19 SİZLERLE

450 18 1
                                    

URAS'tan
Gece gördüğüm kabusla bian gözlerimi açtım hızla yatakta doğrulduğumda Hiranın kıpırdandığını hissettim kafamı döndürdüğümde gözlerini ovuşturarak bana bakıyordu.Sonra hızla doğruldu endişeli bir şekilde "Ne oldu boncuk boncuk yüzünde terler" diyerek yataktan kalktı.

Uykulu bir şekilde kalktı ve ışığı açıp yanıma geldi "Neyin var.. şşşş..sana sesleniyorumm" dediğinde cevap veremez bi halde hissediyordum kendimi ne diyeceğimi bilemiyordum "Dünyadan Urasa" diye tekrar konuştuğunda gözlerimi devirdim.Ne çok konuşmuştu "Kendime geleyim az bi zaman ver sadece rüya"diye söylendim.

Oflayarak kalktı ve masadaki şişeden bardağa su döküp tekrar yatağa bıraktı kendini suyu uzattı aldım içtim.Rüyam o kadar gerçekti ki şuan bile sanki öyle gibiydi."Anlatmak istermisin?" derken sol elimin üzerine küçük zarif ellerini yerleştirdi.Bakışlarımı ona çevirdim öylece bana bakıyordu endişeli gözüküyordu.Onu asla bırakmak istemiyordum.O bana iyi gelen tek şeydi."Beni bırakma olur mu?" diye bir soru çıktı ağzımdan ben bile inanamamıştım.

O da aynı şekilde şaşırmışça bakıp bianda toparladı hafiften tebessüm etti o durumda bile tüm gamzesi belli oluyordu.Çok güzeldi ve kusursuz ve masum.


"Sen istediğin sürece olur" dedi.Bardağı bırakıp banyoya ilerledim.


HİRA'dan
Söylediği şeye oldukça şaşırmıştım.Çok değişik biriydi.Ruh hali beni öldürüyordu.Ama çok fazla çekiciydi.Hemde çok banyo kapısının açılmasıyla kendime geldim yavaşça ışığı söndürdü.Hiç bir yer gözükmüyordu zifiriydi şuan saat kaçtı onu bile bilmiyordum.Rüyasında ne gördü çok merak etmiştim.Ama üsteleyememiştim zor bir rüyaydı sanırım etkilenmişe benziyordu.


Bianda yatağın sol tarafı hareketlendi ve o güçlü kaslı ellerini belime sararak kendine çekti sırtım onun çıplak göğsüne deyiyordu.Heyecanlandım bi anlık o şekildeyken uyumayı nasıl becerecektim bilmiyorum.

Yarını düşünmeye çalışarak gözlerimi kapattım."Bende seni bırakmıcam" dediğinde gözlerimi açtım sesimi çıkarmadan sadece gülümsedim.Belimdeki elini sıktım sadece saçlarımdan öptü ve o şekilde tekrar gözlerimi kapattım.


*             *            *       *      *       *   


Çalan telefonla gözlerimi açtım telefonum çalıyordu ama onu göremiyordu hırkamın cebinde olmalıydı sol tarafa baktığımda ellerini kafasının arkasına atmış gözleri kapalı Urasla karşılaştım.

Uyuyordu sanırım yüz hatlarını inceliyordum sakalları uzamıştı baya bi gözlerini açmadan "Daha bakacak mısın yoksa kalkıp telefonu ben mi susturayım" dediğinde ukala pis uyumuyormuş yine beni utandırmayı başarmıştı.Hemen kalktım telefonu elime aldım Elena arıyordu.Hızla telefonu kulağıma götürdüm.

"Ne yapıyorsun Allah aşkına öğlen oldu sakın bana uyuyorum deme çillicim" diyen kıpır kıpır sesin karşılığında esneyerek

"Sanada günaydın Elenacım" dedim ve camın yanındaki koltuğa doğru ilerledim.

"Nasılsın ne yapıyorsun özledim sen aramayınca ben arayayım dedim" diye sitem ettiğinde gözlerimi devirdim.Onu boşlamıştım uzun süredir görüşmüyorduk.

"Kusura bakma sana mail atmıştım işe başladıktan sonra hayatım iş ev okul arası bi piramit oldu haklısın canım bende seni özledim ben iyiyim seni sormalı"


"Ahh canım benim kıyamam ama hatırlatırım tek çalışan sen değilsin neyse sen şimdi kalk kendine falan gel sonra konuşalım bende işlerimi halledeyim aman beni unutma seviyorum seni çilliiii" diye uzatarak kapattı telefonu sürekli mi kıpır kıpır diye sorarsanız evet akıl almaz enerjisi beni yoruyordu.

İlk AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin