2.Bölüm: Okul Günü

1.2K 366 364
                                    

İYİ OKUMALAR...

HİRA GÜNDOĞDU

"Babacığım ben çıkıyorum" diye seslendikten sonra evden çıktım.. Huzursuz bir şekilde okuluma doğru yol aldım.
Hayatım 1 yılda ne kadar da çok değişmişti. En önemlisi de o 1 yılda Annemin kaybetmemdi. Ondan sonrada hayatım daha çok berbatlaştı. Çok zayıfladım. Vücudum değişti. Gözlerimin altına olan morluklar daha da belirgenleşti onu pudrayla zar zor kapatıyorum. Ve daha neler neler... Okulumu bir yıl dondurdum ve şuan da okula gitmek bana bir acı yaşatıyor tekrardan.
Hayatım nasıl bu kadar değişti de hep düşünüyorum. Annemin ölümün sonra değişti galiba hayatımın en kötü zamanını geçen yıl yaşamıştım ve halen de yaşıyorum...
Annemi çok özlüyorum hemde çok ben daha çok küçüğüm neden beni bıraktın ki anne nedennnn...Daha çok erkendi!!! O kazada beni de kendinle götürseydin ya annem. O arabadan neden ben sağ çıktım ki!!!

Gözlerimin dolduğunu fark edince hemen sildim ve kendime gelmem için aniden durdum. Çünkü okula gelmiştim ve ağlamak istemiyordum .
1 yıl aradan sonra ilk kez okula geliyordum. Şimdi herkesin ıvır zıvırını dinleyeceğim herkesin değişik bakışlarına maruz kalacaktım.
Derin bir nefes alarak okulun bahçesinden içeriye adımımı attım...

Okula girince hemen İrem'e mesaj attım ve etrafıma bakınmaya başladım. Ve aniden birisinin bana sarılmasıyla ve kulağımda bağırması bir oldu..
Tabiki de İrem hemencik sarıldım ve Burak'ı beklemeye başladık. 5 dakika sonra Burak geldi
"Yawrularımmmm"diyerek bize sarılmasıyla bizde ona sarıldık. Çok özlemişimm ya.
"Yawrumm sen çok değişmissinn. Yaw sen çok güzelleşmissinn. Ben şimdi hep sana bakmam lazım. Seni bu abazalardan nasıl koruyacam. Ha söyle tırnaklarımı mı çıkarayım..."
"Lan bir susss." Diyerek kolunu cimcikleyince ağzina fermuar çeker gibi yapıp sustu. Hep birlikte müdürün sıkıcı konuşmalarını dinlemek için sıraya girdik...

 Hep birlikte müdürün sıkıcı konuşmalarını dinlemek için sıraya girdik

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Resim: Hira'nın okuldaki hali)

OĞUZ KORKMAZ:

"Anne ben çıkıyorum "diye seslendikten sonra evden çıktım. Telefonumu elime alıp Atakan'ı aramaya başladım. Bekle bekle niye açmıyor lan diyerek telefonu kapatıp mesaj attım. "Açsana şu telefonu ibne"yazdım. Ve telefonumu cebime koyarak arabama ilerledim.
hemen okula sürmeye başladım. VE düşünmeye başladım.
Vay be koskoca OĞUZ KORKMAZ şuan bir devlet okuluna gidiyor. Tüm hayatını çevresi bırakarak devlet okuluna gidiyor. Güzel kızları bırakarak kezbanların yanına gidiyorum. Böyle şansın içine tüküreyim.. Okula yaklaştığımı fark edince hemen düşüncelerimi bir kenarıya bırakarak bugünün hemen bitmesi dileğiyle okula giriş yaptım. Dikkatli dinleyince müdürün iğrenç sesi okulun otoparkına bile geliyor be...Telefonuma mesaj sesi gelince  hemen baktım ve Atakan dan gelmiş.

Atakan: Kanka geliyorum hemen uyuya kalmışım ya .
Oğuz:Hay ben senin be 
Atakan: Kanka ya eski okula alışmışım kusura bakma.Çıktım hemen geliyorum.
Oğuz:Tamam müdürün odasında bekliyorum.

Vay be arkadaşım benim için okulunu değiştirdi. Ben yapar miydim? onun için okulumu değiştirir miydim ?... Değiştirirdim tabi ki ya kardeşim benim o .
Okulun o saçma sırasına girdim ve müdürü dinlemeye çalıştım. Çevremdeki bakışlar yüzünden dikkatimi toplayamadım. Tabi okulda bu kadar yakışıklı birini ilk kez gördüklerimden. Müdüre dikkat edince bildiğim kelimeler dediler. Abi ne güzel özel okulda bunlar yoktu.!!

(Resim:Oğuz'un okuldaki hali)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Resim:Oğuz'un okuldaki hali)

Hira Gündoğdu:

Etrafıma bakınmaya başladım. Ve o kıskanç bakışları maruz kaldım. Abi tamamda neden bakıyorsunuz ki. Bir insan değişemez mi ya.
Bir an gözüme biri takılınca içimde bir burkulma hissettim. Zamanın da çok sevdiğim kişi ama  o hiç yüzüme bakmayan Sarp bey şuan nedense gözü hep bende .
(Sarp: Hira'nın eskiden sevdiği çocuk ama o Hiray'ın onu sevdiğini öğrenince dalga geçmişti.Medyadaki Sarp)
Neymiş efenimm zaman intikam zamanıdır. ehehehe sus iç sesim sus yine başlama.
Her şeyi sırası var sarp efendi..  Bana o çektirdiğin acıları senden teker teker çıkartacağım.

Aniden gelen bağırış seslerinden içeriye gireceğimizi anladım. Ahh sonunnndaa Tam sınıfa girecekken Mirayın bize doğru koştuğunu görünce hep birlikte durduk.

"Kızlar okula gelenleri gördünüz mü?"

"Kim geldi ln". diye irem sorunca ben de bir merakla bekledim.
"Kızlarrr taşlaaarrr taş valla biscolata reklamındakiler bence"

Yüzünü ekşiterek "Of kim geldiyse gelsin. Bana karışmasında." Umursamadiğımı belli ederek onların yanindan uzaklaştım.

Oğuz Korkmaz:

"Müdür: Gençler sınıflarınız 11-B ve 11-A.
Oğuz sen 11-B ye Atakan sende 11-A sınıfına geçin.
Onur beyden (Oğuzun babası) bazı bilgiler aldım. Örneğin çok kavgacıy mıssınız. İnşallah burada öyle bir sorunla karşıma gelmezsiniz gençler. Bunun için sizi farklı şubelere koydum.Bir yılınızı iyi geçirmeniz dileğiyle..." dedi

Offf ne sıkıcı konuştu abi ya neyse bir an önce bu okulun bitmesini dört gözle bekliyorum. "Nereye bakıyon ln Atakan....!!!!!"
"qanka beee çok güzel kızlar varmış ve özel okuldaki gibi çok havalı da değiller." Baktığı yere bakınca kızların çoğu bize bakıyordu. Başımı çevirerek Atakanın koluna vurdum.
"Lan siktir be başlama hemen çık git sınıfına..." Atakanı gönderip bende kendi sınıfımı aramaya başladı. Tam arkamı dönerken birinin bana çarpmasıyla kulağıma iğrenç bir ses doldu. Bu da kim ya

Hira Gündoğdu
"Yavaş olsana  birazzz ? "dedim ve ona baktım ama umrunda değilmişim gibi ani bir refleskle yüzüme alaycı bir bakış yollayarak....

3. Bölümden sonra olaylar başlayacaktır...

Kalbim Acıyor AnneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin