8.Chapter

5.4K 273 6
                                    

Katherine

Vylezla jsem oknem a šla směrem domů. Odemkla jsem si a vplížila se do pokoje. Nikdo mě neviděl a ani neslyšel. Oddychla jsem si a koukla se na mobil. První, co mě zarazilo bylo 5 nepřijatých hovorů a 6 zpráv a všechno od Justina. Sedla jsem si na postel a trochu se začínala bát.

„Kath zavolej rychle!!"

„Pomoc mi!"

„Ještě není pozdě.Kath prosím!!"

Četla jsem si ty zprávy dokola a dokola. Vyběhla jsem z pokoje a vzala klíčky od auta. Vešla jsem do Chazova pokoje a vzbudila ho.

"Co se děje?" Protřel si oči a sedl si na postel.

"Něco se Justinovi stalo, pojď honem." Vstal a oblékl si triko a tepláky. Spolu jsme nasedli do auta a jeli k Justinovi domů. Vešli jsme do domu, ale nikde nikdo nebyl. Koukla jsem vystrašeně na Chaze, ale on mě táhl zpět do auta. Vytočila jsem Justinovo číslo a modlila se k Bohu, Budhovi a všem dalším, ať to zvedne.

Justin

Nechali mě na deset minut si odpočinout. Zbičovaný, pomlácený a unavený z toho, jak mě znásilnil. Na stolku mi začal vibrovat mobil. Nevzali mi ho, to je divný asi si ho nevšiml. Popadl jsem ho a hovor přijal.

"Kath zachraňte mě." Zaprosil jsem a sledoval dveře, kdyby se náhodou vrátil.

"Kde jsi?" Zoufale se ptala pořád dokola.

"Sklad Dawnsone za Rest street." V tom se rozletěli dveře a v nich stál ten chlap i s bičem v ruce a poutech v té druhé.

"Neskončili jsme a taky tě čeká obří trest." Přivázal mě k posteli a začal mě bičovat. Otočil se ke mně zády a nasedl si na mě. Něco tak nechutného jsem v životě neviděl.

Katherine

Zastavili jsme před tým skladem a vystoupili.

"Kath počkej tu dobře?" Pohladil mě po tváři a já přikývla. Chaz odešel a já stála u auta. Najdenou přede mnou zaparkovalo černé ferrari. Vystoupil z nich kluk s vlasy nahoru jako Justin. ale vlasy měl černé jako havraní peří a oči se mu ztráceli ve tmě jako dva černé uhlíky. Ty oči poznávám moc dobře. To jsou ty oči, co na mě vždy zamilovaně koukali.

"Jasone." Přistoupil blíž a koukl se na mě.

"Katherine." Vydechl. Nemohla jsem tomu uvěřit.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat