capitolul 3

12.3K 330 21
                                    

Cand ajungem la scoala nici bine nu intram pe hol ca il vad pe Aiden( baiatul pe care il plac) ca se saruta cu Moniq(sau cum naibi se scrie)incerc sa nu las sa se vada ca ma doare.O vad si pe Kate ca se uita intr o directie cu tristete....imi intorc capul acolo si il vad pe Ryan ca se linge cu Sarah( marioneta catelei de Moniq).Cum suntem ca doua surori am gandit la fel si am vrut sa mergem la baie.....dar cand sa trecem o aud pe Moniq:
-Uite tocilaraaaa!!!incepe sa rada..las capul in jos, parca ai hainele din gunoi!!si rade si mai tare....dar ceea ce ma doare este faptul ca si Aiden rade...
-Si prietena ei s a imbracat ca ea!! De unde le luati draga? De la groapa de gunoi? Ohh scuza-ma dar si boschetarii ar arata mai bine in ele!o aud pe Sarah cum comenteaza.....Ahhh gataaa!!! S a luat de sora mea!Pana aici catea..
-Du te dracu!! Ii tip eu in fata..
- Ce ai spus??Nu te am auzit bine!!face ea pe interesanta
-Ce ai auzit!! Dupa ce ca esti o catea nu mai auzi nici bine!!Cu asta i am inchis gura...Kate e mandra de mine..Intram la ora si se pare ca e ora libera.Superr!! Am inceput sa vorbesc cu Kate:
-Gata! Trebuie sa le tinem piept parasutelor!spun eu increzatoate
-Da sorooo!! Si trebuie sa scoatem hainele din coltul din spate al dulapului...
-Exact!! Lasa ca o sa vada ei cu cine s au pus.Spun si bat palma cu Kate.
*******
Este ora pranzului...mergem la cantina si ne asezam la o masa...Dupa un timp la masa se aseaza Ryan si Aiden....
-Ce cautati aici?!intreb eu
-Nu pot sta si eu cu surioara mea?Mda cred ca pune ceva la calee.
-Nu ai stat niciodata cu mine!!Nici macar nu stii prin cate am trecut!!
Aiden statea tacut si se uita cum ne certam noi..
******
Este 16,primesc un mesaj de la Kate
Kate: tu,eu, petrecere in seara asta!!
Eu: Ce petrecere?
Kate: Este o petrecere data ce Alex de la a 11 a
Eu: Esti nebuna?!! Aia e petrecerea popularilor!!
Kate:Nu conteaza!!!Asa o sa devenim populare...
Eu:Mbine...la ce ora?
Kate: 20
Eu: okk
Ehhh ma mai pun sa dorm...ma trezesc la 18...Ma ridic din pat si ma duc la baie. Fac un dus relaxant si ma spal cu un gel de dus cu aroma de ciocolata....Dupa ce termin dusul merg la dulap si caut ceva cu ce sa ma imbrac.Nu gasesc cu ce asa ca o chem pe Kate..Nici bine nu ii trimit mesaj ca aud soneria.
-Sunt aicii!!cand o vad cu multe haine incep sa rad....apoi rade si ea.
Urcam la mine in camera...dupa mai multe haine probate ne imbracam asa
👇

dupa mai multe haine probate ne imbracam asa👇

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Eu in cea neagra iar ea in cea visinie cu alb.La machiaj Kate ma da cu un ruj rosu aprins si imi face codite iar parul mi-l face bucle.Kate isi face acelasi machiaj si parul ca mine
Ne incalm cu incaltaminte de skateri( da stiu sunt de baieti si da stiu dastia la imbracamintea asta? Dar mie imi place).Coboram jos si ii vedem pe Ryan si Aiden pe canapea uitandu-se la meci...Cand ne vad ne complimenteaza(bineinteles ca doar Ryan) Aiden se uita tacut.
-Unde pleci surioara? Parea destul de curios.Normal ca te intreaba...arati de parca vrei sa te duci pe centura....1.Cine esti? 2. Sunt decent imbracata si 3. Sunt si eu frumoasa macar odata..Sunt constiinta ta..dâââ..daca tu zici... Mai taci!!
-..................
Huhh cel mai lung capitol de pana acum😂😂😂
Daca am greseli ma puteti corecta
Va place?? Ehh si dac nu tot o continui..
La media e Aiden.
Va pup cupcakes

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum