🔥11🔥

2.7K 238 17
                                    


Capitol needitat:

FERALUL


                2 bărbați cu hainele sfâșiate  și pline de sânge fug prin pădurea întunecată și deasă. Furtuna stă să înceapă și cerul este întunecat, iar indivizilor le este aproape imposibil să vadă la mai mult de 5 metri în jurul lor, deși sunt vârcolaci iar simțurile lor sunt foarte puternice și de ajutor în situații asemănătoare.

               Această noapte însă, este o excepție.

               În fuga lor nebună, bărbații se împiedică de aproape tot ce le iese în cale, dar frica ce a pus stăpânire pe ei îi obligă să-și depășească condițiile.

               Respirațiile le sunt întretăiate. Cu fiecare secundă trecută corpul lor cedează sub efectul efortului fizic și a rănilor adânci și sângerânde.

               Ceva îi urmărește... Dar ce?

               Nici ei nu-și pot explica ce s-a întâmplat, totul s-a petrecut prea rapid, iar singurul detaliu pe care au reușit să-l surprindă a fost silueta deformată, monstruoasă a cuiva.



               Făcând parte dintr-un grup de peste 100 de Rogue, cei 2 indivizi aveau de îndeplinit o misiune dată de stăpânul lor. Ei trebuiau să conducă atacul asupra Haitei Red Moon. 

                Întreg grupul era mai mult decât pregătit pentru ceea ce avea de făcut. Vârcolacii ardeau de nerăbdare să ucidă, să vâneze până la ultima persoană din haită... 

Nimeni nu avea să le scape...

Totuși, ceva s-a întâmplat...



               A fost ceva înfricoșător de rapid. Unul câte unul, cei 100 de Rogue au fost sfâșiați de monstrul din întuneric, singurii supraviețuitori ai masacrului fiind cei 2 conducători.

               Înconjurați de trupurile mutilate ale partenerilor, bărbații au uitat orice motiv pentru care se aflau în acel loc. Tocmai deveniseră din vânători niște simple prăzi, iar frica de a-și pierde viața era prea puternică pentru a gândi rațional. 

Se confruntau cu ceva nemaivăzut. 

               Într-o încercare patetică de a scăpa, aceștia o iau la fugă. Aleargă din toate puterile și speră că monstrul le-a pierdut urma, însă tăcerea neobișnuită ce a învăluit pădurea subit le dovedește că prădătorul este în continuare pe urmele lor.



               Din întuneric, niște ochi roșii ca focurile Iadului urmăresc satisfăcuți cum cei 2 vârcolaci încearcă să scape cu viață. Pofta de sânge și răzbunare a posesorului poate fi foarte ușor de citit. Însă undeva în spatele acestora se mai află ceva... 

Poate să fie dorință? 

Dar pentru ce? 

Numai necunoscutul știe adevărul.

               Când fugarii dispar din raza sa vizuală, un zâmbet sadornic se dezvăluie din întuneric, lăsând la iveală niște colți mortal de lungi și ascuțiți. Silueta necunoscutului se arcuiește, apoi dispare subit din locul în care se afla.

Vânătoarea tocmai a început!



               Între timp, vârcolacii continuă să fugă, însă gesturile corpurilor le trădează oboseala. Au impresia că se învârt în cerc. Pădurea le este foarte cunoscută,  însă de la apariția bestiei, nimic nu mai păre ca înainte, iar acest lucru îi aducea în pragul disperării, poate chiar disperarea este cea care îi împiedică să evadeze...

               Cu toate astea, nu se puteau opri din a se întreba cine sau ce îi atacase... Oare erau urmăriți în continuare?

               Răspunsul le este dezvăluit când un zgomot puternic se aude, parcă de peste tot din jurul lor. Înaintarea le este oprită de un copac uriaș ce se prăbușește din senin. Ei încearcă să se ferească, însă este prea târziu, unul dintre rogue este prin sub trunchiul copacului.

               Amicul său încearcă să-l salveze dar se oprește imediat ce sunetul unor pași se aude din spatele lui. 

Se întoarce brusc! 

Încremenește!

Un singur lucru mai apucă să gândească înainte ca ghearele bestiei să-i între în piept și să-i despice corpul pe jumătate.

Tiranul a revenit!

 ... și are de gând să revendice ceea ce îi aparține.

 și are de gând să revendice ceea ce îi aparține

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.



Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum