Capitolul 8

1.1K 40 1
                                    

Decid sa cumpăr un buchet mare de flori plini de trandafiri rosii, florile ei preferate si sa ii scriu un bilețel. Dupa ce am terminat de luat totul ma duc acasă la ea, văzând ca ea este acasă. Se pare ca nu a putut sa meargă la scoala. Cu putina teama, las buchetul jos si pun biletul inauntru si bat la usa, eu plecând ascunzandu-ma intr-un colt.

Meggie Pov:

Ma uit la Tv plictisită, încercând sa dau de un canal interesant dar nimic. Am plecat de la scoala pentru ca chiar nu aveam chef, Amely avea dreptate. Gândurile imi sunt spulberate de soneria de la usa. Ma ridic de pe canapea lenesa, tarandu-mi picioarele si deschid usa. Rămân uimită ca in fata mea se afla niste flori si un bilețel. Le iau in graba si le pun pe masa in bucătărie. Iau biletelul si il citesc in graba, pe fata apărând lacrimi.

Draga Meggie

Am fost un tâmpit, dobitoc, poți sa ma faci in ce fel vrei pentru ca nu m-am ținut de promisiune. Dar un lucru nu stii raza mea de soare ce ma luminezi in fiecare zi, ca eu nu am mai iubit pe cineva cum te iubesc eu. Meggie, fa ce iti zice inima! Alege cărarea corecta, stiu ca nu am sanse sa ma ierti, dar vreau sa stii asta.

De la Noel (tampitul tau).

Lacrimile imi inundă fata si imi dau seama ce am facut. Deschid usa si il zăresc pe Noel sprijinit de perete fumand cu lacrimi in ochi. Ma apropii de el si il îmbrățișez. Uimit de ce am facut, arunca tigara si ma îmbrătisează strâns.

-Imi pare asa de rău, printeso. sopteste si ii cad câteva lacrimi.

-Nu e vina ta, te iubesc! Il apuc mai înspre mine si il sărut, in sfarsit buzele noastre fac contact din nou, i-am lipsit mirosul, respiratia, saruturile, tot ce imi făcea corpului.

-Te ador Meggie, tot ce imi doresc este sa fii aici toata viața mea,sa te am pentu todeauna, a mea.

-Sunt deja, ma ai. Il sarut si il primesc in casa. Ma ia pe sus si a duce in camera mea. Ma pune usor pe pat si se pune pe mine. Ma simteam asa bine,sa fiu iarăsi cu el. Imi sărută fiecare părticică din corp, eu gemand de placere. Ii dau jos tricoul, privindu-i corpul musculos la iveala. El imi scapa de haine, lasandu-ma in lenjerie, punând pătura pe noi.

Ii dau pantalonii jos si ii sarut gâtul, el lăsând saruturi dulci cu limba pe burta in jos ajungând la chiloti, tragandu-i cu dinții usor, mangaindu-mi feminitatea usor si placut, gemetele mele inundand camera.

-N..oel..incerc sa ii pronunț numele printre gemete

-Da babe? răspunde uitandu-se acu in ochii mei.

-Te vreau..

-Te ador. Imi răspunde si zâmbește,punandu-si doua degete în feminitatea mea. Gem când începe sa le frece in mine, simțind cum plăcerea adică orgasmul sa vina.

-Oh nu acu, ne mai distrăm. zâmbește si imi sărută feminitatea luandu-mi un san cu o mana. Gem tragandu-l usor de par si zgariandu-l usor pe spate. Orgasmul si-a facut aparitia si se întinde langa mine,amândoi fiind obosiți.

-Ce partida. Ranjeste si ii dau un pumn in umar si il îmbrățișez.

-Te iubesc, ii soptesc si ii dau un sarut, amândoi adormind.

Da ce mai capitol. Nu credeam ca am sa scriu asta asa rapid dar a venit momentul. Sper ca v-a placut,va pup ceau :*

Tocilara 💋💟Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum