KESİT!!!!

58.3K 1K 23
                                    

Genç kız şaşkınlıkla elinde tuttuğu bu inanılmaz şeye bakınca dudaklarında bir gülümseme belirdi. Hala inanamıyordu. Nasıl da şaşkındı. Halbuki yaklaşık bir saat önce çıktığı bu yerde böyle güzel şeyler bulabileceği aklının ucundan dahi geçmiyordum. Keşke daha önce çıksaydı buraya, o zaman tüm bu güzel şeylerden mahrum kalmamış olurdu.
Gözü bir an ileride duran, koyu kahve tonlarında ki, cevizden yapılma küçük sandığa takıldı. Usulca yerinden kalktı ve sandığı alarak kucağına bıraktı. İçinde neler olduğunu fazlasıyla merak ediyordu. Belki de bilmediği daha bir sürü şey bu sandığın içinde saklıydı. Sandığın kilitli olmadığını görünce gülümsemesi daha da büyüdü ve küçük fakat ağır kapağı kaldırdı.
İçinde bir çok şeyin çıkmasını beklerken yalnızca küçük bir bebek bulmayı umut etmiyordu. Ancak bebeği eline aldığında bu eski, oyuncak bebeği bir yerlerden anımsadığını hatırlar gibi oldu. Biraz daha zorlasa belki bu sevimli bebeği nereden hatırladığını bulabilirdi fakat merdivenlerden gelen seslerle tüm dikkati dağıldı. Arkasını dönünce gördüğü yüzler karşısında gülümsemesi biraz daha genişledi ve başından beri elinden hiç düşürmediği şeyi havaya kaldırıp "Bakın ne buldum!" diyerek elindekini kapıda duranlara doğru salladı.

***
Merhabalarrrr.
Son 3 bölümden bir kesitle karşınızdayım. Bölümü henüz yazmaya başlamadım çünkü kafamda toparlamam gereken bir kaç şey var. Ayrıca bölümlerin olabildiğince uzun olmasını istiyorum bu yüzden biraz sabretmelisiniz.

Veee YGS'ye giren tatlı mı tatlı okuyucularım umarım sınavınız iyi geçmiştir. Benim ki pek fena değildi sanırım çalıştığım kadar olacak. Sınava girenler yoruma nasıl geçtiğini yazsınlar. Bakalım ortalama nasıl 😏

Ayrıca bir dahaki bölümde kesinlikte rekor yorum ve rekor beğeni istiyorum. Bu son 3 bölümü zirvede bırakalım ne dersiniz??
Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın 😘😘😘

SERT VE GÜZEL (Düzenleniyor)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang