Június 23.

7.7K 236 5
                                    

Nem tudom miért kezdem újra a napló írást hisz' már befejeztem és úgy gondoltam lezárult az a korszak amikor nekem naplót kéne írnom...de arra jutottam, hogy miért ne?:)

Ma jutott eszembe, hogy majdnem egy éve nem találkoztam régi barátimmal persze egyszer-egyszer beszélgetünk neten keresztül de rég volt olyan ahol mindenki ott volt és már hiányzik.:( Így Cortezzel arra a döntésre jutottunk, hogy vissza utazunk Magyarországba és együtt majd elmegyünk kicsit "nyaralni"
Alig várom már hogy végre láthassam őket:D
De addig van még három nap. Minden meg volt beszélve. Már csak pakolnom kellett.

-Cortez!!-kiabáltam a szobánkból- Mikor szeretnél bepakolni a bőröndbe?-Válasz helyett csak egy halk nevetést kaptam.

-Van még három napom. Két perc alatt meg van...tudod gyakorlat teszi a mestert.-mosolyogva álltam majd nyomott a fejemre egy puszit.

-Szóval...mi kellhet?-gondolkoztam hangosan-először is ruhák-álltam a szekérnyünk elé és ki nyitottam... fogalmam sem volt mi vigyek és mit vegyek fel az nap...mint a régi Reni reggelente :)...végül nem sok mindent raktam be pár pulcsi póló nadrág. A "szettemet" még nem tudom de még ráér...

Értékelés:
Pakolás: 5/3 nem sokra jutottam.
Izgulás: 5/0 nagyon utálom de elméletileg természetes vagyis Cortez azt mondta...

Sziasztook!!
Ez itt az első része...igen elég rövid de a következő lesz a bemutatás ami minden könyv elejében benne van (nem volt kedvem megírni)

Szent Johanna Gimi 9.-Egy Új KezdetWhere stories live. Discover now