_10_

1.2K 36 2
                                    

P.o.v Sofie

'ik moet naar de wc' roep ik hard. 'heb je je bord al leeg' hoor ik iemand zeggen. Het is niet Niall. 'nee natuurlijk niet' antwoord ik. 'jammer dan' zegt iemand anders. 'ik haat jullie' antwoord ik terug. Daar zit ik dan. In deze stoel waar ik niet uit kan met een bord met eten wat ik niet wil hebben.

Een half uur later zit ik nog steeds op de stoel. Het is al half 8. Een keer moet ik naar bed. Ik kijk dodelijk naar het eten. Alsof ik het met mijn blik kon weghalen. Maar het helpt niet. Soms komt een van de 3 jongens kijken. Waarom zou Niall niet komen kijken? Ik wil naar hem toe.

Louis komt de kamer ingelopen om te kijken of ik al iets heb gedaan. 'Louis' vraag ik. Hij kijkt me aan en ik begin met mijn vraag.' waarom komt Niall niet' vraag ik. 'omdat hij daar te zwak voor is. Hij vind het zielig jou zo te zien en zal je er gelijk weer uithalen' antwoord Louis. 'maar ik wil Niall zien' zeg ik kinderachtig. 'helaas kan dat niet' antwoord Louis op dezelfde toon.

Dan loopt hij weg. Daar zit ik weer met het bord eten. Nog een half uur later zit ik nog steeds in de stoel. Ik val echt bijna om van de slaap. In de woonkamer hoor ik Niall de heletijd geïrriteerd zeggen dat ik naar bed moet. Dan eindelijk komt hij de keuken binnen. Hij haalt me uit de stoel en ik klem me goed aan hem vast. 'hun zijn gemeen' zeg ik. 'nee, ze willen je gewoon helpen. Maar hun hebben daar een andere manier voor dan ik' antwoord Niall.

Vastgeklemd aan Niall gaan we naar boven. Daar legt Niall me in bed en val ik zo in slaap.

De volgende ochtend word ik rond half 6 wakker. Ik ren uit bed en loop dan naar beneden waar ik allemaal luchtbedden met jongens erop zie. Om precies te zijn, Louis, Harry en Liam liggen daar. Ik ga naar mijn speelhoek die in dezelfde ruimte is en begin dan te spelen met mijn auto's. Nee, ik speel absoluut niet met barbies. Ik speel heel graag met de auto's. Luidruchtig speel ik met de auto's. Of hun nou slapen of niet, ik doe dat automatisch. En ook wel een beetje express

Door mijn luidruchtige gedoe word Harry geïrriteerd wakker. Zodra hij mij ziet zucht hij en laat zichzelf weer op zijn kussen vallen. Vrolijk speel ik verder. Rond half 10 zijn ze allemaal wakker door mij.

Ik was een autorace met geluiden aan het houden. De jongens hier beneden vonden het niet grappig, maar Niall merkte er niks van. Hij was gewoon vroeg op. Wat best bijzonder is want hij houd van slapen. Ja ik heb op de telefoon van Niall wat dingen opgezocht over hem. Ik weet nu ook dat hij een Nando's verslaving heeft. en dat hij de grappigste van de band is.

Als je aan mij vraagt ook de schattigste. Ook zag ik wat weetjes over de jongens die nu in mijn huis zitten. Zoals dat Liam bang is voor lepels. Daar ga ik hem sowieso mee vervelen. Ik zag ook dat tijdens de x-factor Louis echt heel grappig was. Hopelijk krijg ik hem zo ver dat hij dat nou weer word. En ik zag dat Harry gewoon een krullenbol is. En ik zag dat Liam Daddy Direction word genoemd. Waarschijnlijk moet ik dus oppassen voor hem omdat ik anders een hele veiligheidslijst krijg. Maar dat denk ik.

Louis heeft een verslaving aan wortels. Heel vies zijn ze niet. Misschien klopt het wel niet wat er staat. Ik ga de lepel iniedergeval nu uitproberen. Ik sta op de gang met een lepel in mijn hand. Stil loop ik naar de deur waar ik snel de lepel op Liam gooi. Niet veel later hoor ik geschreeuw en gelach. Ik loop naar binnen en zie Liam in een hoekje zitten. De rest lacht zich kapot. 'jij was het' zegt Liam boos. 'ja, ik was het die Louis zijn wortels op at' zeg ik. Dat heb ik niet gedaan maar ik vind het grappig om te zeggen. Louis kijkt gelijk met grote ogen mijn kant op.

Hij zet het op een lopen en gelijk hoor ik een zucht als hij in de keuken is. Hij komt met een wortel in zijn hand de keuken uitgelopen. Rustig loop ik naar Niall waar ik op schoot ga zitten. 'je moet wel weer een keer naar school he' zegt Niall om de stilte te verbreken. 'als ik dood ben ga ik er naartoe' zeg ik. Niall zucht geïrriteerd. 'nee, je gaat morgen' zegt Niall nep vrolijk. Ik kijk boos zijn kant op. 'wist je dat ik sommige gebouwen anders noem als dat ze werkelijk heten, maar dat ik ze daarop vind lijken' zeg ik.

Iedereen kijkt me raar aan. 'ik vergis me dan vaak door school gevangenis te noemen' zeg ik. Ik hoor Louis en Harry zacht lachen. Liam kijkt me raar aan en Niall kijkt me aan alsof het sarcastisch is wat is zei. 'je moet wel, anders kun je later geen goede baan krijgen' zegt Niall. Wat boeit dat nou? Ik draai me weer weg van Niall en ga verder met het kijken naar de tv.

Hooi potatoes.
#teampotato Alisha😂😂
Deel 10
Xxx de schrijver van dit boek

i'm adopt ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu