54.-Chapter

682 46 4
                                    

Katherine

Vůbec jsem neměla ponětí o čem se tu hádají. Jen jsem seděla na židli a doufala že mě do toho Justin nezapojí.
"Vždyť jsem i Katherine řekl, když jsem šel pro tebe, že pro tebe jedu a potom pojedeme k nám." Seděl Justin na židli a já zrovna zakřikla svoji prosbu.
"To je pravda." Uznala jsem a napila se kávy.
"Ale já jsem dostal textovku od tebe, že mám přijet k vám." Promnul si obličej Ryan a očividně nebyl jediný, kdo byl zmatený z týhle situace.
"Asi zavolám Deliah." Řekl Ryan a koukl na Justina, který očividně nechtěl, aby k tomu došlo.
"Myslíš, že jsme až tak zoufalý?" Zeptal se ho a Ryan kývnul.
"Myslím že jo. Vždyť se nám možná někdo naboural do telefonů." Povzdechl si Ryan a Justin přikývl.
"Tak dobře, ale nechci jí nikde v blízkosti Katherine nebo Dylana. Zavolej i Alexovi a Zachovi ať přijedou zítra sem a Deliah taky." Nařídil mu Justin a Ryan jen kývnul, rozloučil se semnou a s Dylanem a poté odešel pryč.
"Kdo je Deliah?" Nedalo mi a zeptala jsem se poté co Ryan odjel.
"To je dlouhej příběh." Povzdechl si Justin a prohrábl si vlasy. Bylo vidět, že o tom nechce mluvit, ale moje zvědavost byla nezastavitelná. Musela jsem vědět, kdo je Deliah.
"Řekni mi to. Nevymlouvej se, že je to dlouhej příběh." Řekla jsem a odpila si ze šálku s kávou. Trochu nepříjemně se na mě podíval, ale mně to bylo upřímně momentálně jedno. Chtěla jsem vědět, kdo je Deliah a taky že se to dozvím, ať mi to řekne nebo ne.
„Mám dvě odlišný popisy toho, kdo je Deliah. Můj osobní a pracovní, tak si můžeš vybrat jakej chceš slyšet." Narovnal se na židli a koukl se mi přímo do očí. Nechápu proč se mě vůbec ptal, když je jasný, že budu chtít vědět ten osobní. Doufala jsem, že s ní třeba nespal, protože to bych se sbalila a odjela pryč. „Osobní." Řekla jsem po chvíli ticha a Justin se lehce usmál.
„Já jsem to věděl," odvětil „, proto jsem řekl i ten pracovní. Věděl jsem, že si vybereš osobní."
„Ale to je jedno. S Deliah jsme se potkali ještě předtím než jsme byli spolu. Neříkám, že jsi se mi nelíbila to ne. Ty jsi u mě byla vždycky číslo jedna, ale když jsem nemohl mít tebe, tak jsem prostě chtěl mít aspoň někoho. S Deliah to nikdy nebylo jako opravdový vztah. Vždycky byla taková, jak to říct," chvíli se zamyslel „, taková odtažitá. Byla semnou, ale vlastně nebyla. Ona je hrozně nepředvídatelná a myslím, že ani ona neví co udělá jak další krok." Odmlčel a napil se vody, kterou měl položenou na stole.
„Tenhle jako by vztah byl asi čtyř měsíční a celou tu dobu mě využívala, protože můj táta tenhle jeho byznys dělá dlouho, a když na to Deliah přišla tak použila mě, aby se dostala k němu." Dokončil a oddechl. Chvíli jsme na sebe koukali a mlčeli.
„Proč chtěla využít tvýho tátu?" Zeptala jsem se zvědavě.
„To jsem nikdy nezjistil. Možná se spolu i vyspali, ale když jsem se dozvěděl, že mě využívala tak mi to bylo jedno. Už jsem jí nikdy nechtěl vidět." Povzdechl si, když na to vzpomínal.
„Jenže se pro nás nabourávala do telefonů pro informace, takže jsem jí ještě vídal." Řekl poslední větu a usmál se na mě.
„To už je ale momentálně jedno, protože mám krásnou rodinu a neměnil bych za nic na světě." Stoupl si a políbil mě na čelo. Usmála jsem se společně s Justinem a užívali jsme si zbytek hezkého, ale bláznivého dne na zahradě jako rodina.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat