7. Poglavje - Prerokba

36 7 3
                                    

Evoooooooooooooo Končnooooooooooooo Spettttttttttttttttttttt Tukiiiii!
....in.......novo............POGLAVJEEEE!!!!!!!
Ful sem vesela, da bo konc šole in da se je vse skupi začel umirjat (s šolo pa to) in da končn lahk spet mal pišem tole dolgočasno knjigo. Bo upam, da vam bo všeč...

"Živjo Jake" je reklo nekaj za nami. "Koga si pa danes pripeljal s sabo?" je rekel okrogel možic za šankom. "Mah samo dve novinki. To sta Kath in Kora." "Kdo?" je šeenkrat vprašal. Jaz nevem ampak zdelo se je kot da je gluh. A je tako nerazločno povedal.....sem se spraševala v glavi. "To sta Angelina Kora Jonson Mayer in Katherine Swan. "Ohohoooooooo lepo te je spoznati gospodična Jonson. Res lepo lepo lepo...Naj te predstavim"....Ne zdaj Rob še nekaj opravkov imamo. In tako me je že tretjič prijel za roko v manj kot pol ure ter me skupaj s Kath povlekel skozi množico, ki pa je samo pogledovala za nami. "Kaj je bilo sploh to?" sem vprašala Jakea. "Tole je bil neizmerno nadležen lastnik Tranga, Robert Selhis (kličemo ga Rob) . "Ah ne, ne mislim njega kaj so bila tista vrata in tisti obupani ljudje?" "To so Tugeti. Včasih so bili ljudje zdaj pa niso ne ljudje ne čarobna bitja. Novice in vsi govorijo, da so bili med Medsvetovno vojno napadeni iz strani volkodlakov a to je samo uradna zgodba, ki pa seveda ni resnična. Bili so eni izmed talcev čarovnice Katira, ki je bila povod za Medsvetovno vojno med lovci in drugimi nadnaravnimi bitji ter njeno vojsko Katirjev. Bili so priča nasilju, ki se ga niso zavedali. A so ga zelo občutili. Zdaj čuvajo skrivni vstop v dimenzijo 3, ki je samo majhna dimenzija polna trgovin v lasti šole. Katira je med vojno v zameno za njih zahtevala svojo drugo sestro, ki je bila takrat stara toliko kot ona torej 22 let in je bila skrito varovana v gorah Pozabe pri Valugih (vrsta škratov) Bilo je tako:

Nekdaj zelo mogočna in dobra čarovnica (nekoč vila a so jo preimenovali zaradi dejanj, ki jih je storila) Meredith Hudson tudi vrhovna Svečenica sveta čarovnikov (najmlajša doslej, do stolčka je prišla z osemnajstimi leti) je po izgnanstvj v Gungatal (najhujši zapor v Magu) zaradi umora ene izmed svojih sester (bile so trojčice....a o tem kasneje), saj prerokba pravi da, ko se v našem svetu rodijo čarovniški trojčki vsak od njih nosi del njihove super moči in tisti/a, ki ubije drugi dve sprejme moč tisočerih vil. Ko je to ugotovila se je najprej spravila na ubogo Meggie in ko jo je usmrtila je prevzela njen del moči čarobnih trojčkov. Za to smo morali Majo, tretjo sestro skriti saj je moč, ki bi jo dobila Katira ob prevzetju zadnje sestrine moči uničujoča. A ko smo to storili je Katira napovedala izumrtje vsem lovcem in drugim čarobnim bitjem, ki so držali z nami. Moč čarobnih trojčkov bi jo naredila najmočnejše čarobno bitje v tej in drugih demenzijah. Katira pa si je med prebivanjem časa v Gungatalu, s svojimi čarovniškimi mislimi in prevzemom misli drugih pridobila veliko zaveznikov. Na primer volkodlake, katerim smo naravni sovražnik saj so bili izdelani iz čiste črne magije, ki ho zdaj uporablja tudi Katira. Tako je pridobila vojsko, ki se je poimenovla po njej sebe pa Regina tenebris Katir oziroma kraljica teme Katir. Tedaj pa je na noč njenega pobega iz Gungatala, Malia, vrhovna vila Maga, izdala prerokbo. Glasi se:

Trajala bo Katirina moč, dokler iz temnih senc teme ne pride na pomoč, ona, katere pih je kot orkan katere gib roke bo kot burja na morju pregnal sovražnike tja v dan. Na njeno petnajsto poletje bo vse prišlo na dan. Na tega časa dan, upanje naj ne gre v stran, saj bliža se trenutek ko hudobe moč gre stran.

Okej no tole je to, za zdaj. Vem, da je kratko, bom pa ta vikend definitivno objavila še eno poglaje. Upam da vam je všeč!!! ☺️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PrerojenaWhere stories live. Discover now