capitolul 1

16.5K 431 77
                                    

Buna eu sunt Allison Moore,cea mai buna prietena a mea imi zice Aly.Am un frate geaman, el fiind popular eu o simpla tocilara.......Ahhh da el se numeste Ryan.Sunt blonda cu ochii albastrii,1.58 m inaltime(minion),sunt copilaroasa si am 16 ani.Noi nu avem parinti......au murit intr un accident.Kate(cea mai buna prietena a mea) a fost mereu alaturi de mine si ma oprea din a face lucruri care o sa le regret.
   
Dimineata**

Razele soarelui intra prin perdea.......Ahh alta zi.....Ma ridic din pat si ma duc la baie.Imi fac un dus apoi iesi si ma duc la dulap.Dupa 10 minute decid cu ce sa ma imbrac
👇

Dupa 10 minute decid cu ce sa ma imbrac👇

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Da stiu nu prea par a fi de tocilara .....
Imi prind parul intr-un coc dezordonat si lasat mai liber...imi dau cu putin strugurel si ma duc la bucatarie.In sufragerie il vad pe fratele meu si prietenii lui.Ii las sa doarma si ma duc in bucatarie ca sa fac clatite.....dupa ce le termin le umplu cu nutella......Mananc cateva apoi apar baietii.Ma ridic repede de la masa , ma duc sa imi iau ghiozdanul dar cand vreau sa ies pe usa sunt strigata de Ryan:
-Aly, azi mergi cu mine!
-1 Nuuu! Si 2 de cand imi spui tu Aly?
-De ce nu ti as spune? Si vei merge cu noi!
-Nuuu!
Apoi fug pe usa.Pe drum ma intalnesc cu Kate.
-Ce faci Kate?
-Mbine.....
- Ce ai patit?o intreb ingrijorata, deobicei sare pe mine entuziasmata de parca nu m a mai vazut de 5 ani.
-................

Hey.....Mda stiu nasoala cartea.....sunt incepatoare si e prima mea carte
Daca am greseli..stiu si ma puteti corecta.😍😂
Aly la media

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum