Capitol 45: CAN'T HOLD US (Part 1)

2.2K 92 6
                                    

—Bé, bé, bé. Què passa, Miami?! Avui és una nit molt i molt especial, tenim moltes coses a fer. Des de Los Angeles ens visitarà la banda de pop/rock de moda entre els adolescents, Hey Violet! Tampoc podrem perdre'ns les mescles dels nostres DJ's Sam i Clark. I noies del Holder High, què dic? Noies i nois de Miami Beach, qui no espera veure a cinc nois ballant twerking i al ritme de la Britney Spears?! Qui vol veure a en Cameron Daniels, en Trevor Cooper, en Travis Williams i en Blaine Scroch sobre l'escenari?! Atenció perquè l'escenari és seu. Per danys cerebrals o traumatismes a les properes imatges, des de la barra us podrem ajudar a combatre amb el dolor. Endavant, nois! Això és "Baby One More Time".

No em puc creure que això estigui a punt de començar. No em puc imaginar l'horror que faran allà dalt sense vergonya. Entenc que en Cameron sigui el seu millor amic i el capità de l'equip, però de veritat faràs twerking i ballaràs com la Britney Spears per una aposta que no té res a veure amb tu? Això sí que se li diu amistat vertadera.

Després d'un parell de copes per part dels nois i de retrobar-nos amb en Blaine, han decidit que com més aviat ho facin, més ràpidament acabarà, però normalment quan hi ha més gent és al principi així que més persones ho gravaran. I em quedo curta quan dic persones, ja que la sala sencera està repleta de pantalles i mòbils brillant, el meu no podia faltar.

La Carly m'agafa del braç i comença a saltar. Hem decidit deixar que altres persones gaudeixin de la primera fila, des de la barra es veu perfectament i en Dan no deixa de dir comentaris de quan eren nens petits. Les llums s'apaguen i dos focus il·luminen l'escenari, en ell hi apareixen quatre culs. La música s'encén i ells comencen a lluir els seus moviments de glutis. Val, ara mateix no puc ni veure-ho, les llàgrimes m'inunden els ulls de riure. No em puc aguantar dreta, haig de recolzar-me del tamboret per no caure de culs a terra. Mitja sala està igual que jo, sobretot en Dan que també plora sense deixar de gravar-ho tot.

—Ara ja sé com fer-los xantatge quan vulgui que facin quelcom meu. —I llavors, les llàgrimes que s'havien quedat dins meu, surten amb el doble de força amb el seu comentari.

—Però deixeu de riure i mireu quins preciosos culs tenim, tan rodonets i bufons... —diu la Carly just quan la música s'acaba i ells es preparen per ballar com la Britney Spears. Però quelcom crida l'atenció de la Carly perquè deixa de mirar l'escenari i es gira bruscament cap a la porta del bar. S'obre i apareixen cinc cares molt conegudes—. Què collons fa ella amb la Candice?

Em giro en la mateixa direcció i em quedo igual de perplexa fins al punt en que deixo de gravar als nois i em poso recta. La Juls entra agafada de bracet amb l'abella reina juntament amb la Dasy, la Tracy. Alço les celles sorpresa i m'empasso saliva, no ho entenc. Entren triomfalment com si fossin amigues intimes de tota la vida. El que encara entenc menys és què hi fa en Zack amb elles. La seva mirada es troba amb la meva i en Zack les deixa per venir directe cap a nosaltres. Les altres ens miren i em quedo de pedra quan ni la Juls es dedica a saludar-nos, simplement, passa de llarg pel nostre davant. La Carly obre la boca i alça les celles ofesa i incrèdul.

—No es trobava malament? Què fa amb elles? Què feu els dos amb elles? —li pregunta a en Zack quan arriba al nostre costat.

—Encantat de veure't, Carly —la saluda i llavors, em mira a mi—. M'alegro de veure't, estàs preciosa, Jody.

Sento la Carly sospirar i jo li dedico un somriure tímid d'agraïment, no és que no m'agradi que em diguin aquestes coses, però quan el teu xicot és el seu enemic i es pot mal interpretar la situació... prefereixo una mica de distància.

—Zack? Si us plau, em pots contestar a la pregunta? Vull intentar saber si la nostra amiga s'ha donat un cop al cap o alguna cosa semblant.

—En efecte és el que he pensat quan ens les hem trobat a l'entrada i m'ha dit que anava amb elles. —Les dues ens mirem confuses—. M'ha trucat aquesta nit dient-me que volia venir amb mi, però quan estàvem fent cua ens hem trobat amb la Candice i les seves seguidores, llavors, com si fossin amigues de l'ànima i de tota la vida, s'han abraçat i han començat a parlar fins que hem entrat.

MILLION REASONS | JA A LLIBRERIES!!! [Reasons'1]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang