O intreaga tevatura cu opera

2.5K 52 0
                                    

          Roxy's P.O.V.

    Dupa ce ne-am ridicat toti de pe jos, am mers in casa. Eu am intrat prima sa ma spal, si am decis sa ma rasfat putin. Pe langa cabina de dus, Luke mai avea in baie si o cada, mai micuta, perfecta pentru o persoana. Am dat drumul apei calde sa umple cada, dupa ce am adaugat spumant. Imi placeau bulele parfumate care imi mangaiau fin pielea. Dupa ce am facut un dus, care a dat jos crusta de vopsea intarita, am intrat in cada plina cu apa fierbinte. Mi-am pus castile in urechi, si am dat pe prima melodie din playlist, Let it die, de la Three Days Grace, si inca nu pot sa cred cat de mult ii ador pe tipii astia.

          Luke's P.O.V.

    Am lasat-o le Roxy sa isi faca prima baie. Eu si baietii am ramas in gradina, sa discutam. Ziceau ca trebuie sa imi spuna ceva foarte important.

    -Deci, despre ce era vorba, baieti? ii intreb, cand ramanem singuri, iar fata lor se intuneca, si devin sobrii. Ma speriati! glumesc eu, dar starea lor se accentueaza. Haideti, cat de grav poate fi?! intreb, incercand sa fiu optimist.

    S-au uitat unul la celalalt, apoi Derek a facut cativa pasi in fata, punandu-si mana pe umarul meu, zdruncinandu-l usor, de incurajare.

    -E vorba de..., a inceput trist, si nu a mai putut continua.

    -Spuneti-mi odata despre ce e vorba! strig eu la ei, dandu-ma in spate, si deja ma enervasem.

    -Tu si Roxy ati aparut la stiri..., zice trist Derek, iar eu simt cum nu mai sunt in stare sa mai fac ceva.

    Genunchii mi se inmuiasera, mainile imi tremurau, si simteam un gol urias in stomac. Mi s-a format un nod in gat, simtind cum totul se invarte cu mine. Stiam ca acum vor veni criticile, desi inca nu stiam sub ce aspect am aparut noi doi.

    -Si ce ziceau de noi? ii intreb, cu glasul stins, dupa ce m-am intins pe pamant.

    -Au zis ca din cauza ei, tu te gandesti sa renunti la trupa..., a continuat Derek, la fel de suparat.

    -Ce?! intreb eu alarmat, sarind ca ars in sus. Dar nu e adevarat! ma revolt eu, neputand sa fac ceva.

    -Stim. Dar ei au asamblat totul sa para ca ea o face, ca din cauza ei, tu nu mai ajungi la repetitii, a zis, la fel de contrariat, Josh.

    -Ea stie? ii intreb trist.

    -Nu. Nu credem. Adica, noi am vazut la Kary asta. Roxy ce a facut azi? ma intreaba Kyle.

    -A dormit, in mare parte.

    -Inseamna ca nu a aflat. Ce ai de gand sa faci? O sa ii spui? ma intreaba Derek.

    -Nu, nu pot. E deja destul de trista ca plec. Nu vreau sa ii bag si televiziunea, reporterii, paparazzi, fanii, barfele si criticile pe gat. Deja sufera, nu vreau sa ii provoc mai multa durere.

    -Dar stii ca asta se va intampla oricum, nu? Adica, tot va trebui sa ii confrunte odata si odata. Nu o poti apara la nesfarsit de ei! imi zice Derek, iar eu ma intristez mai tare.

    -Stiu... Dar deja e stresata cu plecarea. Mai sunt 3 zile, apoi pentru 5 luni nu o voi mai vedea. Macar sa le fi spus noi fanilor, nu sa afle asa despre ea, si cate neadevaruri. Voi va dati seama cate lucruri rele se vor aduce la adresa ei, nu? ii intreb, iar ei dau afirmativ din cap, insa pe fata lui Josh apare un zambet larg. Cum poti zambi? il intreb, revoltat de starea lui in acest moment.

    -Pai, ridici putin colturile gurii, apoi..., incepe el sa explice, iar eu ma uit cu o privire criminala la el, iti spun de ce zambesc, continua el. Pai, azi am avut o intalnire de afaceri, stiti, nu? La care, apropo, am fost luat peste picior din cauza fetei mele, zice, si se uita tinta catre mine, acuzator.

Iubire imposibilăWhere stories live. Discover now