2. KİTAP?!

2K 65 14
                                    

33. Bölümü, sezon finali gibi bir şey yapma kararı aldım. (yaklaşık 10 saniye önce, aniden aklıma geliverdi)

2. kitabı kütüphanenize eklemeyi unutmayın!!!

Şimdi, azcık, minnacık spoiler vereyim.

2. kitapta işler karışacak! Aras'ın aniden yaralanmış bir şekilde eve gelmesi ve sessizce Rüya'ya veda etmesinin sebeplerini öğreneceğiz. Altında yatan derin sebepler... Rüya ve Aras karşılarına çıkan bu ciddi sorunlarla başa çıkmaya çalışırken, aynı zamanda, gerçekler ile karşı karşıya kalacaklar. Her şeyin başlama sebebi... Rüya'nın elinden anne babasını alan adamlar ile ilgili kirli gerçekler... Bir de Aras'ın gitmesine sebep olacak kadar büyük olan o işler var tabii. Bakalım her şeye rağmen birlikte olmaya devam edecekler mi? Gerçekler ve saklanmış sırlar mı kazanacak, yoksa aşk mı? 

Bunların hepsini 2. kitaptan öğreneceğiz. Ancak sadece Ramazan ayı boyunca bölüm yazabileceğim. Ramazan bitince yine verdiğim ara maalesef devam edecek. Sebeplerimi açıklamıştım ve her ne kadar istemesem de, hala azcık daha var şu pis ara işinin bitmesine. Neyse. Siz bu 2. kitap işine ne diyorsunuz? Özel bölümlerle devam etmek pek olmuyor gibi. Muhakkak düşüncelerinizi paylaşın benimle!

Ha bu arada, 2. kitabımızın adı Gerçekleşen Rüya (ajan) 2 - KAFES olsun diye düşündüm. Biz şuna kısaca KAFES diyelim. Nasıl? Beğendiniz mi?

Hemen bir de anketimsi bir şey yapalım. Şimdilik KAFES yapacağım ama sizin isteğinize göre yakında değiştirebilirim. Şimdi, istediğiniz ismin yanına yorum yaparsanız çok sevinirim.

Başına ''Gerçekleşen Rüya (Ajan) 2'' koyarak düşünün. Tek tek yazmak istemedim ama kararınızı uyumuna göre verin.

1- KAFES

2- MASKE

3- KAPAN

4- KİRLİ SIRLAR

5- FISILTI

6- HAYKIRIŞ

7- KAÇAK

8- GÖZYAŞI

9-ACI

10- İMZA

Muhakkak fikrinizi paylaşın!

Neyse, ben kaçtım. Hemen 2. kitabın kapağını tasarlayıp paylaşacağım.

Kendinize iyi bakın!

Bu arada hayırlı ramazanlar!


GERÇEKLEŞEN RÜYA (ajan)Where stories live. Discover now