DISCLAIMER

62.6K 1.3K 55
                                    

~~~

După cum probabil o să vă dați seama trecând mai departe de primul capitol, povestea are greşeli de scriere şi de exprimare. Nu am stat s-o editez complet, până acum, pentru simplul fapt că nu am văzut rostul; e un site de amatori. Vreau doar să ştiți că am pus mult suflet în ceea ce am scris şi că încă îmi fac mustrări de conştiință ştiind că povestea nu e în cea mai bună formă a ei. Bănuiesc că va trebui să vă mulțumiți cu ceea ce este.

~~~

Orice afiliere a personajelor cu oameni, locuri, situații din viața reală este pură coincidență. Lucrarea este o operă de ficțiune si pe alocuri un pamflet şi trebuie tratată ca atare.

~~~

Vă rog insistent să nu mai lăsați comentarii jignitoare cu privire la personaje sau acțiunile lor. Da, mă deranjează, şi pe lângă faptul că le şterg riscați să fiți blocați.

De asemenea ştiu ca vedeți că personajul feminin principal are numele de familie Grey, sau că personaj principal masculin este un cuceritor, dar nu, cartea nu se apropie nici măcar un centimetru de 50 Shades.

~~~

Mulțumesc că ați trecut pe aici şi sper să vă bucurați de lectură!

~~~

~ Toate drepturile rezervate, Sense_less, 2015 ~

Drumul spre inima taUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum