Kapitola 43- "Štetka."

5.3K 234 25
                                    


V hlave mi predsa len vŕtala jedna myšlienka. Chvíľu som váhala, či sa to spýtať alebo nie.

"Mike, niečo mi nejde do hlavy." Prehovorila som a vymanila sa z objatia.

"Čo?" Zmraštil čelo.

"Dean mi vravel, že sa so mnou nemohol skontaktovať. Trvalo mu to päť rokov. Ale ty si vedel o tom, že žije. Tak prečo nikdy neposlal nejaký odkaz po tebe, alebo niečo?" 

Povzdychol si a zamyslel sa. Prišlo mi to tak, že rozmýšľal, čo mi povedať a čo si nechať pre seba.

"Vieš Jess, my sme sa nestretávali. Väčšinou to bolo pri útokoch. Tým, že sa presťahovali, som aj ja s ním stratil kontakt." Povedal a pozrel na mňa.

"Aha." Povzdychla som si a opäť sa k nemu pritúlila. V hlave mi vírili myšlienky a teórie, na ktoré som hľadala odpoveď celých päť rokov.

"Mike, prečo si mi ani raz nenaznačil, že žije?" To bola otázka, ktorá ma ťažila najviac.

"Jess, vieš ja som videl ako moc sa trápiš. Proste som nechcel, aby si vedela o tom, že žije, lebo by si ho chcela vidieť. To by bolo nemožné a zožieralo by ťa to ešte viac. Takto si si myslela, že je mŕtvy a nemusela si myslieť na to ako sa k nemu dostať, skontaktovať sa s ním a podobne. Skrátka som to bral tak, že myšlienka, že je mŕtvy ťa bude ťažiť menej ako to, že žije a ty s ním aj tak nemôžeš byť." 

Odpovedal mi na otázku. Chápala som ho. Skrátka ma len chránil. Mal pravdu v tom, že by som sa snažila sa s ním nejako spojiť.

"Jess, vieš ja som ťa len chránil pred pravdou, ktorá by ťa úplne zničila. Takto si mala aspoň šancu sa znova zaľúbiť." Pousmial sa.

"Prečo si teda dovolil, aby som sa s ním teraz stretla?" 

"Lebo za celých tých päť rokov som ťa nevidel nikdy, takú aká si bola pri ňom." Zahryzla som si do pery.

"Vieš vždy, keď ste boli spolu, tak z teba vyžarovalo šťastie. V očiach si mala iskričky šťastia. Neprestajne si sa usmievala. Proste na tebe bolo vidieť, že si šťastná." Usmiala som sa.

"Od vtedy sa nič také nestalo. Nikdy si už taká nebola. Keď vás s Alexom dali dokopy, tak som zo začiatku videl ako ho nenávidíš. Postupne sa to menilo a ja som už dúfal, že sa stane to, čo pri Deanovi. Lenže potom akoby to zastalo a viacej sa láska z tvojej strany nezvýšila. Alex mohol robiť čokoľvek skrátka sa tak nestalo. 

Proste tam si mala akoby ten bod, ktorý prekonal iba Dean. Ja som si uvedomil, že je na čase, aby ste sa konečne stretli. Chcel som ťa konečne vidieť šťastnú." Brnkol mi po nose a ja som sa usmievala.

Proste Mike ma má prečítanú z každej strany. Môžem sa akokoľvek snažiť jeho neoklamem. Vie ako sa cítim a to stačí, že sa na mňa pozrie.

"Mike?" Oslovila som ho.

"Áno?"

"Ľúbim ťa, braček." Dala som mu pusu na líce.

"Aj ja teba sestrička." Objal ma a hladil po chrbte.

Viete ja som si uvedomila jednu vec. Nech máte akokoľvek radi svojho chalana, tak vždy číslo jedna bude mať váš súrodenec.

Ja by som svojho brata nevymenila za nič na svete. Je to jediný chalan, ktorý ma nikdy nepodrazil a navždy zostane v mojom srdci, nech sa deje čokoľvek.

"Ahojte." Pozdravil nás Alex. Hneď mnou trhlo. Mike sa len na mňa pozrel a z môjho pohľadu asi pochopil, že nechcem, aby odišiel teraz.

"Ahoj." Odzdravila som tichým hlasom a jemne sa usmiala. Snažila som sa pôsobiť presvedčivo.

