Capitolul 14

5K 175 16
                                    

Toate:Pe ma-ta.....spunem si placam de acolo.Ne asezam pe sezlong si ascultam muzica.Seara mergem acasa dar baietii nu au ajuns.Ne facem mancare si dormim toate la mine in camera.Pe la 2 noaptea se aud zgomote.Coboram jos si ii vedem pe baieti beti.Ma asez pe scara iar langa mine se pune Less.Kate si Ale se aseaza pe trepte mai sus.Vine Aiden si spune.
A:Buna frumoaso!
Eu:Buna!
A:Nu vorbeam cu tine sperietoare de ciori! Vorbeam cu frumusetea asta.spune si arata spre Less.
Less se uita speriata si ii fac semn ca e ok dar Aiden o saruta.De nervi ies afara in mijlocul strazii.Fetele vin la mine si ma iau in brate.
L:Imi pare atat de fau! Si incepe sa planga.
Eu: Nu e vina ta!
Eu ma asez jos pe trotuar iar fetele stau cu mine.Suntem toate in boxeri si bustiere Calvin Klein.Nu intru in casa pana  dimineata.Fetele au stat cu mine si am depanat povesti.
Dimineata intram in casa iar baietii dorm pe jos.Intram si noi la mine in camera si dormim.Cand ne trezim mergem jos si facem clatite si cafele.Mancam in liniste pana vin baietii.Aiden vrea sa ma sarute dad ma feresc.
Aiden P.O.V
Nu inteleg de ce s a ferit cand am vrut sa o sarut.Ce am facut aseara?Ma asez pe canapea si ma stradui  sa imi amintesc ceva......au trecut cateva ore dar mi am adus aminte.
Flashback
Eu:Buna frumoaso!
O fata:Buna!spune o fata care statea langa aia frumoasa.
Eu:Nu vorbeam cu tine sperietoare de ciori! Fetele se uita la una la alta si se inteleg din priviri.Eu o sarut pe blonda aia frumoasa iar sperietoarea iese afara.Toate se duc dupa ea iar noi ne facem filme cu ele pentru ca acum am vazut ca  sunt in boxeri si bustiera.
Endback
Acum ca imi aduc aminte ma imbrac si merg pe plaja sa pregatesc ceva frumos pentru pitica mea.Umplu plaja cau petale de trandafiri albastii si cu poze cu noi.Pregatesc o masa care avea deasupra sfori cu borcane in csre sunt licurici.Merg la magazin si ii cumpar un urs mare si 20 de ciocolati mari cu oreo.Le pun pe fete sa o aduca aici dar ea sa fie imbracata lejer.

Hope P.O.V

Fetele au zis ca ma duc intr un loc si sa ma imbrac lejer.Imi fac unndus si ma imbrac in:

Si ma dau cu rimel apoi cobor jos

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Si ma dau cu rimel apoi cobor jos.Fetele ma baga in masina si ma leaga la ochi.Am vazut foar ca Xan conduce.
Ajungem pe o plaja iar ei pleaca.Eu inaintez iar  in fata  vad un peisaj magnific iar langa masa sta.........



Capitol nou dupa mult timp....stiu ca stiti cine e.

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum