Сезон 3, Глава 2

364 50 13
                                    

Гледна точка на Цветанка

Швепърт!!! Толкова го обичах. Беше толкова зегзав с оранжевата си кожа и изкуствената си коса. Беше облечен в гигантски костюм на хот дог като онзи от симс 4. Носеше гигантска лопата и миришеше на мусака.

-Цветанке!! Ко праиш тука ма??

-Ми чилвам. - отвърнах аз, докато обмислях дали картофените моркови имат вкус на патладжан.

Швепърт ме погледна настоятелно, строши една ваза и ме целуна страстно. Започнахме да правим секс върху един дънер. Беше супер хубаво.

Гледна точка на Градина Стайлс

Бях облечен в къса розова рокля, с червени ръкави, дълги лилави ръкавици, бели вълнени чорапи, кафяви токчета и една златиста коронка. Бях толкова красив, че хората припадаха като ме видеха. Тъкмо си говорех за Иван Звездев с един сатър, когато се появи най-сексавата мацка, която съм виждал през живота си. Косата и беше дълга и пълна с ориз и льови листа като сарми вместо букли, мустака ѝ беше ярко лилав и имаше няколко залепнали бонбони. Бешв облечена в един кафяв килим, в който бяхя пробити две дупки за очи. Ах, очите и бяха толкова красиви - едното беше полу затворено и подуто, а другото беше огромно и оранжево. Името и беше Грефа и аз веднага се влюбих.

-Грефе, омъжи се за мен, ма селянко мръсна!!

-Па, Градино идиот такъе да не мислиш, че аз наистина съм Грефа, аз съм...

Karolinna pod prikritie!!

-To4no taka az sam edinstevanata i neveroqtnata KaroloNNa i se zavrushtam za da ubiq Cvetanka, koqto e moq maika!!! - каза КаролиННа на перфектен латински и започна да се смее злобно.

После ме удари с тиган и аз припаднах драматично. Ох, това боли.

Цветанка & Harry StylesWhere stories live. Discover now