"Nazdar." Pozdravil ho aj Mike. Sadol si na fotelku a pozeral na nás. Potom presmeroval svoj pohľad na telku.

Myslím, že aj keď sme všetci dívali na televízor, tak ani jeden z nás nevnímal, čo v ňom hrá. Všetci sme boli vo svojich myšlienkach. 

Nejako som upadla do spánku. Prebrala som sa na pocit, že so mnou niekto niečo robí. Pocítila som mäkké pod sebou.

Pootvorila som oči a videla Michaela ako odchádza z mojej izby. Pomrvila som sa a zakuklila sa do periny. Moja krásna, mäkučká, voňavá postieľka.




***




Zobudila som sa na výkrik. Započúvala som sa lepšie. Mona si radostne s niekym užívala. Jej výkriky alebo ako to nazvať sa ozývali celým domom.

Vyšla som z izby a prevrátila očami. Od vchodových dverí až po hosťovskú izbu boli pohádzané veci. Od tričiek až po moje nohavičky.

 Skoro som odpadla. Čo robia moje nohavičky uprostred chodby?!

"Mona!" Zakričala som na ňu. 

"Ty malá ku..." Nedopovedala som, radšej. Nechcela som nadávať už od rána. Vletela som do hosťovskej izby.

"Daj mi jeden dôvod, prečo by som ťa teraz nemala tými nohavičkami zadusiť!" Vyštekla som po nej. Nahrnula si k sebe perinu a nevine na mňa pozrela.

"Vypadni!" Zazrela som na toho chalana. Ani sa len nepozrel na Monu alebo na mňa, len odišiel.

"To si ako dovoľuješ?" Vyštekla po mne a obliekla si tričko, ktoré jej bolo po kolená.

"Prečo si ho vyhodila?" Založila si ruky na prsiach a húkala po mne.

"Ty počúvaj, šteňa jedno, ešte raz na mňa zvýšiš hlas, tak si ma neželaj." Povrchne si prehodila vlasy.

"Mám rovnaké práva v tomto dome ako ty!" Ešte viac povrchne sa usmiala.

"Ja asi zle počujem. Ty si tu len na nejakú dobu, ak si si náhodou nevšimla, tak ja som manželka Alexa, tak byť tebou si moc nevyskakujem." Nadstrčila som jej ruku s obrúčkou pred nos.

"Noa, aj tak to nieje Alexov dom, ale tvojej svokry, takže, čo ona povie to platí. A ak si dobre spomínam povedala, že sa tu mám cítiť ako doma." Víťazoslávne sa usmiala.

"Hah, ty si pekne mimo diania. Už od návratu z Londýna dom patrí Alexovi, takže sa buď začneš správať normálne alebo ťa osobne odtiaľto vyhodím." Spravila som pár krokov priamo ku nej a hľadela jej priamo do očí.

"Takže ak ma nabudúce zobudia tvoje sexuálne radovánky alebo zistím, že nosíš moje spodné prádlo, alebo čokoľvek iné, tak odtiaľto letíš." Zvrtla som sa a odišla.

Uprostred dverí som však zastavila. Zastavilo ma totiž to, čo povedala.

"Štetka." Zamrmlala si popod nos. V rýchlosti som sa otočila a prebodla ju pohľadom. Presne som na ňu pozrela tým vražedným pohľadom.

"Zopakuj to!" 

"Štetka." Schmatla som ju pod krk a plesla ňou o stenu. Natlačila som ju na ňu a zaryla pohľad do jej očí.

"Mala by si vedieť, že ťa Alex má iba na jedno. Na sex." Stisla som jej krk najviac, ako sa mi dalo.

"Dávaj si pozor na hubu, ty suka. Inak si ťa podám, rozumieš mi?" Nohy mala vo vzduchu a lapala po dychu. 

Po chvíli prikývla. Pustila som ju a ona dopadla na zem. Držala sa za krk a hlasno dýchala. Otočila som sa a odišla.



Ahojte, takže monitor mám za sebou :P KONEČNE :D

Budem sa Vám teraz venovať viac, čo je si myslím, že dobrá správa :)

Dúfam, že sa Vám páči táto časť ♥

BTW: 11K readings ♥♥♥

Mafia nás spojilaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang