Κεφάλαιο 26

626 54 7
                                    

 Η απάντηση του Ρον όμως δεν ήταν αυτή που περίμεναν. "Ο Χάρι δεν ξέρει την ύπαρξη του σπαθιού" ο Ρον τους κοίταξε χαμένος. Και οι τέσσερις τον κοίταξαν σαστισμένοι. "Ποιος θέλει το σπαθί Ρον; Ποιος σας έβαλε να το κλέψετε;".  Μια διαπάλη φάνηκε να παίζει στο μυαλό του Ρον. Σαν να ήθελε να πει κάτι αλλά κάποιος δεν τον άφηνε. "Για την Τζίνι δούλευε η Λούνα" ο Ρον απάντησε σαν να έλεγε κάτι αυτονόητο. Φάνηκε να πονάει όταν ξεστόμισε αυτή την φράση. "Μα γιατί να θέλει η Τζίνι το σπαθί;" αναρωτήθηκε η Ερμιόνη. Ο Ρον κοίταζε τα χέρια του.  Τα κόκκινα, γεμάτα κούραση, μάτια του δεν κουνιόντουσαν. "Είχα ακούσει κάποια στιγμή καταλάθως μια συζήτηση μεταξύ της Λούνα και της Τζίνι. Συζήταγαν κάτι για ένα ξόρκι... το είχε αναφέρει η Τζίνι tenebris spirit*. Η Λούνα είχε ενθουσιαστεί που είχε μάθει ποιος χειρίζεται έναν άρχοντα. Σκοτάδι; Αχ δεν ξέρω όλα είναι θολά" έπιασε το κεφάλι του. 

"Tenebris spirit;" μουρμούρησε ο Νέβιλ. "Το ξέρω αυτό" είπε ο Ντράκο "είναι ένα ξόρκι μαύρης μαγείας. Διαφθείρει μια καρδιά πάνω στις δικές σου επιθυμίες. Η Τζίνι τον έκανε κακό... μας ξεγέλασε όλους. Αυτοί είναι η κακιά". Όλοι τον κοίταξαν σαστισμένοι. "Μα δεν μπορεί. Την θυμάμαι όταν ο Χάρι άρχισε να φέρεται παράξενα. Πραγματικά δεν ήξερε τι συμβαίνει" η Ερμιόνη κοίταξε σχεδόν αυθόρμητα τον Φρεντ. Το πρόσωπο του είχε ασπρίσει. "Αυτό σημαίνει ότι όντως το σπαθί μπορεί να βοηθήσει τον Χάρι, αν και το παίζαμε 50-50" ο Ντράκο επισήμανε. "Φρεντ είσαι καλά;" η Ερμιόνη ρώτησε τον Φρεντ που άρχισε να τρέμει. "Εκείνη σκότωσε τους γονείς μας;" η φωνή του ράγισε. Έπεσε στο έδαφος με τα γόνατα του να χτυπάνε με δύναμη στο χώμα. "¨Σκότωσε τους γονείς μας;" δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια του. 

Η Ερμιόνη έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να τον ηρεμήσει. "Πρέπει να γυρίσουμε πίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται" είπε στον Ντράκο. "Μα δεν γίνεται... οι γραμμές μαγείας... ο Χάρι" ο Ντράκο ψέλλισε. Δεν ήξερε τι να κάνει. "Τώρα Ντράκο" φώναξε η Ερμιόνη. Ο Ντράκο κοίταξε τον Νέβιλ. Ο Νέβιλ κούνησε καταφατικά το κεφάλι του. Ο Νέβιλ έπιασε τον Ρον και ο Ντράκο τον Φρεντ με την Ερμιόνη. Ένας στρόβιλος τους κατάπιε. Εμφανίστηκαν στην εταιρία του Ντράκο. "Στην ντουλάπα" φώναξε "γρήγορα". Αμέσως τρεις σκιές στροβιλίστηκαν πίσω τους και έδωσαν την θέση τους στην Τζίνι και τους δύο μπράβους της. "Φέρε τον Ρον πίσω" ούρλιαξε. "Δεν γίνεται δεσποινίς" ο Ντράκο έκανε μια γρήγορη υπόκλιση και τράβηξε τον Φρεντ μαζί του. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την ντουλάπα. Έσπρωξαν τον Ρον μέσα και τράβηξαν τον Φρεντ μαζί τους. Ένιωσαν το συνηθισμένο πετάρισμα στο στομάχι τους και κατάλαβαν ότι είχαν αλλάξει ντουλάπα. Βγήκαν έξω. Ο Ντράκο σήκωσε το ραβδί του και κάνοντας ένα γρήγορο ξόρκι κατέστρεψε την ντουλάπα. "Δεν μπορούν να μπουν εδώ μέσα" αναφώνησε.

The Broken Time-TurnerΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα