5.Bölüm: Ölümden Dönmek

728 248 171
                                    

:)Cancanlarım güzel yorumlarınız için Allah razı olsun . Hadi bakalım
İyi okumalar.
(Medyayı okuyunca anlıcaksınız.)
Lütfen bir hatam varsa affınıza sığınırım. Okul yüzünden biraz fazla yoruluyorum. Yazmakta biraz zamanım kalmıyor . Tekradan özür dilerim...

(Ve medyadaki şarkı harika bir şey dinlemenizi tavsiye ederim.)

Oğuzdan

Senden benden etkilendin herkes gibi Hira!

Hiradan

O hızla okuldan çıktım. Allahım neden ben ya neden ... Beni görmesin diye okuldan kaçmak istedim o da yakaladı ya Allah kahretsin... Böyle şansa ne diyeyim ben artık. Of ya yarabbim aptal çocuk ya âkli dengesi yerinde değil ya bir insan bu kadar egolu olur mu??
Görende diyecek çok yakışıklı ya birde gelmiş bana diyor ki ! Sende benden etkilendin hiraymış. Allah allah . Çok biliyon sen.
Okuldan çıkıp hızlı hızlı yürüyordum bir andan da söyleniyordum kendi kendine aptal çocuk ya kendini ne zannediyor ki...
Aniden korna sesiyle sağ tarafıma baktım ve ani bir ışık bana doğru yaklaşıyordu. Çığlık atmamla arabanın tam dibimde durması bir oldu .Olayın şokunu atlatmam için cevreme baktim ve arabaların hızlı hızlı yanimdan geçtiğini gördüm. Çevremde bir sürü insan bana bakıyordu . Arabadan bir hışımla çıkan çocuk hemen yanıma geldi. Ona bakınca tahmini benim yaşlarımda biriydi . Korkuyla bana bakıyordu.
"İyimisin birşey oldu mu neden etrafına bakmıyorsun ya yeşil ışıkta geçilirmi?" Diyince olayın şokunu az da olsa atlatmış oldum. Çevrem de herkesin korku ile bakan gözlere baktım. "İyimisin ya tepki versene transa geçmiş gibisin" diyince. Başımı iyiyim dermişcesine salladım.
Geçip bir kenara oturdum o aptal egolu çocuk yüzünden araba çarpıyordu az daha ya.
Çocuk dan "eğer birşey olduysa Hastaneye gidelim bak iyi gözükmüyorsun." Dedi. "Hayır hayır iyiyim çok teşekkürler hayatımı kurtardın ya" dedikten sonra çevremdeki insanların boşaldığını gördüm
"Ben Araz" diyip elini uzattı hayatımı kurtaran çocuk. Tebessüm ederek "Bende Hira"dedim . Biraz tanıştıktan sonra çok iyi biri olduğunu tahmin ettim. "Neyse hiracim seni evine bırakayım. Benimde bazı işlerim var" olur diye başımı salladım.
Eve bıraktıktan sonra gidip babama sarıldım ve başıma gelenleri anlattım.
Biraz kızdı ama sonra bana sarıldı. Birlikte yemek yedikten sonra babama dün ki yaşadıklarımı anlatınca daha çok kızdı.
"Kızım bana neden söylemedin ya .
Polisleri çağırırdık ".
"Baba sakin ol endişelenme diye demedim."
"Yarın bu işle uğraşıcağım kizim. İzinim var. Kesinlikle bakıcam bunu. "
"Tamam babacığım" diyip ona sarıldım ve odama geçtim.
Odama geldiğim gibi masamız üzerinden toka alarak saçımı topuz yaptım.

Odama geldiğim gibi masamız üzerinden toka alarak saçımı topuz yaptım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

#Değişik bir günün sonunda...

Yaptığım topuzu beğenince hemen bir foto çektim ve İnstagrama attım. Ve altına yazi yazip paylaştım.

Kalbim Acıyor AnneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin