Ερωτας χωρις ορια 19

1.9K 95 9
                                    

Ωραία ..αυτό ηταν αρκετά ντροπιαστικό αλλά δεν έδειξα οτι να με ενόχλησε.Θα ηταν πολύ προτιμότερο να ειχα αργήσει...Δεν έδωσα σημασία σε κανέναν.

Πλησίασα την Έλενα και τον Παύλο ,και περιμέναμε μεχρι να τελειώσει η προσευχή.Εν το μεταξύ ένιωθα τα βλέμματα του Αλέξανδρου και του Ιάσονα να με καρφώνουν και χαμήλωσα το πρόσωπο μου.

<<-Μπράβο μωρη!Το τύλιξες το ωραιο το γκομενάκι!>>είπε η Έλενα αλλα αμέσως κατάλαβε πως με προσέβαλε με το σχόλιο της.Δεν της έδωσα σημασία και απλά μπήκα στην τάξη.Αυτη την φορά έκατσα πίσω πίσω.

Εβαλα την τσάντα μου πανω στην καρέκλα για να μην κάτσει κανες δίπλα μου αλλά μάταια.Κάποιος απλά την έριξε απο την καρέκλα και ηξερα πολυ καλά ποιος το εκανε!Μα φυσικά ο Ιάσονας!

Δεν μπήκα καν στον κόπο να τον κοιτάξω.Αποφάσισα να μην κάτσω να ασχοληθώ ,σηκώθηκα απο την καρέκλα μου αλλά το χέρι του με επανέφερε πίσω στην ιδια θέση.

-Κάτσε κάτω!>>είπα ο Ιασονας προσταζοντας με.

Η αμηχανία που ένιωθα δεν περιγράφεται.Η βιολόγος μας μπηκε μέσα και άρχισε να κανει κανονικά το μάθημα της.

-Ρε γαμω ..!Εξηγησε μου τι τρεχει!

-Τιποτα δεν τρεχει>>απάντησα απότομα

-Ναι καλά-κόψε τις παπαριές.Σε μένα μιλάς!Ο Αλεξανδρος το ξερεις οτι δεν ειναι καλά;Η Συλβια;Την Συλβια την σκεφτηκες;Αυτη τι σου φταίει;

Τα λόγια του με πλήγωσαν τόσο πολυ,αλλά το έπαιξα άθικτη.Εβγαλα το iphone απο την τσέπη της φούστας μου και ανεξέλεγκτα εστειλα μήνυμα στον Δημήτρη.

<<Θα σε δώ σημερα;>>

-Σταμάτα να με αγνοεις ρε.Σου μιλάω και θα με ακουσεις!

-Λοιπόν..Ιάσονα τα εχω ακούσει ήδη 100 φορές αυτα!Χεσε με..

<<Συγνωμη μωρακλα αλλά οι σημερα -εχω προπόνηση>>.εστειλε ο Δημήτρης

-Βικτωρια σύνελθε!Ο Αλέξανδρος κοντεύει να τρελαθεί!Το ξερεις οτι θα παίξει σε αγώνα με τον Δημητράκη σου ε;Το ξερεις οτι δεν τον έχω ξαναδεί ετσι!

-Είναι και οι δυο τους αρκετά ώριμοι για να παίρνουν αποφάσεις!Εγώ δεν μπορω να κανω κατι!>>ειπα νευριασμένη

Ο Ιασονας για κάποιο λογο τσαντιστηκε παρα πολυ και άλλαξε 10 χρώματα.

~Το τελευταίο θρανίο εξω τωρα!~

Ερωτας χωρις οριαDonde viven las historias. Descúbrelo ahora