Capitolul 26

2.9K 234 10
                                    

Jessie nu mai știe cât timp a trecut de când cele două prietene s-au retras de la fereastră. Ea s-a lăsat în voia gândurilor frumoase cu care a reușit să-și construiască o poveste cu final fericit. O poveste în care lumea era a ei, Elian era al ei, totul era al ei.

Acum blondina urmărește agitația de la intrarea în imobilul unde se află Sara, fiind iritată de neputința ei de a găsi o cale pentru a pătrunde în acel loc. A recunoscut-o imediat pe roșcata care a apărut la fereastră, lângă Sara, iar nerăbdarea a pus stăpânire pe ea. Nerăbdarea și speranța că există posibilitatea ca aceea femeie ar putea să fie soluția problemelor ei. Nu i-a trecut niciodată prin cap că ar putea să o găsească atât de repede.

Dacă și-ar fi dat seama încă din prima zi, atunci când a văzut-o la nuntă, că ceva este în neregulă cu individa aceasta, poate că nu se ajungea aici. A sesizat privirea pe care i-a aruncat-o Elian la ceremonie, dar atunci a fost mult prea preocupata de propria ei persoana și nu a mai văzut pe nimeni altcineva în jurul ei. Cum dracului de nu s-a gândit că bărbatul ei ar putea să reprezinte o posibilă țintă pentru ea? Cum de a putut să o ignore?

Își amintește vag chipul roșcatei care a provocat destul de multe exclamații de apreciere printre masculii care au văzut-o atunci când si-a făcut apariția cu pletele ei precum focul, dar cu siguranță nu este unul de lepădat. Cel puțin din poza pe care a văzut-o ea pe ecranul televizorului în această dimineață, nu reieșea să fie vreo urâțenie.

Jessie se apropie cu pași mărunți, atât cât îi permitea fusta mult prea strâmtă și tocurile mult prea înalte, de clădirea cu pricina. Intenționează să-și folosească toate atuurile pentru a urca la Sara. După aceea va încerca să afle câteva lucruri despre prietena ei roșcată și cam ce are ea în cap. Dacă intențiile ei sunt de bun augur și dacă intradevar reprezintă un pericol pentru sotul ei.

Nici nu ajunge la prima treaptă și, printre reporterii care mișunau precum furnicile în jurul musuroiului, Jessie observă câțiva bărbați îmbrăcați în costume negre care seamănă extrem de mult cu bărbații din garda lui Elian. Ce dracului caută ăștia aici? Care este obiectivul lor? Oare au venit împreună cu cunnata ei?

Se întoarce speriată rugându-se neîncetat să nu fie recunoscută de niciunul dintre ei, apoi pornește spre mașina pe care a parcat-o la repezeală atunci când a ajuns aici. Își frământă mintea și se chinuie să întoarcă situația pe toate părțile încercând să-și explice prezența acelor bărbați în acest loc.

Știe că imobilul respectiv nu le aparține, asta în ipoteza în care Clara nu a uitat cumva să o anunțe despre această achiziție neașteptată. Chiar și așa nu se explică implicarea soțului ei, sau mai bine zis a armatei lui de paznici, în aceasta operațiune. Elian nu și-ar mobiliza atâția oameni decât dacă ar fi vorba despre ceva personal. Mai personal chiar și decât soția lui. Ce treabă are el cu proaspăta milionară ?

Varianta ca această femeie ar putea sa fie noua lui cucerire este ignorată total de către Jessie. Creierul ei nu poate concepe așa ceva. Mintea ei nu poate accepta. Chiar dacă gândul o trimite de fiecare dată la același scenariu, ea refuză categoric această posibilitate.

Ajunsă la mașină, blonda stă câteva minute nemișcată pentru a analiza încotro să facă următorul pas. Posibilitatea de a da buzna peste Sara este clar anulată, la fel cum este anulată și posibilitatea să afle ceva interesant de la aceasta.

Nu îndrăznește să alerge la Elian, nici măcar nu-si permite să ia în calcul acest gând.

Își scoate telefonul din poșetă și apelează singura persoană care, crede ea, ar putea să o ajute să rezolve cu succes problemele apărute recent în viața ei.

Vieți schimbateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum