59.-Chapter

664 52 8
                                    

           

„Vyspala jsi se dobře?" Zeptal se Justin.

„Přímo úžasně. Děkuju, že jsi mě nebudil." Usmála jsem se a sedla si k velkému stolu.

„Děláš toho hodně, tak si můžeš vzít chvíli oraz." Opětoval mi úsměv a položil přede mě talíř plný palačinek se zmrzlinou a polevou.

„Děkuju." Rozzářila jsem se a on mě políbil na čelo.

„S radostí." Řekl a sedl si vedle mě i s jeho talířem. Snídali jsme všichni spolu a užívali si dnešní pohody.

„Pane šéf kuchaři, musím vás velice pochválit." Řekla jsem potom, co jsem dojedla a Justin se zasmál.

„Děkuji, slečno. Měl bych pro vás velice příjemnou nabídku, pokud někam nepospícháte." Zazubil se a hrál semnou.

„A jakou, pane?" Zeptala jsem se a přiblížila se k němu obličejem.

„Nejsladší dezert na světě." Zašeptal a já se usmála.

„A jaký?" Viděla jsem, jak sjel pohledem na moje rty a sledoval je.

„Tento." Řekl a přitiskl své rty na mé. Chvíli jsme se vášnivě líbali, ale potom zazvonil zvonek u hlavních dveří a naše pohodové ráno bylo u konce.

„Kdo to zase prudí." Zavrčel Justin a já se zasmála. Uklidila jsem talíře a slyšela Ryanův hlas z chodby. To bude zase dlouhá návštěva, když přijde Ryan je to vždy nadlouho. Máme ho všichni rádi, protože on je takovej další člen naší malé rodiny.

Vzpomněla jsem si, že dneska má přijít asi deset lidí na tu jejich poradu. A vlastně i ta slavná Deliah, o které mi Justin včera říkal.

„Zlato budeme nahoře." Ozval se Justin potom, co jsme se s Ryanem pozdravili. Uklidila jsem v kuchyni a šla převléct Dylana z pyžama do normálního oblečení. Já jsem ze sebe udělala člověka a vzala Dylana dolu do obýváku, aby si mohl hrát s jeho hračkami. Nechtěla jsem, aby mi ta Deliah zničila začátek hezkého dne, ale v tom se ozval přes celý dům zvonek a já očekávala nejhorší.

Slyšela jsem dupot po schodech a potom otevření dveří. Doufala jsem, že mě Justin vynechá z představování a všeho a prostě si půjdou nahoru do pracovny vyřešit ten problém. Jak jsem doufala, tak se i stalo za což jsem Justinovi děkovala. Nechtěla jsem jí potkat. Neznám jí to ne a mohla se změnit od doby co byla s Justinem to uznávám, ale stejně jsem nechtěla. Radši budu tady v obýváku s Dylanem. I ten mě zabaví víc než ona, a to si hraje sám.

Uběhly asi tři hodiny od doby, co všichni dorazili a já byla v kuchyni s Dylanem a vařila oběd. Zpívala jsem si písničku, která hrála z rádia Hearts Don't Break Around Here od Eda Sheerana (pozn. autora: tu písničku doporučuju!). Jemně jsem pohupovala boky a vždycky chvilkově koukla na Dylana, jestli je v pořádku. Do vařila jsem a najedla se společně s Dylanem.

Potom byl ještě další úkol umýt nádobí, takže jsem opět měla Dylana v kuchyni a zpívala si. Teď hrála The Scientist od Coldplay, která je také moje oblíbená (pozn. autora: moje taky). Najednou jsem cítila, že mi někdo vzala ruku a dal si jí na rameno. Když jsem se otočila stál tam Justin a krásně se usmíval. Měl jednu ruku na mém pase a druhou držel tu mou.

„Miluju tě." Řekl, zatímco jsme spolu tančili s kuchyni do rytmu hudby.

„Já tebe taky." Oddechla jsem si a položila hlavu na jeho rameno. Miluju tyhle chvilky s ním. Dokáže se chovat jako debil, ale nevyměnila bych ho za nic na světě. Neuměla bych už bez Justina žít, ani kdybych se snažila. Patří do mého života na sto procent.

V další kapitole bude docela drama tak se připravte.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat