26

1.4K 65 8
                                    

Ce faci atunci când nu știu ce să alegi? Când ori ce ai face... Tot ai riscă să pierzi pe cineva drag?

2 dintre prietenii mei îmi cer imposibilul. Sa aleg dintre ei doi. As minții daca as spune, că Zayn nu s-a remarcat în ochii mei... Dar Louis are ceva ce mă atrage. Cum ziceam.. îmi e practic imposibil sa aleg dintre ei.

- Sa aleg dintre voi doi? Spun aproape șoptit. Toți îmi urmăreau fiecare mișcare...
- Da! Spun cei doi cu o hotărâre în glas care pe mine una mă sperie.
- Atunci, spun și îmi ridic privirea spre ei. Atunci nu o sa aleg. Spun și trec printre ceilalți și ies afară din cameră. Îi aud pe băieți strigând in spatele meu, dar nu îi bag in seama. Trec prin mulțimea de oameni care au venit la petrecerea mea, cel mai probabil că să se învețe și să mai facă o cucerire noua. Ies din club și opresc un taxi. Următoarea oprire, apartamentul.

Scotocesc prin buzunarul gecii, cheile.  Deschid ușa cu o viteza uimitoare și intru in casa. Caldura din apartament mă lovește intr-un mod plăcut. Mă descălțat de pantofii mei inconfortabil și pășesc agale spre camera mea. Mă schimb in ceva mai lejer. Mă arunc în pat și îmi îngrop capul in perne. Oftez ușor de nervi... Eu am fost pusa practic sa aleg cine va fi fericit... Nu vreau că băieții să se certe și să se de întâmple mai știu eu ce.

Aud ușa de la intrare cum de deschide și se închide la loc. Urmată de vocile a mai multor persoane. Cel mai probabil Dylan i-ar adus pe băieți. Mă ridic din pat și închid ușa camerei cu Cheia fix când cineva voia să apese pe clanța. În momentul de fata nu vreau sa vorbesc cu nimeni.

- Saf, sunt Dylan, deschide ușa te rog și hai sa vorbim. Băieții vor să discute cu tine.

Decid sa tac și sa il las să renunțe. Nu am chef sa fac confesiuni cu nimeni... Mă așez mai bine intre pernele pufoase și mă las prada somnului. Deci asta a fost ziua mea, ha? Ce pot sa spun... M-am distrat...

Sora lui Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum