70.-Chapter

650 52 10
                                    

15+
[Upřímně je mi jedno, kdo to čte a jestli vám je nebo není patnáct. To je pouze vaše věc, ale dala jsem to sem jen pro jistotu, aby si nikdo nestěžoval. Pokud se vám tento obsah nelíbí nebo vás pohoršuje, tak to nečtěte]

Líbali jsme se a prožívali moment, kdy nás nic netrápilo. Nebylo nic jinýho než my dva. Pomalu jsem jí líbal krk, zatímco ona lehce a jemně vzdychala do mého ucha. Sjížděl jsem rukou nahoru a dolu po jejím krásném těle, které tak miluju. Cítil jsem, jak si obmotala nohy okolo mého pasu, a v tom momentu jsem jí popadl pod zadkem a vynesl jí nahoru po schodech do naší ložnice. Celou dobu mi líbala krk, což mě trochu rozptylovalo. Položil jsem jí doprostřed naší postele a svlékl jí tričko, začal jsem líbat celé její tělo kousek po kousku. Nevynechal jsem žádnou část.
"Justine?" Řekla najednou a já zastavil. Podíval jsem se na ní a čekal, na to co řekne.
"Ano?" Sledoval jsem její tvář pouze za jemného světla pouličních lamp, které nám svítily do ložnice. V celém pokoji byla tma stejná, jako barva jejích očí.
"Miluju tě." Usmál jsem se a hluboce jí políbil.
"Já tebe taky." Zašeptal jsem a obdaroval polibky celý její krk. Pracoval jsem na cucfleku, abych každému ukázal komu patří. Není nikdo na světě, kdo by se jí mohl dotknout až na mě. Každému, kdo by se pokusil bych osobně zlámal všechny končetiny. Ona je umělecké dílo a já každý den děkuji Bohu, že zrovna moje ruce, které jsou zašpiněné krví, se ho mohou dotýkat.
Od jejího krku jsem opět začal líbat každou část po její prsa. Sundal jsem jí podprsenku a jednou rukou jí pohladil pravé prso. Nepřestává mě udivovat. Políbil jsem ho, a potom políbil i to druhé.
"Jsi tak krásná." Zašeptal jsem více méně sám pro sebe, ale byl jsem si vědom, že to slyšela. Chtěl jsem, aby to slyšela, aby věděla, jak moc jí obdivuji.
Potom když jsem zlíbal celé její břicho a prsa jsem jí svlékl kalhoty i s kalhotkami a políbil jí na rty. Přiložil jsem své rty znovu na její pokožku, ale nelíbal jsem pouze jsem je přiložil a sjel jimi až k jejímu rozkroku, kde jsem jí zlehka dráždil. Vzdychala a tahala mě jemně za vlasy. Strašně jsem jí chtěl udělat pusou. Už to bylo dlouho od doby, kdy jsme spolu něco měli. Naposledy, když Dylanovi nebylo ani půl roku, a to už nějakej ten pátek bude.Začal jsem jí lízat pomalu klitoris, ale potom jsem přidával na tempu a věděl jsem, že to určitě nebude trvat dlouho než se udělá, z toho jak mě tahala prudce za vlasy a sténala. Celým pokojem se nesli její vzdechy a pro mě to bylo, jako rajská hudba. Docela mi to všechno chybělo. Celá ta atmosféra a ta láska, prostě
všechno.
Cítil jsem, jak mi tahá za vlasy víc a víc, což bylo znamení, že už bude. Jazykem jsem kroužil rychleji a drsněji a jejím klitorisu a občas s ním zajel i dovnitř.
"Justine, můj bože." Zakřičela, když byla na vrcholu. Usmál jsem se a políbil jí. Měla zrudlé tváře a rozcuchané vlasy, ale stejně byla úplně k sežrání a sexy.
Sundal jsem si kalhoty a podíval se zpět na Katherine a přistihl jsem jí, jak si mě celého prohlíží. Tričko jsem měl stále na sobě, takže neviděla moje zranění, ale upřímně to mi bylo v tuhle chvíli úplně jedno. Chtěl jsem jí udělat, tak že si na to bude pamatovat.
Rychle jsem si svlékl i boxerky a vsunul do ní můj penis, na což zavzdychla. Její ruce opět zabloudili do mých vlasů, kterých se chytly jako před chvíli, kdy jsem měl hlavu v jejím rozkroku. Začal jsem rychle přirážet, protože už jsem nechtěl na nic čekat. Potřeboval jsem se udělat stejně, jako jsem potřeboval udělat ji. Zesiloval jsem tempo a poslouchal to, jak mi krásně vzdychá do ucha.
Přiložil jsem své rty k její bradavce, a zatímco jsem tvrdě přirážel jsem ještě sál její bradavku. Sténala a tahala mě za vlasy, škrábala mi po zádech, ale mně všechno tohle bylo jedno, protože mi to pomáhalo se udělat. Jakmile jsem cítil, že už mám na mále, začal jsem zesilovat tempo, a po chvíli hlasitého sténání a vzdechání jsme se oba udělali. Lehl jsem si vedle Katherine na postel a políbil jsem jí. Ona se letmo usmála a přikryla nás peřinou. Sám pro sebe jsem se usmál, protože abych pravdu řekl vážně nic jiného než mám nechci. Lehla si mi na hruď a byla potichu. Jediné, co bylo slyšet byl tlukot našich srdcí.
"To bylo úžasný." Prolomila Kath ticho a já jsem se usmál.
"Jo to bylo. Bál jsem se, že jsem vyšel ze cviku." Zasmál jsem se a Kath taky.
"To se nikdy nestane." Řekla a položila si ruku okolo mého pasu a přitiskla se ke mně blíž. Po chvíli usnula a já jsem, jakmile jsem věděl, že je v pořádku, usnul taky.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat