capitolul 4

11.3K 345 27
                                    

La cerere mai fac un capitol 😂
*********
Sunt constiinta ta..dâââ..daca tu zici... Mai taci!!
-Mergem la petrecere....ii raspun eu sfioasa
-Voi,petrecere?intreaba Aiden mirat...Omfg ce voce ragusita si sexi are...la ce dracu te gandesti fa? Te gandesti la baieti in loc sa te gandesti la prietena ta care saliveaza langa tine?..Da ..stai ce?..Kate saliveaza dupa Ryan..ooo
-Hai Kate!Pa baieti.
R&A:Paaa!
Aiden P.O.V
Doamne ce bine arata fata asta!! Stai la ce dracu ma gandesc? E doar o tocilara pitica!! Dar e pitica ta....Ce? Cine esti? Si nu nu e pitica mea.....Sunt constiinta ta prostule....si stim cu toti ca ti la ea si ca salivezi chiar daca nu se imbraca cu haine mulate..Ba nuu!! Stii ceva? Taci dracu din gura!!
-Ba mergem si noi la petrecere?il intreb plictisit pe Ryan
-Bine bro..hai.
***********
Cand intram simtim deja mirosul de tutun si alcool....mdea oricum noi suntem obisnuiti cu asta.....
Aly P.O.V
Am ajuns la petrecere de 30 min....Kate a disparut....intr un final o vad dar cineva ii pune mana la gura si o trage intr o camera...cand vad asta vreau sa ma duc dupa ea dar sunt impinsa in perete
-Buna pisi, ce zici te fac o tura?
-N-......nu mai apuc sa zic nimic pentru ca ma impinge intr o camera...incepe sa ma sarute dar eu ma zbat....imi da topul jos iar apoi vrea sa imi deschida sutienul...am inceput sa ma zbat mai tare dar mi a tras o palma...
-Daca te mai zbati o sa fie mai rau, pisi!!Doamne rade ca un psihopat.Cand aproape mi a deschis sutienul cineva a intrat pe usa....din cauza lacrimilor nu mi am dat seama cine e......Am auzit doar gemetele celui care a incercat sa ma violeze.....Acea persoana mi a pus pe mine un hanorac pufos si am adormit.
Aiden P.O.V
Ma plimb de jumatate de ora pe aici.Ma plictisesc de moarte deoarece Ryan o cauta pe Kate.
***
Trec pe langa o camera si aud tipete...prima data am crezut ca se "imperecheaza" unii dar apoi mi am dat seama ca defapt erau strigatele de ajutor ale lui Aly....Am intrat si l am luat pe tip de pe ea.....era Josh.. l am batut pe Josh.....  apoi am pus pe ea hanoracul meu pufos .Cand m am dus la ea adormise asa ca am luat-o in brate si am mers la masina.M am rezemat de ea si l am sunat pe Ryan
C.T
Eu:Ce faci bro?
R:Uite acasa ......bai cineva a incercat sa o violeze pe Kate
Eu: Hai ca vorbim la tine
R:Bine bro
C.T.I
O pun pe Aly pe bancheta din spate a masinii si eu urc la volan.Pe drum Aly incepe sa tipe asa ca trag pe dreapta,cobor, si o scot din masina..cand deschide ochii incepe sa tipe, sa dea din maini si sa planga..o iau repede in brate si o tin strans.Dupa ceva timp se linisteste dar tot plange in liniste....o pun pe scaunul din dreapta si ma urc la volan....Off ce mi face mie fata asta.Cand ajungem  o iau in brate stil mireasa si intru in casa iar pe Aly o duc in camera ei.Cobor jos si vad un bilet:
"Sunt la mine in camera..Kate doarme cu mine.Daca vrei poti dormi langa sora mea...Fara prostii.Ai grija de ea frate si sa sti ca stiu ca iti place de ea dar o folosesti pe Moniq sa ascunzi asta.
                               Xoxo Ryan"
Urc la Aly in camera si intru in baie.Dau drumul l a apa si pun spumant de baie .....cand se umple...opresc apa si o iau pe Aly o duc la baie si o pun pe chiuveta.Incerc sa ii dau hanoracul jos dar isi pune mana peste a mea.
-Nu iti fac nimic,Aly!!Doar iti fac baie.....s a lasat moale si a acceptat ......am dezbracat o si am pus o in cada...dupa ce ii fac baie o imbrac intr o pereche de pantaloni scurti si un tricou lung....O pun in pat,o invelesc si o pup pe frunte....eu ma asez pe canapea si adorm.Ma trezesc la miezul nopti pentru ca Aly plange....ma asez langa ea..iar ea se intoare si ma cuprinde cu bratele ei mici.....O strang in brate si adorm.
Aly P.O.V
Ma trezesc de dimineata in bratele lui Aiden....apoi imi aduc aminte ce s a ingamplat aseara si incep sa tremur.Aiden se trezeste si ma pupa pe frunte
-Totul e bine, Aly! Nu ai patit nimic!
-Kate!Unde e Kate? Aseara a......
-Shhhh.....stiu mi a spus Ryan ca aproape a fost violata si a adus o el aici..Ohhh acum imi dau seama ca am dormit in bratele lui si rosesc.Fuck..
-M ai vazut dezbracata?
-Da...esti sexy!!spune si rade iar eu rosesc ..Ma ridic din pat, imi fac dus si ma schimb intr o pereche de pantaloni nu tur si o bustiera alba.Cobor jos si il vad pe Aiden gatind.
Ma pun la masa si imi suna telefonul....e Kate
C.T
K:hey...spune ea usor trista
Eu:hey esti ok? Ai patit ceva?o intreb extrem de ingrijorata.
K:Da! M a salvat Ryan...mi a spus si ca si tu erai sa fi violata...iar cei care aproape ne au violat au fost pusi de cineva..
-Ohh...noroc cu baietii...spun eu
-Da .....despre asta ...eu sunt impreuna cu Ryan
-Bravo!!Ma bucur pentru voi macar tu sa fi fericita!
- Daca tu nu esti fericita nici eu nu sunt! M a sunat diriga si a zis ca avem vacanta 2 saptamani
-Super....Mai vorbim sis
-Bine ....te pup si te iubesc sis
- Si eu te iubesc
C.T.I
Imi ridic privirea si vad ca am in fata omleta cu sunca si clatite cu nutella.
-Multumesc, Aiden!
-Cu placere, pitico!ohhh m am inrositt..fuckkk, esti draguta cand rosesti, spune si zambeste.
Mananc apoi ma duc pe canapea si ma uit la un filmm.
**************
hey cupcakes
Capitol nou
ca deobicei daca am greseli sa ma corectati
La media e Ryan
Sa continui?

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum