7.Chapter

5.5K 264 4
                                    

"Justine Drew Biebere, okamžitě pojď dolů!" Kath na mě trochu vyděšeně koukla. Vstal jsem z postele, a ještě ji zašeptal do ucha.

"Běž oknem dobře? "Přikývla a já vyšel z pokoje.

Sešel jsem schody a první na co mi padl pohled byla Lindsay, která si svlékala šaty. Otočila se na mě a šeredně se usmála.

"Musíš mi pomoct." Přišla ke mně a chtěla mě pohladit po tváři, ale já uhnul. Zamračila se a chytla mou tvář do rukou.

"Chci tě seznámit s mým kamarádem."

Z kuchyně vyšel chlap stejně velký jako táta. Chytl Lindsay za pas a ona si nadzvedla šaty. Přitiskl si ji blíž k sobě a ona zavzdychala.

"Ty děvko jedna." Zavrčel jsem a ona i on se na mě koukli. Ten chlap se od ní odtáhl a zapnul si kalhoty. Šel ke mně blíž a chytil mě pod krkem. Přitiskl mě na zeď a druhou mi chtěl dát pěstí, ale ona ho zastavila

"A co takhle ho půjčit tvému kamarádovi?" Zašeptala mu u ucha Lindsay. On se nechutně usmál a za ruku mě táhl do černé dodávky. Hodil mě do ní a svázal mi ruce, na pusu mi dal lepící pásku a zavřel dveře. Potom s Lindsay nasedl dopředu, auto se rozjelo. To není dobrý.

Po asi hodině jsme zastavili u skladiště.

"To je špatný." Zašeptalo mé svědomí. Prudce se otevřeli dveře a něco mi dali před obličej. Cítil jsem, jak jsou mé víčka těžší a těžší, než se zavřela úplně. Probudil jsem se svázaný na posteli ve spodním prádle. Rozhlédl jsem se a uviděl chlapa ve dveřích s bičíkem v ruce." Už jsi vzhůru. Můžeme si užít". Přešel ten chlap k posteli, na které jsem ležel.

"Co chceš?" Vyprskl jsem mu do tváře, ale on se jen usmál. "Tebe chci."

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat