul vocii lui Gabi. Mii de fluturi îmi atacă stomacul, instant. Inima îmi bate cu viteza luminii și simt o emoție puternică în mine. Și nu, nu e din cauza lui Gabi.

- Cât e ceasul?

- E două, mi se adresează el ridicându-și ochii din telefon către mine.

Mă ridic bulversată din pat. Îmi așez mâna dreaptă în dreptul stomacului, încercând să potolesc fluturii care se jucau agitați în mine. Mii de gânduri îmi acaparează mintea. Acel vis...

- Ești ok? mă întreabă Cosmin, așezându-și mâna pe umărul meu.

Afirm din cap, dându-i mâna la o parte. Nici nu mă pot uita în ochii lui. Îl urăsc, deși știu că nu e vina lui că are sentimente pentru altcineva.

- Plecăm ? 

În momentul în care am pus întrebarea asta, am simțit că vocea îmi tremura.

- Da, schimbă-te și haide.

Gemenii au ieșit din cameră, lăsându-mă singură. Iau telefonul de pe masă și o sun pe Rebecca. 

- Alo? Ce-i? i se aude vocea puțin răgușită.

- Rebecca, nu o să uit niciodată visul pe care l-am avut noaptea trecută.


Și de aici am terminat cu capitolele plictisitoare.



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 15, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Welcome To The ShowWhere stories live. Discover now