🔥12🔥

2.5K 244 53
                                    



Capitol needitat:

Raven


               Raven și Blade păstrează distanța față de vârcolacii care păzesc granița haitei. Pentru un oarecare motiv, aceștia sunt într-un număr foarte mare și par a fi în alertă mai mult ca de obicei. Tocmai din această cauză cei 2 au hotărât să-și lase prezența secretă și să aștepte. 

               Existența a mai mult de un Alpha într-o haită a fost întotdeauna greu de îndurat de ceilalți membri. Ființă dominantă și bazată în mare parte pe instinctele animalice, un Alpha, va crea mereu tensiune în rândul vârcolacilor din cealaltă haită.

               Imprevizibilitatea a ceea ce se poate întâmpla provoacă o agitație de care Raven consideră că nu are nevoie acum. Posibila întâlnire cu William, atacurile tot mai dese ale exilaților și misiunea de a da de urmele singurului Feral din întreaga lume supranaturală îi apasă cu greu sufletul.



                 Raven e conștientă că fiind un membru al Ordinului Phoenix, șansele ca cineva să-și dea seama de adevărata ei identitate sunt mici însă. Există totuși posibilitatea ca William să-și dea seama, cu toate că a rupt orice legătură dintre ei atunci când a rostit cuvintele considerate de aproape toți supranaturalii un blestem.

                   Teama pe care o simțea înainte față de el este aproape nesemnificativă, ceea ce o neliniștește pe tânără cu adevărat este ura ce o simte pentru el. Este îngrijorată că se va lăsa controlată de amintiri și va face ceva ce ar putea duce la o adevărată distrugere. E foarte posibil ca dorința de a se răzbuna să pună stăpânire pe ea și să îl omoare pe Alpha, doar are forța necesară pentru a face așa ceva.

                    Nu mai este fetiță inocentă și firavă din trecut.

                    Fiind o Mânuitoare a Focului, lucrurile se complică și mai mult. Odată cu obținerea puterilor, personalitatea ei s-a schimbat radical, a devenit mult mai instabilă, explozibilă și, oricât ar încerca să se mintă singură, nu poate nega faptul că undeva, într-un colț întunecat al minții ei sălăsluiește un monstru însetat de distrugere. 


                    - Bla... tânăra se oprește când un sunet aproape imperceptibil îi atrage atenția. 

                    Aruncă o privire spre Blade și îi face un semn cu capul. Acesta aprobă. Amândoi încep să se miște cu o grație de invidiat apoi, din câteva salturi, ajungând să fie învăluiți de ramurile și frunzele copacilor pe care îi folosesc pe post de ascunzătoare.

                     Raven privește în jurul ei, deplasându-se cu ușurință printre crengi, fără a-și dezvălui prezența.

                     Cu coada ochiului, observă o mișcare rapidă în stânga ei. Își concentrează privirea spre locul respectiv, însă pentru câteva secunde nu găsește nimic ieșit din comun.

                     Se încruntă și pășește pe o altă creangă. Instinctele îi spun că ceva este neînregulă acolo. Exact în același moment, un grup de lupi își face apariția. 

                       Raven își dă seama de prima dată că aceștia nu fac parte din haită. 

                     Grupul de Rogue înaintează și se pregătește să atace vârcolaci însărcinați cu paza teritoriului, aceștia fiind inconștienți de pericolul care îi pândește.

                     Tânăra își întoarce capul, găsindu-l pe Blade privind-o deja cu un zâmbet sinistru și mulțumit că după o bună perioadă de timp are parte de ceva acțiune. 

                     Raven își dă ochi peste cap, apoi își scoate sabia prinsă la spate și se aruncă asupra unuia dintre lupi fără a spune ceva.

                     Durerea, devenită între timp o  obișnuință, pe care o simte de fiecare dată când își mânuiește armele îi învăluie trupul, însă nu o oprește.

                     Într-un fel sadic, tânăra găsește o anumită plăcere în această durere și știe că asta se datorează acelei părți întunecate pe care încearcă din răsputeri să o încătușeze...


                      Vârcolacul nu are timp să reacționeze, capul fiindu-i retezat dintr-o singură lovitură. Ceilalți Rogue intră în alertă, însă este prea târziu, Blade intrând și el în acțiune.

                       Lupii se aruncă asupra celor doi cu ghearele și maxilarele cu colți lungi larg deschise, iar lupta începe.

                       Deși, depășiți numeric, Raven și Blade, reușesc să scape de exilați în numai câteva minute, dar sunt luați pe nepregătite de urletul ce străbate teritoriul...


Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum