3.

2.3K 216 478
                                    

Ne Şakire'mi? Olamaz hemen elinden kurtuldum ve osura osura kaçtım. Eve geldim ve kapıyı hızlıca kapatıp odama geçtim. Olamaz ben şimdi napacaktım. Şakire... Ahh lanet olsunnn. Siz şimdi diyosunuzdur bu Şakire kim diye. Şakire ile bizim evimiz 3 yaşındayken karşı karşıyaydı. Oyunlar oynardık. Favori oyunumuz kim daha sesli osuracaktı. Bir gün Şakire ile yine oyun oynuyorduk. Biraz dinlenelim dedi Şakire. Şakire çimenlere yattı ve gökyüzüne bakmaya başladı. Benimde bokum gelmişti. Yapacak yer bulamayınca da gittim ve çimenler de yatan Şakire'nin yüzüne sıçtım. Şakire de sinirlice kalktı ve boklu suratı ile; "Bir gün bende senin yüzüne sıçıcam kızım. Bekle sen" diyip evlerine gitmişti. 2 gün sonra da taşınmışlardı. Ben şimdi napıcaktım. Ya benim suratıma sıçarsa? Bir de duyduğuma göre o gün bu gündür sıçmıyomuş. Galiba bütün bokunu benim suratıma sıçacak. Hava almak için balkona çıktım. Ahh olamaz o da balkona çıkmıştı. Bana baktı ve arkasını döndü. Sonra balkondaki sandalyeye çıktı ve poposunu bana doğru salladı. Olamaz. Hemen soluk soluğa içeri girdim. Korkudan yine bokum gelmişti. Tuvalete gittim ve evi inleterek osurdum.

-Pağkiğzeğ kığzığmm geğll yeğmeğk hağzığr.

-Gehlihyohruhm anneh!!

Mutfaga gittim ve masaya oturdum. Masadaki tüm kuru fasulyeleri mideme indirdim. Sonra tuvalete gittim çünkü kuru fasulye bende fazla gaz yapıyodu. Yine evi inleterek tuvaletimi yaptım. Sonra yatağıma yattım ve osura osura uyudum...

Amk kskepwndorkdkd ben nasıl bi psikolojiye sahibim amk. Kskdndk umarım beğenmişsinizdir hepinizi seviyorum byü...

 Kskdndk umarım beğenmişsinizdir hepinizi seviyorum byü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Karşı GomşumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin