Jarley~DC/Suicide Squad

200 23 20
                                    

Συνεχίζουμε με το Jarley το οποίο μου πρότεινε η πολυαγαπημένη μου darkside_cookies και την ευχαριστώ.

Πρόκειται για το ship μεταξύ του βασιλιά και της βασίλισσας της Gotham, κατά κόσμον Joker και Harley Quinn. Ανήκουν στο fandom της DC, αλλά και στη νεαρή ακόμα DCEU, την DC των ταινιών όπου τους καμαρώσαμε στο Suicide Squad.

Τον Joker υποδύθηκε στο Suicide Squad ο Jared Leto ενώ τη Harley Quinn η Margot Robbie

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Τον Joker υποδύθηκε στο Suicide Squad ο Jared Leto ενώ τη Harley Quinn η Margot Robbie.

Status: Canon

Πρωτοεμφανίστηκε: στη σειρά κινουμένων σχεδίων Batman The Animated Series το 1992, με την εμφάνιση της απαστράπτουσας Harley Quinn.

My Status: Τους σιππάρω αρκετά. Όχι OTP παρόλα αυτά. Ωστόσο, στο Suicide Squad ανέβηκαν περισσότερο στην εκτίμησή μου.

My opinion: Στο Batman The Animated Series και γενικά σε όλα τα κινούμενα σχέδια είχαν σχετικά καλή σχέση εκτός από ορισμένες στιγμές που η Harley έτρωγε κάτι ανάποδες σφαλιάρες.
Στο Suicide Squad η σχέση τους ήταν εξαιρετική. Θύμιζε την παλιά τους έκδοση στο Batman The Animated Series η οποία υπογράμμισε άρτια όλη τη μορφή αυτής της Mad Love μεταξύ τους.
Στο κόμιξ ισχύουν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η Harley έτρωγε πάρα πολύ ξύλο από τον Joker και τελικά βρήκε τη δύναμη και τον παράτησε. Πλέον, έχει δικά της κόμιξ, είναι εντελώς ανεξάρτητη και δείχνει και μια bisexual πλευρά αφού έχει μια ιδιαίτερα περίεργη σχέση με την Poison Ivy. Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

Ας δούμε τώρα μερικές φωτογραφίες.

Από τα κόμιξ:

Από τα κόμιξ:

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Ship Reactions Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα