18

11.9K 960 345
                                    

Uzun bir süre düşündükten sonra artık zamanının geldiğini anladım.Zaten bu hikayeyi fazla uzatmak gibi bir düşüncem yok.

Zamanı geldiğinde güzel bir final yapacağım.Kafamda şekillendi birazcık.Belki hamilelik sonlarında..

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Lütfen bölüm ile ilgili görüşlerinizi bana yorum olarak iletin! 

*******

Hayatımdaki birçok şey değişmişti.Hem de düşündüğümden daha kısa bir sürede gerçekleşmişti bu.Daha birkaç ay öncesine kadar Mi Cha ile beraber onun bilmediğim sapık kuzenini izliyor ve her saniyesini takip ediyordum.

Onun için deli oluyordum.

Fakat nereden bilebilirdim ki bir sapık olduğunu, bana saldıracağını.Bu Mi Cha içinde geçerliydi.Onun bana karşı plan kuracağını nereden bilebilirdim? Beni bir tuzağın içine atacağını nereden bilebilirdim?

Arkadaşlığımızın bitmesine ve ondan nefret edecek duruma gelmeme sebep olmuştu.Fakat herşeyin başlangıcıydı Hoseok ile yaptığımız hata.O gün onunla beraber olmam kafama daha farklı düşünceler getirmiş ve Hoseok'a karşı duygularımı değiştirmişti.Aslında artık bu duruma hata demek istemiyorum.Bunu yaşamak benim kaderimde vardı.

Hoseok'a aşık olmak kaderimde vardı.

Hoseok benim kaderimde vardı.

Hani derler ya alın yazısı diye..İşte Hoseok'ta benim alın yazımdı.Onun beni sevip sevmeyeceğini bilemiyordum.Hatta artık şu durumda emin bile değildim.Taehyung'un benimle birlikte çabalaması ne kadar hoşuma giderse gitsin olmuyomuş gibi hissediyordum.

Kış bitmişti.En sevdiğim mevsim kıştı.Çocuğumun kışın doğmasını isterdim.

Artık bahara doğru ilerliyorduk ve karlar erimiş , yağmurlar hafif hafif kendini gösteriyordu.Bu soğuk olmasından değildi.Sanki sıcak su yağıyordu.Ya da böyle düşünen sadece ben vardım.

"Biraz daha sıkı giyinseydin ya.Tanıyacak bizi." Sıkı giyinmem ve Hoseok'un bizi fark edecek olmasının ne alakası vardı bilmiyorum fakat Yoongi böyleydi işte.Çaktırmadan beni düşünüyordu.Fakat ben bunu anlayacak kadar akıllıydım.Ya da o anlamayacağımı zannedecek kadar salak.

"Tanımaz.Hem hava soğuk değil." İmalı bir şekilde konuşmamın ardından gözlerini bana çevirip boş bir ifade ile baktı ve devirdi.

"Hah! Hava soğuk diye mi söyledim ben? İstersen donarak öl , banane?" Güldüm.Böyle yapınca tüm ciddiyetini kaybediyordu.Tatlı görünüyordu.

"Kafanı indir." Elimde tuttuğum menüyü biraz daha kaldırıp altına saklandım.Ben bu yaptığımız saçmaydı.Böyle daha çok göze batmıyor muyduk?

"Neden menünün altına saklanıyoruz?" Yoongi gözündeki gözlüğü burnuna kadar indirdi.

"İstersen masanın altına saklanalım." Alayla söylediği şeyden sonra beni süzdü.Rahatsız oldum. "Ah doğru ya sen oraya da sığmazsın şimdi." 

Gerçekten acımasızdı.Az önce tatlı olduğunu mu söyledim? Unutun gitsin.O  sinsi şeytanın teki.Aldığım kilolara attığı lafı görmezden gelmeye çalıştıysam da olmadı ve hormonlarım yine harekete geçti.Ağlamak istiyordum.Göbeğim gerçekten büyümüştü.Gözlerimi göbeğime indirdim ve baktım.Yoongi'nin iğrenç kıkırdaması kulaklarımı doldurmuştu.

best friend ❆ jung hoseok✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin