Capitolul 29

2K 116 46
                                    

Si din elicopter dupa Sam iese un baiat de varsta si statura lu Chad si James.

-Fetelor el e Edward!spune Chad.

-Hei frate!A trecut ceva!

-Aha...spune el absent dandu-i o imbratisare tipic barbateasca la fel facand si cu Chad in mai putin de 5 minute.

-Si ele sunt fetele?

 -Aha!spune Sam care se afla langa noi.

-Cred ca sunt tare interesante de au supravietuit pana acuma cu voi doi!spune el cu un aer nu stiu daca la-si numi diferit dar ce e cert e ca e plin de mister.Ca si a meu de altfel dar el are alt ton in voce nu stiu cum sa il descriu dar cred ca e un ton de aroganta si bine vointa.

Oricum noi am fost trimisi in casa in timp ce aia 3 au fost chemati la ceva conferinta de ultim moment. Asa ca am decis sa avem o mica reuniune la Chloe in camera peste o ora.

Asa ca dupa ce am oprit camerele de la holul pe unde va trece Sam de pe vechiul meu laptop ciordit, caci apartamentul lui e la celelalt capat de lume, si dupa ce mi-am luat pijamaua am pornit spre camera lu Chloe in modul meu obisnuit. 

De pe un balcon pe altul.

-Bun ai ajuns si tu!spune Sam care era deja acolo si cand am intrat nu puteam sa nu observ ca s-a lasat o tacere de zile mari.

-Ce liniste...hm...ce ati facut nebuneiilor pana am venit eu?

-Nimic nu s-a intamplat absolut nimic!tresare Chloe inrosindu-se toata si intrand intr-o panica de zile mari ceea ce ma facut sa rad minute bune avand in vedere ca Sam era cel mai tacut dintre noi ceea ce nu e normal.

-Ok nici nu m-ai intreb!..Pana la urma...EU SUNT UN NINJAAAA!!!spun eu pe un ton care lea dat de gandit.

-A-ai..auzit despre ce vorbeam!?

-Cine stie?*nu am auzit absolut nimic da nu trebuie sa stie ei asta*

-Oricum mersi ca ai oprit camerele pentru a ajunge aici caci si asa a fost greu sa vin aici fara sa ma vada cineva!Frate...e atata agitatie pe holuri doar pentru ca a venit Edwart....spune el ultimele cuvinte spunandu-le doar cu jumtate de gura.

-Sper ca nu le-ai lasat inca oprite!spune Chloe inca la fel de panicata.

-Calm!Stiu ce fac am facut ca totul sa para ca un bruiaj mic!Totl e bine/

-Eh..la ce ne putem astepta de la elevul numarul unu de la ora de informatica?

-Mdea...pacat ca mie imi place munca de teren deci ca si Hacker nu o sa ma vezi!In ciuda insistentelor lu 'Math.....spun ultima fraza destul de ofticata caci in ultima saptamana nu imi da pace"Ar trebuii sa te acsezi m-ai mult pe parta stintifica" "Esti un Hacker inascut" m-ai dami o pauza frate....

-Infine care e treaba cu Edward?intreaba Chloe.

-Da!Am observat ca nici tu nu il prea inghiti, sa nu m-ai spun ca tonul arogant din vocea luo e de speriat....adaug eu.

-Edward...Ei bine..de cand m-a luat el in grija...anul trecut, fix in prima noapte a plecat si tot anul mi l-am petrecut singur si neavansand deloc in rank de aceea cand ati venit voi..desii era o clasa de fete eram si io in ea desii nu prea veneam la ore. 

-A da...aproape ca am si uitat ca tu esti cu un an m-ai mare!sun eu tresarind ca din trensa.

-Oricum vazand progresul vostru am inceput sa nu m-ai dau chiulul si asa am invatat in mare parte singur,a aparut acuma cateva luni cand m-a ajutat sa imi aleg armele si mia aratat cum sa le folosesc iar dupa a plecat iarasi.

-Si apoi...incearca Chloe sa intervina.

-Mdea...a aparut acum o luna ca motiv ca ma ea intr-un antrenament  specal cu el.

-Pare cam insociabil tipu...spun eu.

-Insociabil al dracului e fosrte dificil cu el .Ce tutore te lasa un an sa suferi si dupa brusc se intoarce nu o data ci de doua ori pe an.Am invatat singur  in mare parte in puii mei de el tutore!a izbucnit Sam Chloe incercand sa il calmeze dar nu prea ia reusit.

In timp ce Sam incerca sa se calmeze eu am cazut pe ganduri...

-Meg!Esti ok?ma scoate Chloe din transa.

-Mda..esti ok esti cam tacuta de vreo juma de ora.

-Doar..ma gandeam...Eu..Chiar vreau sa aflu ce tip de persoana e Edward asta!izbucnesc eu dintr-o data.

-Ti-am spus...e un tip insociabil care nu are cuvantul tutore in vocanular!

-Eu cred ca e m-ai mult de atat!Nu stiu de ce dar cred ca e m-ai mult de atat avand in vedere ca toti seniorii fac mare tam-tam pe seama lui adica serios cred ca e un motiv pentru care el tot pleaca asa...

-Daca zici tu...oricum ar cam trebuii sa plecam Meg!Acum ca s-au linistit apele pe holuri cred ca pot ajunge in apartement fara nici o problema..spne Sam si se indreapta spre usa.

Acum ca stau sa ma gandesc, cu toata vorbaria asta nici nu am observat ca nu se m-ai aude nici un sunet de pe hol..

Asa ca dupa ce Sam a parasit apartamentul am m-ai stat eu cu Chloe ce am stat si m-am hotarat ca ar trebuii sa o iau si eu din loc aha ca m-am indreptat spre geam.

-Noapte buna Meg!

-Noapte buna,mancatear demonii!

-La fel!

Dupa ce ne-am urat un calduros noapte buna am plecat pe unde am venit si m-am pus in pat holbandu-ma la tavan.Frate...incepe sa fie foarte cald vara care se apropie se face simtita.

Pentru ca nu m-ai puteam de cald am renuntat la pantaloni asa ca i-am aruncat pe jos impreuna cu plapuma.

James

Ne indreptam spre  camera de conferinta caci se pare ca e o conferinta anuntata pe ultim moment. Nu e prima si nici ultima deci...

-Deci...Cum sa descurcat micul ninja in antrenament?spune Chad.

-A avansat mult chiar si fara mine...va fi un geniu in camuflaj si in trasul de la distanta, un assassin grozav de altfel. Tot ce poate sa imi para rau eca nu am putut sa il ajunt..spune el oarecum dezamagit desii la ce latura rece are daca nu il cunosteam nu imi putea da seama.

-Ei...de acum vei ramane aici cel putin pana isi termina pregatirea!

-Macar atata...spune Edward auzindu-se destul de incept caci cu cat ne apropiam de camera de consiliu cu atat erau m-ai multi seniori in jurul nostru si era m-ai multa galagie.

Gata!Deci am avut o saptamana in care am avut o lene*ca de fiecare data de altfel ;) * Oricum sper ca va placut si urasc sa o spun dar se fac destul de multe apitole si nu  m-ai e foarte mult pana la final....Weeee oricum m-ai e pana atunci deci sa asteptati urmatoarele capitole cu nerabdare.

ps.La ce repede am scris nu ma mir sa am un milion de greseli!Treceti peste ok?

Assassina cu sange pur\\Finalizata\\Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum