-24-

1.4K 68 10
                                    

- Cred ca ar fi cazul sa plecati. Spune Dylan si ne face semn spre usa. Safaa se juca cu mâinile in poala si nu îndrãznea sa se uite la noi. Ma întorc spre ea si o pup pe crestetul capului. Ea se uita la mine mirata. Lacrimile de pe fata ei le observam cu usurinta. I le sterg delicat si ma îndrept spre usa urmat de baieti.

- Ea nu vrea sa ne mai vadã. Spune Niall iar noi ne uitam in jos.

- Am ranit-o. Spune zayn.

- Iar continua Harry.

Urcam in masina si pornim are casa. Ea vrea sa stam cat mai departe de ea. Ma doare asta.

- Poimâine e ziua ei. Eu nu o sa fiu acolo. Iar... Spune Harry.

- Are tot dreptul sa ne urasca ..

Ma duc la mine in camera si ma arunc in pat.acum chiar am pierdut-o. Ea e acolo.. Probabil plânge.

Azi e ziua Safei. cadoul pentru ea sta pe birou... Il cumparasem de ceva timp... De abia asteptam sa il dau. Acum trebuia sa fiu cu ea si sa o iau in brate. Sa ii spun cat de mult tin. la ea. Dar sunt aici si ma gândesc la ea. Cobor jos unde ii vad pe baieti. Harry mai avea Putin si plângea... Ma asez pe fotoliu si astept sa primesc un telefon de la ea ai sa mã întrebe daca vreau sa merg la ea....

Era o liniste asa de apãsãtoare. Toata lumea e pierduta prin gânduri.. Eu prin vise...

Tic tac tic tac.. E tot ce auzeam. Îmi venea sa arunc ceasul ala de primul perete care îmi iese in cale.

Cum a putul fata asta sa mã fac dependent de ea. Sa mã faca atât de neputincios fãrã ea. De cand am urcat in avion si m-am asezat lângã ea am stiut ca o sa fie ceva mai mult decât sora colegului meu de trupa.

Un sunet puternic sparge linistea. Cu totii ne indrepatam privirile spre usa. Cine putea sa fie?

Ne ridicam toti de pe canapea.. Prea curiosi sa stim vin ele cauta. Deschid usa si il vedem in fata noastrã pe Dylan. Cand ne vende ofteaza puternic.

- Nu  ar trebuii fiu aici.. Dar tin prea mult la Safaa ca sa o las sa sufere. S-a atasat extrem de mult de voi. Desii nu o recunoaste.. Va iubeste si va vrea aproape. Dupa cum cred ca stiti. Azi e ziua ei. O face mereu in club... De data asta i-am închiriat clubul ca sa nu fie complicatii... Veniti. Asta daca vreti sa ii aratati ca si voi tineti la ea. La 20:30 sa fiti la clubul Star.

- M.. Încearcã sa spunã Liam dar Dylan.il întrerupe.

- Nu imi multumiti. Îmi fac datoria de frate... Spune si urca in masina lui si porneste.

Un zâmbet îmi apare pe fata. Mai avem o sansa. Noi chiar avem o sansa sa reparam totul!

Am ajuns in fata clubului. Suntem toti emotionati... Intram, iar muzica era data la maxim. Era plin studenti cred...

Ne plimbam pe acolo sperând sa gãsim pe cineva cunoscut... Încep sa merg mai repede printre multimea de oamnei când il vad pe Dylan la o masa cu gasca Safei. Ajungem lângã el, iar acesta se întoarce spre mine si baieti si ne zambeste prietenese.

- Am venit. Spune Safaa si când ne vede fata i se schimba radical.

- Am.. La multi ani. Spun eu si baietii si ii dam cadourile. Ea ne multumeste si ne zambeste strâmb

- Dylan va adus aici nu? Spune si se uita la Dylan.

- Da spunem toti in cor si ea ii zambeste.

- Pai.. Haide-ti sa ne distram. Spune ea, iar gasca se ridica de la masa si merg pe ringul de dans.

- Hai baieti. Sa ne distram. Spune si il trage pe Zayn de mana pe ring. Baietii ii urmeazã iar eu mã uit la ea incruntat.Zayn? Daca il place. Nu nu nu! Asta nu e bine. Daca si Zayn o place! Merg si eu spre ei când vad ca Safaa îmi face. Semn si ma alãtur lor. Safaa dansa cu Zayn si baietii... Dar in principal Zayn. O frate. Bine ca e el frumos. Lasa ca o sa stau si eu cu orele in fata oglinzii sa vada el.

*stiu ca nu am mai postat de mult timp. Nu am avut idei si lucrez la o carte noua... Sper ca va plãcut acest capitol. Daca ma urmariti ati vãzut bãnuiesc ca ma început sa actualizez capitole mai vechi... Am fost restul de ocupata si cu scoalã asa ca sper ca o sa mã intelegeti. Bay minionilor!

Sora lui Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum